fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Beautyfavorieten Januari 2019

Zo.. de meest druilerige maand van het jaar zit er op. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel even een dipje heb gehad in januari. Weinig energie en in veel dingen ‘geen zin’. Ik ben dan ook wel blij dat er een nieuwe maand begint! Maar uiteraard niet zonder af te sluiten met mijn Beautyfavorieten Januari 2019 .

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Hoe mega cute is deze winter gift set? Ik ben al een tijdje bekend met het merk Tonymoly en werd hier gelijk mega enthousiast van. Natuurlijk moest ik deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set uitgebreid testen en reviewen. Het is echt een prettige verzorgingsset, ik kan hem je zeker aanrader!

Deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set kost € 19,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Het was een flinke tijd geleden dat ik een product van La Roche-Posay mocht proberen. Extra leuk dus dat er weer eens een product op mijn deurmat viel. Dit is het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum en hij heeft me ontzettend verrast. Het is een heel hydraterend en verfrissend serum en ik gebruik hem inmiddels iedere ochtend en avond. Echt een favoriet dus!

Dit La Roche-Posay Hyalu B5 Serum bevat 30ml. en kost € 37,95 (Uitsluitend verkrijgbaar in jouw (online) apotheek)

Eindelijk mijn droom citytrip maken!

Oké, natuurlijk is dit geen beautyfavoriet. Toch kon ik het niet laten om dit nieuws te delen in dit artikel waarin ik mijn favorieten opsom. Terwijl dit artikel online staat bevind ik mij namelijk in New York en ben ik dus mijn droom citytrip aan het maken. Oh yes!! Binnenkort kunnen jullie dus alle verhalen en foto’s uit New York verwachten op mijn blog.

The Body Shop Shea Butter

Whieee!! Weer een fantastische lijn van The Body Shop ontvangen. Zij besloten de The Body Shop Shea Butter Lijn uit te breiden met 3 haarverzorgings- en 2 huidverzorgingsproducten. Alle 5 deze producten vind je terug in mijn review en ik noem ze uiteraard niet voor niets in dit artikel. Ze zijn fantastisch!! Vooral het haarmasker is op dit moment een groot favoriet.

Alle producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop!

Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask

Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask

In het begin was ik misschien niet zo mega enthousiast over dit masker. Mijn review was wel positief maar niet gigantisch lovend. Dat komt omdat ik bubblemaskers gewend ben waarbij je echt veranderd in een hilarisch ‘bubbelmonster’. Dat effect krijg je met dit masker niet en wellicht was ik daardoor in eerste instantie wat minder enthousiast. Toch is dit Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask een heel prettig masker. Hij bubbelt lichtjes waardoor je een mini massage krijgt en verder heeft hij gewoon hele fijne ingrediënten waardoor je huid na gebruik echt heel erg gehydrateerd, fris en zacht is. Ik heb ze inmiddels alle drie gebruikt en vind het nu stiekem toch wel erg jammer dat het pakketje op is..

Dit Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask bevat 3 maskers en kost € 14,90 (Uitsluitend verkrijgbaar bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.)

Beautyfavorieten Januari 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten januari 2019! Als je één beautyfavoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

2 Reacties

  1. Jeanelle
    5 februari 2019 / 16:16

    Als ik zou moeten kiezen…dan zeker de lijn van de Body Shop! Ben nog steeds zoekende naar goede haarverzorging.

  2. 4 februari 2019 / 07:05

    La Roche-Posay is altijdd goed. Zoooo tof dat je nu in NY bent :-)!