fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Ultiem relaxen op een outdoor zitzak

Een zitzak kennen we natuurlijk allemaal wel. Vroeger als kind had ik er al een en ik denk dat er nu ook nog genoeg kinderen zijn met een zitzak op de kamer. Eerlijk gezegd had ik zelf nog nooit gehoord van een ‘Outdoor Zitzak’ maar geloof me, ik ben er helemaal weg van. Ik ga de zomer ultiem relaxen op een outdoor zitzak!

Ultiem relaxen op een outdoor zitzak

In onze tuin staat een veranda met daaronder een loungeset. Echter bestaat deze loungeset uit een hoge tafel met een hoekbank en 2 poefjes. Wij hebben dit uiteraard gedaan zodat we heerlijk buiten kunnen eten s’avons en met wat vrienden gezellig kunnen borrelen.

Naast onze veranda ligt een grasveldje en daar konden wij nog wel een hele leuke loungestoel gebruiken. Zo’n heerlijke ligstoel waar je in de zomer een handdoekje op legt om lekker een boekje te lezen en ondertussen wat bij te kleuren. Toch kon ik de perfecte stoel nog niet vinden, totdat ik het fenomeen ‘outdoor zitzak’ ontdekte.

Ik ontdekte overigens niet zomaar een zitzak, maar de Hawaï zitzak.

Sit & Joy zegt: De Hawaï zitzak is speciaal ontwikkeld voor levensgenieters. Op onze unieke en uitklapbare Hawaï zitzak kun je heerlijk relaxt liggen. De sterke rugleuning van de Hawaï uitvoering zorgt voor een comfortabele zithouding. Door het uitklap element biedt de Hawaï meer keuze in zit- en ligmogelijkheden. Klap de zitzak uit en geniet van de zon. Niet in Hawaï, maar gewoon in je eigen tuin. Heerlijk toch? Deze uitvoering is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, waaronder dubbel geweven polyester. De Hawaï zitzak is er in de kleuren zand, antraciet, marineblauw en chocolade. Genieten in stijl!

Even serieus.. de foto’s zeggen toch genoeg? Dit ding is echt fantastisch! Om het genieten compleet te maken koos ik uiteraard voor de kleur ‘Chocolade’ die heel mooi past in onze tuin. Kom maar op met die zon. Als je me kwijt bent, dan weet je me vanaf nu te vinden. Ik gok namelijk dat ik deze zomer niet meer van mijn ‘Hawaï’ af te slaan ben! Oh en mijn vriend kwam al gelijk met de opmerking: ‘Waarom hebben we er maar één? We zouden er eigenlijk twee naast elkaar moeten hebben!’ De kans is dus vrij aanwezig dat bij binnenkort bij Sit & Joy nog een tweede exemplaar gaan bestellen.

Uiteraard is deze zitzak speciaal ontwikkeld voor buiten en is hij spatwaterdicht en stofafstotend.

De Hawaï zitzak heeft een afmeting van 65x58x160 cm, kost € 129,95 en is te koop bij Sit&Joy. 

Wat is jouw favoriete plekje in de tuin? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Delen: