fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Last van Lentekriebels

Yes!! Ik heb, sinds afgelopen weekend, enorm last van lentekriebels. Nou ja, last kun je het natuurlijk niet echt noemen, want lentekriebels zijn juist heerlijk! Alhoewel het officieel nog winter is lijkt het sinds afgelopen week meer op de lente. Ik word hier dus echt zoo blij van en krijg gelijk energie en zin om van alles te gaan doen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn lentekriebels graag met jullie deel! Heb jij ook last van lentekriebels?

Last van Lentekriebels

Eerste motorritje

Jawel! Het eerste motorritje zit er alweer op. Begin januari kocht ik een nieuwe motor en het was toen zo’n slecht weer dat ik er eigenlijk nog niet echt op had gereden. Afgelopen zaterdag was de Motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een heerlijk zonnetje en een goede temperatuur konden we natuurlijk niet anders dan daar lekker op de motor naartoe gaan. Dit was het eerste ritje van het jaar en dus mijn eerste èchte ritje op mijn nieuwe motor. Heerlijk!

Eerste terrasje

Het is ieder jaar weer een ‘ding’, de eerste èchte terrasdag van het jaar. Afgelopen weekend leende zich perfect voor een terrasje. Als de temperatuur goed is en de zon schijnt dan vind ik het al snel goed vertoeven en uiteraard heb ik het terras dus al gezien. Eerlijk is eerlijk, het was een beetje fris maar met een jas aan in het zonnetje was het toch wel op en top genieten. Een kopje thee erbij, schaaltje bitterballen met mosterd en een zonnebril op.. ja, voor mijn gevoel is de lente gewoon al echt begonnen!

Time to BBQ

Barbecueën lijkt misschien echt iets voor de zomer maar hier ben ik het niet mee eens. Zodra het lekker is om op een terras te zitten is het naar mijn mening ook prima weer voor een lekkere barbecue. Vorig jaar konden wij gratis een barbecue van iemand overnemen en wij vonden dit een goede optie om eerst eens te kijken of wij hem überhaupt veel zouden gebruiken. Dit bleek zeker het geval en daarom willen wij dit jaar een goede barbecue aanschaffen. Zelf werk ik op een evenementenbureau en de barbecues hier worden bereid op een Big Green Egg XL. Het vlees dat hieraf komt is echt fantastisch en niet te evenaren door andere barbecues. Misschien is de Big Green Egg XL wat overdreven voor in de achtertuin maar Green Egg in een ‘normaal’ formaat zie ik zeker zitten!

Tot zo ver mijn lentekriebels! Ik heb inmiddels mijn winterlaarzen ingeruild voor sneakers en aanstaande zondag staat de tweede motorrit alweer gepland. Uiteraard inclusief terrasje tussendoor. Lekker naar buiten, genieten van de zon! Van mij mag het zo blijven, hoe denk jij hierover?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 22 februari 2019 / 11:53

    Ik krijg ook last van lentekriebels, terwijl ik me nog zo had voorgenomen om de winter ook een kans te geven. Maar met deze temperaturen ontkom je ook niet aan een lentegevoel.

  2. 21 februari 2019 / 17:44

    Ik krijg de kriebels soms ook al als de zon echt heerlijk schijnt! bbquen heb ik echt weer zin in, zo gezellig altijd met vrienden of familie.

  3. 21 februari 2019 / 15:50

    Heerlijk he! Intens genieten. En zo veel mogelijk, je weet maar nooit hier in Nederland. Misschien komt hierna nog wel sneeuw! 😉