fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

De maxi dress is een musthave in jouw kast

Als er één kledingitem enorm on trend is dan is het 100% de maxi dress. Ik ben de laatste tijd helemaal weg van maxi dresses en in dit artikel laat ik je drie manieren zien om een maxi dress te stylen. Daarnaast heb ik ook nog wat leuke inspiratie voor nieuwe jurken. De maxi dress is een musthave in jouw kast en ik vertel je precies waarom.

De maxi dress is een musthave in jouw kast

Ik ben dol op alle jurkjes maar op dit moment zijn mijn maxi dresses mijn absolute favoriet. Ze zijn luchtig, zitten heerlijk en geven je sierlijk, chique en vrouwelijk gevoel. In de ochtend hoef je niet lang na te denken over eindeloze combinaties. Je trekt gewoon je maxi dress aan en you’re good to go. Maar wat voor schoenen trek je eronder aan?

Naar mijn mening zijn er drie opties.

  1. Stoere bikerboots
    • De combinatie met stoere bikerboots vind ik vooral in de lente en de herfst een hele goede optie. Deze boots zorgen voor een goede balans tussen vrouwelijk en sierlijk en juist stoer en leer.
  2. Sneakers
    • Sneakers onder een maxi dress zijn naar mijn mening altijd goed. Hierbij vind ik het extra leuk als de sneakers goed afsteken bij de jurk. Onder de grijze leopard dress hierboven draag ik witte, sportieve sneakers.
  3. Sandaaltjes
    • Een maxi dress is natuurlijk in de zomer heerlijk om te dragen. Tijdens mijn rondreis door Thailand had ik er een aantal bij en ik heb de heel veel gedragen. Allemaal gecombineerd met sandaaltje of een slipper.

Nieuwe inspiratie

Naar mijn mening kan ik toch nog wel wat extra lange jurken gebruiken. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar wat nieuwe maxi-jurken bij OTTO en in totaal heb ik drie hele toffe exemplaren gevonden.

  1. Vila Maxi Jurk – € 59,00
    • Hoe prachtig is deze jurk van Vila? Het is een soepel vallende, gebloemde jurk in een aard rode kleur. De top heeft een wikkel look en de rok valt soepel. De jurk heeft lange mouwen die sluiten met een knoopje.
  2. Selected Meerkleurige Maxi Jurk – € 129,99
    • Deze jurk is totaal ‘anders dan anders’ en dat maakt hem nou juist zo tof. Ik zag hem voorbij komen op Instagram en ik dacht meteen: ‘Deze is erg gaaf!’ Het is een gestreepte jurk met meerdere kleuren met een mooi silhouet die perfect te combineren is met sneakers.
  3. Pieces Dierenprint Blousejurk – € 39,99 
    • De luipaard print is natuurlijk niet weg te denken uit het modebeeld op dit moment. Ik vind juist het blousemodel van deze jurk, in combinatie met de gelaagde rok, echt heel erg leuk. De jurk is gemaakt van satijn en heeft 3/4 mouwen. Mega leuk met een paar hagelwitte sneakers.

Heb jij een maxi dress in je kledingkast hangen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 12 april 2019 / 16:44

    Staat super mooi en vind het ook zo lekker zitten! love it 😀

  2. 12 april 2019 / 09:03

    Hij is zo mooi! 🙂