fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

OOTD Long Striped Dress

OOTD Long Striped Dress

Tijd voor een nieuwe OOTD met foto’s waar ik stiekem best trots op ben. In deze outfitpost zie je mijn favoriete jurk van dit moment. Oh en een nieuwe rugtas, nadat ik al zeker 7 jaar geen rugtas meer heb gedragen. Favorietje nummer 2, lees je mee?

Alhoewel de meeste OOTD foto’s geschoten worden door mijn moeder is dat dit keer niet het geval. Dit keer heeft mijn vriend ze gemaakt. Vorige week zaterdag moesten we even in de stad in Breda zijn en reden we langs het prachtige dorpje Drimmelen. Aangezien het zonnetje prachtig scheen kon ik de verleiding toch niet weerstaan en vroeg of we eventjes wat foto’s konden maken. Gelukkig was dat totaal geen probleem!

Mijn jurk, ik ben er verliefd op! Het is een vrij lange jurk van een heel fijn stofje. Hij is heel dun zwart/grijs gestreept en valt ‘bodycon’. Oftewel; strak langs je lichaam. Hij is van het merk Superdry en zit echt prachtig. Superdry is overigens één van mijn favoriete merken, zeker als het gaat om hun winterkleding. Mijn laarsjes zijn zwarte chelsea boots van Tamaris en zijn groot favoriet. Ze combineren zo lekker en maken eigenlijk iedere outfit af. Echt een aanrader!

De bodywarmer die ik draag is zwart, lekker fluffy met faux leren details. Zonder deze bodywarmer vind ik de jurk ook prachtig maar met de temperaturen van afgelopen week is het toch geen overbodige luxe. Oh en ik draag hier voor het eerst mijn gloednieuwe rugzak van Gaston Luga. Het is zo lang geleden dat ik een rugzak heb gedragen maar ik vind het weer helemaal leuk. Deze ga je dus vast nog in andere lookjes voorbij zien komen.

Om de look af te maken draag ik zilveren sieraden. Het is eigenlijk een ‘bij elkaar geraapt’ zooitje van allerlei merken door elkaar heen. Lees de details hieronder goed om te zien welk item van welk merk is.

Instagram

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 6 februari 2019 / 13:01

    Wat een tof jurkje!

  2. 6 februari 2019 / 11:09

    Wat een leuk jurkje, staat je erg goed!

  3. 6 februari 2019 / 10:19

    Mooi jurkje! Ik vind die lengte voor jurkjes echt leuk.