fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Shoppen in winkels of online?

Shoppen doe ik de laatste tijd niet zo veel meer. Eigenlijk vind ik dat best wel jammer aangezien ik altijd enorm van shoppen heb genoten. Het is een luxe probleem aangezien ik voor mijn blog gewoon veel krijg opgestuurd en waarom zou ik dan nog shoppen? Toch wil ik in dit artikel een vraag stellen: ‘Shoppen in winkels of online?’

Shoppen in winkels of online?

Online shoppen

Eindeloos vergelijken, dat vind ik het fijnste aan online shoppen. Je kunt natuurlijk alles vinden op het internet en je grijpt niet heel snel mis. Vanuit je warme plekje op de bank heb je in een paar klikken alles in je winkelmandje afgerekend en binnen een paar dagen (soms zelfs een paar uur) heb je het al in huis. Hoe ideaal wil je het eigenlijk hebben? Wat overigens ook een hele fijne bijkomstigheid is, is dat je online vaak ook nog mooie kortingscodes kunt scoren. Typ op google bijvoorbeeld in promotiecode Zalando en de kans is vrij aanwezig dat je wel iets leuks kunt vinden. Of iets in de trant van Bespaar bij Bol.com en de hits komen vanzelf tevoorschijn. Dit kan hele leuke extraatjes opleveren die je in de winkel niet krijgt. Zoals 10% korting, gratis verzending etc.

Shoppen in Winkels 

Helaas is het online shoppen wel wat saai en en ongezellig. Eerlijk is eerlijk, het liefst blijf ik shoppen in winkels en dit blijft denk ik ook nog wel een flinke tijd mijn favoriet. Gezellig een dagje naar de stad met een vriendin, mijn moeder of mijn vriend. Tussendoor ergens een kopje koffie drinken of van een lekkere lunch genieten. Het is gewoon veel gezelliger, de sfeer, de mensen. Ik kan daar echt van genieten en zie het ook echt als een dagje uit. Vergeet overigens ook de prachtige winkels niet met mooie etalages, de service van de medewerkers.. Dit kom je online dan juist weer niet tegen.

Shop jij liever in de winkels of online?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

7 Reacties

 1. 25 februari 2019 / 19:23

  Ik ben echt team online shoppen. Ik werk zelf bij een concurrent van het bedrijf waarmee je deze samenwerking bent aangegaan, dus ben daardoor natuurlijk dagelijks bezig met online shoppen. Ik vind het online super fijn om precies te zoeken waar je naar op zoek bent doormiddel van filters. Natuurlijk is een dagje de stad in wel weer een stuk gezelliger 😉

 2. 22 februari 2019 / 21:00

  Online shoppen heeft iets maar in winkels shoppen heeft ook wel weer iets wat het leuker maakt. Ik moet zeggen dat omdat ik het druk heb ik vaak toch online shop, maar dan geniet ik er ook wel extra van als ik een keertje even langs de offline winkel ga.

 3. 21 februari 2019 / 16:19

  Ik vind beide toch echt wel zowel plus als minpunten hebben, en kan echt niet kiezen! Hihi, dan toch gewoon allebei?

 4. 21 februari 2019 / 10:47

  Oeh ik vind écht shoppen ook veel leuker, maar soms is bestellen wel lekker makkelijk van merken die ze niet verkopen in de buurt! 🙂

 5. VWillemse
  21 februari 2019 / 09:48

  Ik vind een dagje de stad induiken echt zo veel gezelliger.
  Vooral de dagjes Antwerpen zijn favoriet.
  Maar een dagje Amsterdam of Rotterdam is ook super gezellig.

 6. 21 februari 2019 / 08:03

  Toevallig ga ik begin maart ouderwets een dag shoppen met een vriendin! Maar dat is dan ook wel een hele tijd geleden. Ik verheug me er erg op.

 7. 21 februari 2019 / 08:00

  Ik shop het liefste online, want eigenlijk heb ik een beetje een hekel aan winkelen. Wat ik dan wel weer leuk vind aan offline winkelen is om er een dagje van te maken. Lekker erop uit en lunchen.