fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Klaar voor Carnaval + Winactie

Yes! Het is bijna zover, Carnaval komt er nu echt aan. Als echte Brabander ben ik opgevoed met Carnaval en kan ik mij niet voorstellen dat ik een jaartje Carnaval oversla. Zo ga ik ieder jaar op Wintersport met één voorwaarde; Als het maar niet met Carnaval is! Ik heb er dan ook ontzettend zin in en ik ben helemaal Klaar voor Carnaval! Voor jou heb ik een leuke Winactie om ervoor te zorgen dat jij ook klaar bent voor het gezelligste feestje van het jaar.

Klaar voor Carnaval + Winactie

Inmiddels is Carnaval niet meer echt een feest dat alleen in Brabant wordt gevierd. Steeds vaker hoor je dat mensen vanuit heel Nederland ‘aan het carnavallen’ geslagen ben. Toch ben ik van mening dat je, wanneer je een echte carnaval wilt meemaken, toch in Brabant moet zijn. Ik heb het dan over het complete plaatje inclusief optochten, de raad, bouwen van de wagen, etc etc. Carnaval is namelijk zoveel meer dan alleen ‘zuipen in de kroeg’.

Na heel wat jaren Carnaval heb ik inmiddels een prima collectie aan kostuums opgebouwd. Deze collectie zit in een grote kist op zolder en die van mijn vriend staat hiernaast. Ieder jaar is het weer tijd om een aantal weekjes voor Carnaval te kijken wat er allemaal in zit. Wat doe ik aan? Ik heb in principe genoeg maar toch kan ik het niet laten om ieder jaar weer iets nieuws bij te kopen. Er zijn ook zoveel leuke carnavalspakjes voor dames te vinden! Wat ik dit jaar aandoe, houd ik nog even geheim. Je ziet het vanzelf voorbij komen op mijn Instagram!

Voor heren heb ik altijd het idee dat er wat minder keuze is. Op zich is er nog steeds wel vrij veel te koop maar ik vind het aanbod voor dames toch altijd wel wat leuker. Zelf vind ik het leuk om als ‘stel’ te gaan en de pakken te combineren. Vaak kijken mijn vriend en ik dan welk Carnavalspak voor heren leuk is en dan is er vaak wel een leuke vrouwenvariant te koop als match. Als je een kindje hebt is het overigens ook wel heel leuk om een match te maken. Er is zoveel schattige verkleedkleding voor kinderen te koop. Stel; je zoontje gaat verkleed als wolfje en jij als roodkapje? How Cute!! Tip is overigens om ook eens op Pinterest te kijken. Hier doe je echt hele goede inspiratie op!

Winactie!

Yes! Hoe leuk? Ik mag een shoptegoed van 30 euro mag weggeven! Deze is vrij te besteden op Carnavalskleding.nl en zorgt ervoor dat ook jij helemaal ready to party bent! 

Wat moet je doen?

 1. Volg @lindseybeljaars op Instagram
 2. Volg @Carnavalskleding_nl op Instagram
 3. Laat een comment achter onder deze blogpost, dat je meedoet met de winactie!
  • Inclusief geldig e-mailadres zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt!

Je kunt meedoen met deze winactie t/m maandag 25 februari 2019. Daarna kies ik de winnaar uit en als je dan nog snel je pakje uitzoekt en bestelt dan heb jij je outfit precies op tijd binnen en is het tijd om te shinen met carnaval! 

Heel veel succes!! 

Ik ben klaar voor Carnaval! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

22 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 21:58

  Whaaa ik heb dus echt helemaal niets met carnaval. Zit ook niet in mijn genen maar heb sowieso al een hekel aan verkleden ; ) Succes allemaal!

 2. 26 februari 2019 / 09:34

  Super leuk! Wij vieren hier geen carnaval, alleen zo nu en dan eens een foute party !

 3. Janneke
  25 februari 2019 / 09:57

  Wat een super leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn vriend aangezien ik voor mijzelf vorige week al een pak gescoord heb. Het zou leuk zijn om te winnen zodat hij een matchende outfit kan scoren! #fingerscrossed ALAAAF! X

 4. 23 februari 2019 / 22:45

  Wij vieren hier niet echt carnaval. De kindjes gaan verkleed naar school, maar that’s it.

 5. 23 februari 2019 / 16:16

  Wat een leuke winactie, helaas ga ik dit jaar geen carnaval vieren. Misschien volgens jaar!

 6. 23 februari 2019 / 08:33

  Ik heb hier nooit zo echt carnaval gevierd, maar stiekem ben ik nog steeds dat kleine meisje die zich graag verkleed, dus ja: ik wil wel meedoen.

 7. 23 februari 2019 / 02:17

  Wat een grappige winactie!
  Ik heb nog nooit gecarnavald en dat is ook niet iets voor mij;) veel plezier!

 8. 22 februari 2019 / 21:43

  Super leuk dat het voor ‘jullie’ (alle Zuiderlingen 😉 zo’n ding is! Echt een weekje united.

  • 23 februari 2019 / 16:22

   Yes! Carnaval!

 9. 22 februari 2019 / 20:56

  Carnaval is leuk he! Zelf toevallig ook wat over geschreven haha. Zou het zelf ook wel eens mee willen maken lijkt me een tof feest

 10. 22 februari 2019 / 14:35

  Ik hou niet zo van carnaval en laat deze winactie aan mij voorbijgaan. Alvast heel veel plezier!

 11. 22 februari 2019 / 13:42

  Ik doe mee! Mijn zoontje heeft nog een nieuw pak nodig dus dat zou goed uitkomen! 🙂

 12. 22 februari 2019 / 12:03

  Voor iedereen die blij wordt van carnaval hoop ik dat het die dagen mooi weer wordt, ik laat het maar aan me voorbij gaan

 13. 22 februari 2019 / 10:39

  Dit is echt te leuk! Ik ga ook altijd carnavallen, misschien dat ik even een kijkje neem op de site! 🙂

 14. 22 februari 2019 / 07:27

  Wat leuk dat je zo blij wordt van carnaval. Voor mij zou het juist een reden zijn om op wintersport te gaan ; )

 15. Peggy
  21 februari 2019 / 16:46

  Met 2 dochters die vanalles leuk vinden is zo’n bon altijd leuk!

 16. 21 februari 2019 / 15:48

  Hele leuke winactie! Ik doe zelf niet mee, maar wens iedereen wel veel succes x

 17. 21 februari 2019 / 15:11

  Haha, hier ook een echte Brabander maar ik heb een hekel aan Carnaval ? Nu we kindjes hebben ga ik met frisse tegenzin mee naar het snotpinnekes bal… Veel plezier voor jou volgende week ?

 18. Yvonne
  21 februari 2019 / 14:21

  Sorry Brabant is misschien best aardig met carnaval maar natuurlijk nog helemaal niets in vergelijking met Limburg! Daar weten ze pas écht wat carnaval is; al helemaal wat verkleden betreft…In Brabant zie je nog steeds akelig veel boerenkielen en dat is toch echt niet origineel.

 19. 21 februari 2019 / 10:31

  ahh ik vind carnaval ook heel leuk! ik ben ook een keer in brabant geweest, toen was ik alleen zo ziek. Dus nu blijf ik liever in de buurt van mn huis

 20. Marian B
  20 februari 2019 / 15:46

  Hier geen carnaval maar wel kinderen die zich graag verkleden. Wie weet kan ik zo nog een mooi pakje scoren!

 21. Yvonne
  20 februari 2019 / 13:41

  Ja! Deze Brabantse studeert in Rotterdam, maar keert natuurlijk terug naar haar oude omgeving om te carnavallen! Een nieuwe outfit kan deze arme student zeker weten gebruiken: na 4 jaar hetzelfde is het tijd voor iets nieuws. Duimen!