fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Jetlagged…

Jetlagged...

Het is je vast niet ontgaan, ik ben afgelopen week samen met een vriendin op Citytrip geweest in New York. Geloof me, het was een fantastische reis en ik heb er ongelofelijk van genoten. Als je mij volgt op Instagram (@lindseybeljaars) dan heb je al wat sfeerimpressies in mijn stories voorbij kunnen zien komen.

Ik ben gisteren (woensdag 6-2) geland op Schiphol en was eigenlijk van plan om gelijk vol energie te beginnen aan een fotoverslag. Ik wil mijn reis namelijk in 2 of 3 delen hier op mijn blog met jullie delen. Maar eerlijk gezegd is de energie ver te zoeken.

Thuis komen was heel fijn. Uiteraard zaten mijn vriend, puppy en kat op mij te wachten (met een grote bos bloemen) en daar heb ik erg van genoten. ’s Avonds kwam mijn (schoon)familie nog langs om alle verhalen te horen en de foto’s te bekijken.

Verder ben ik vrij jetlagged… en laat ik dit artikel even hierbij. Uiteraard ga ik alsnog aan de slag met het fotoverslag en deze kun je morgen op mijn blog verwachten. Stay tuned! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 7 februari 2019 / 10:44

    Ohhhh ik zag het op Instagram, zo jaloers! Maar ook heerlijk om dan weer thuis te komen. Eerst even lekker bijkomen! Malou x

  2. 7 februari 2019 / 10:20

    Zó benieuwd naar je fotoverslag! Love New York City! Die jetlag is inderdaad een bitch, haha.