fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask

Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask

Het is alweer even geleden dat ik een review online plaatste van een masker. Gelukkig niet tè lang geleden want stiekem is het testen van maskers het liefste wat ik doe. Ik laat dan het bad vollopen met heerlijk warm water, voeg er een flinke scheut bubbels aan toe en test het maskertje grondig. Ja; het leven van een blogger gaat absoluut niet over rozen (haha!). Bij deze mijn review van het Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask. Let’s go! 

Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask

Het is niet de eerste keer dat ik het probeer, een bubble masker. Het is een hype die is overgewaaid uit Korea en tegenwoordig zie je het bijna ieder verzorgingsmerk op de markt brengen. Niet dat ik dit erg vind hoor. Ik vind bubble maskers altijd heerlijk en hilarisch tegelijkertijd, dus kom maar op!

Reiniging en verzorging met een funfactor

Leuk dat een merk zoals Babor hier ook mee komt. Het Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask zit in een typische Babor verpakking. Lekker clean en strak, ik houd er van. De bubbels op de verpakking doen uiteraard al vermoeden dat dit een bubble masker is. In de verpakking vind je 3 maskertjes, nice! 

Links; het masker net aangebracht en rechts;  zie je het masker na tien minuten.

Het masker is een verfrissend, diep reinigend schuimmasker dat geschikt is voor elke huid. Dat klinkt natuurlijk erg goed en ik krijg dan ook direct zin om dit masker te testen. Eerst even inzoomen op de gebruiksaanwijzing:

 1. Reinig je gezicht met koud water
 2. Vouw het masker open en verwijder de beschermlaag
 3. Plaats het masker op het vochtige gezicht
 4. Laat het masker minimaal 10 minuten opschuimen
 5. Verwijder het masker en spoel de resten af met lauwwarm water

That’s it! Een hele makkelijke en standaard gebruiksaanwijzing. Eigenlijk werkt dit altijd wel zo met sheetmasks. Natuurlijk heb ik de aanwijzingen netjes gevolgd en heb ik 10 minuten genoten van dit heerlijk schuimende masker. Die kleine belletjes voelen als een mini massage op je gezicht en eigenlijk kun je niets anders dan je ogen dicht doen. Gewoon echt even lekker genieten, ik houd er van!

Conclusie

Leuk om eens een bubble sheet mask te proberen van een merk als Babor. De andere die ik heb getest waren allemaal van Koreaanse merken. Bij dit masker hoef je helaas geen mega bubbels te verwachten. Het zijn hele kleine, subtiele bubbeltjes die overigens wel echt heerlijk aanvoelen op de huid. Na gebruik voelt mijn huid lekker gereinigd en gehydrateerd aan. Ik heb bijvoorbeeld geen behoefte om vervolgens een dikke laag crème op te smeren, wat ik bij andere maskers weleens heb. Ik kan dit masker dus zeker aanbevelen!

Dit Babor Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask bevat 3 maskers en kost € 14,90 (Uitsluitend verkrijgbaar bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.)

Welk product is onmisbaar in jouw dag- of avondroutine? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 1 februari 2019 / 19:32

  Ik voeg iedere week een maskertje toe aan mijn dagelijkse routine. Even een lekker extraatje voordat ik het weekend inga. Heerlijk!

 2. 30 januari 2019 / 18:42

  Heerlijk, een maskertje ophebben in een warm bad op een koude avond…?

 3. 30 januari 2019 / 18:09

  Deze lijkt me erg lekker om een keer te proberen, maar nu moet ik ook zeggen dat ik altijd wel dol ben op een gezichtsmasker.

 4. 29 januari 2019 / 20:42

  Ik blijf het ook zo grappig vinden, dit soort maskers. Deze ziet er leuk uit, de ingrediëntenlijst ziet er ook goed uit. Voor gezichtsproducten vind ik dat zo belangrijk! Oh en in bad met een maskertje… heerlijk is dat hé! Echt zo’n relax-moment ❤

 5. 29 januari 2019 / 17:42

  Lijkt me echt heel lekker om dit een keer te proberen
  Ben erg nieuwsgierig geworden