fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Een pauze op Instagram?

Op mijn blog heb je waarschijnlijk weinig gemerkt afgelopen week. Iedere werkdag is netjes, zoals je van me bent gewend, om 06:00 uur een artikel online gekomen. Op mijn Instagram Kanaal is dat echter een heel ander verhaal. Er is al meer dan een week geen post online gekomen. Neem ik een pauze op Instagram of is er iets heel anders aan de hand?

Een pauze op Instagram?

Maak je niet druk, er is niets aan de hand! Ik heb afgelopen week genoten van een fantastische wintersport en dat is de reden dat het even wat rustiger was op Instagram. Van mijn tripje naar New York heb ik natuurlijk alles gedeeld en dit keer besloot ik eens even echt te genieten van het moment zónder Social Media. Daarnaast ben je op wintersport natuurlijk de hele dag op pad en blijft er, tussen het fanatiek (apres)skiën en de gezelligheid door, maar weinig tijd over voor andere dingen.

We zijn met zijn zevenen op Wintersport geweest in Serfaus (Oostenrijk). Mijn vriend, 5 vrienden en ik. Het was een fantastische week waarin perfect zonnig weer zich afwisselde met gigantisch veel sneeuw. We hebben hierdoor heerlijk kunnen skiën in verse sneeuw Daarnaast was er in Serfaus een toffe apresskitent aanwezig waardoor we ook de feestjes en de jägerbommen zeker niet hebben overgeslagen. #genieten

Naast skiën zijn we ook nog gaan snowbiken en rodelen. Vooral het snowbiken was echt zo leuk! Echt een aanrader om te doen en een stuk makkelijker dan dat we dachten. Rodelen hadden we al vaker gedaan maar dat was meestal in de avond. Dit jaar besloten we overdag de ’tobogans’ te huren. Aangezien er een meter dik pak sneeuw lag moest dat ‘lachen gegarandeerd’ zijn en dat is zeker gelukt!

Van een pauze op Instagram is dus geen sprake. Sterker nog, ik ben weer helemaal uitgerust en vol inspiratie teruggekomen van mijn wintersportweekje. Vanaf vandaag kun je dus weer verschillende posts verwachten. Volg me dus zeker op mijn Instagram (@lindseybeljaars) om er zeker van te zijn dat je geen posts mist.

Thankyou! X

Ben jij weleens op Wintersport geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 20 maart 2019 / 09:46

    Fijn te lezen dat je eens écht van het moment genoten hebt! Ik ben nog nooit op wintersport geweest, want ik kán het ook gewoon niet, haha. Ik ben alles behalve sportief. ?
    Ik post in feite veel te weinig en deel enkel iets als ik écht iets te delen heb. Ik wil m’n volgers/vrienden trouwens ook niet op de zenuwen werken met de zoveelste Lush-post, oeps. Nuja, dat weinige en onregelmatige posten is ook wel te merken aan m’n volgersaantal, maar ik heb er vrede mee genomen.

  2. 19 maart 2019 / 07:32

    Moet ook gewoon kunnen, zo’n break af en toe als je daar behoefte aan hebt! Ik plaats zelf echt heel onregelmatig, maar heb daar eigenlijk ook gewoon vrede mee. Ik plaats wat als ik wat te delen heb, en anders niet.