fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Ik krijg weleens mega schattige producten binnen, maar zelden zijn ze zo schattig als deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set. Even serieus, hoe mega leuk ziet dit er uit? Het is officieel een Gift Set maar omdat het er wel heel winters uit ziet en de set nog te koop is heb ik toch besloten hem nog te reviewen. Ben jij benieuwd naar deze tè schattige Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set? Lees lekker mee!

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Natuurlijk staat Tonymoly bekend om haar leuke verpakkingen. Alle producten die ik van hen ontvang zijn super leuk vormgegeven maar deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set spant voor mij echt de kroon. Tot nu toe dan, misschien weet Tonymoly mij binnenkort wel weer te verrassen. Het pakket zelf is zilver (holografisch) met sneeuwvlokjes erop. In het pakket zit een plastic doorzichtig ‘schermpje’ waardoor je de twee schattige spookjes gelijk ziet zitten. Eén spook draagt een muts en het andere spookje een sjaal. #cute! 

Tonymoly over deze TAKO Cleansing Elixer Set
Get ready to party met de nieuwe Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Holiday set! Tonymoly’s TAKO Cleansing Elixir Holiday Set bestaat uit twee producten die de huid laten stralen door tot diep in de poriën te zuiveren. Dankzij de unieke combinatie van zwartveen, taurine en mineralen uit de Zwarte Zee wordt de huid gereinigd, gekalmeerd en tegelijkertijd intensief gevoed.

Laat ik voorop stellen dat ik mij bewust ben van het feit dat skincare ontzettend belangrijk is. Het kost even wat tijd maar ik maak mijn routine iedere ochtend en avond netjes af. Natuurlijk wissel ik hierin qua producten maar ik besteed er altijd veel aandacht aan. Eigenlijk vind ik het hierdoor alleen maar leuk om nieuwe producten te testen!

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Bubble Mask vs. Scrub Stick

Deze set bestaat uit twee producten. Beide producten hebben een unieke combinatie van zwartveen, taurine en mineralen uit de Zwarte Zee. Hierdoor reinigen zij de huid tot diep in de poriën en wordt de huid tegelijkertijd gereinigd, gekalmeerd en intensief gehydrateerd.

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

TAKO Pore Blackhead Scrub Stick

‘Kleine Spook’ is deze Pore Blackhead Scrub Stick. Het is een zwarte stick die op de huid en in contact met water veranderd in een transparante olie. Ik gebruik deze stick direct na een warme douche zodat mijn poriën goed openstaan. Je brengt hem aan op de probleemgebieden zoals bijvoorbeeld bij je neusvleugels of op je kin, masseert de olie goed in en spoelt het vervolgens goed af met lauwwarm water.

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

TAKO Pore Bubble Pore Pack 

‘Grote Spook’ is de Pore Bubble Pore Pack. Stiekem wordt ik alweer helemaal enthousiast van het woord ‘Bubble’. De laatste tijd heb ik de bubble masks ontdekt en ik ben er helemaal fan van, haha! Anyways, dit is dus een bubble masker en zorgt voor een diepe reiniging. Je brengt een royale laag aan op een schone huid en dan gaat het masker vanzelf bubbelen. Na ongeveer 5 minuten bubbelen kun je het masker van je gezicht spoelen met lauwwarm water.

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set

Conclusie

Wat leuk om deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set te testen. Stiekem begin ik toch wel fan te worden van Tonymoly en daarmee zeker ook van deze twee spookjes. Inmiddels heb ik zowel de stick als het bubblemasker een aantal keer getest en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er echt positief over ben. De Scrub Stick gebruik ik s’avonds na het douchen en is echt in mijn dagelijkse routine gaan zitten. Het bubblemasker gebruik ik 1 à 2 keer in de week en zorgt voor een lekker me-time momentje. Mijn huid voelt na gebruik gereinigd, zacht en gehydrateerd aan. Echt een leuke set ook! Trouwens ook mega leuk als cadeau.

Deze Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Set kost € 19,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop

Ken jij het merk Tonymoly al? Zo ja, wat heb je er van geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 19:47

  Ik vind dit merk zó leuk en die verpakkingen zijn te cute. Ziet er goed uit!

 2. Mieke | mieksmind
  16 januari 2019 / 19:06

  Ik heb het merk al vaak voorbij zien komen maar ik heb er zelf nog niets van geprobeerd. Het heeft wel echt een schattige verpakking.

 3. 16 januari 2019 / 09:14

  Echt nog nooit van gehoord, dacht ook dat het iets heel anders was! Ziet er wel geinig uit!

 4. 16 januari 2019 / 07:31

  Nog nooit van gehoord, maar het ziet er wel super schattig uit! Klinkt als hele fijne producten.

 5. 15 januari 2019 / 20:32

  De scrubstick vind ik echt geniaal uitgevonden. Persoonlijk trekt die kinderachtige verpakking mij helemaal niet. 🙂

 6. 15 januari 2019 / 20:31

  De scrubstick vind ik echt geniaal uitgevonden. Persoonlijk trekt die kinderachtige verpakking mij helemaal niet.

 7. 14 januari 2019 / 20:41

  Ik kende het merk al wel, ik heb een lippenbalsem van ze in de vorm van lippen. Echt heel leuk. Deze verpakkingen zien er alleen al zo leuk uit. Daarom zou ik het al willen hebben.

 8. 14 januari 2019 / 14:00

  Haha, dit heb ik echt nog nooit gezien! Wel leuk, zeker als je zo van Kawaii en dergelijke houdt! Tony Moly is nog niet zo heel bekend bij ons, maar daar mag zeker verandering in komen!

 9. 14 januari 2019 / 12:54

  Het ziet er leuk uit maar het maskertje lijkt mij ook een bijzondere beleving. Vooral als het gaat bubbelen.

 10. 14 januari 2019 / 12:48

  Nee, nog nooit van gehoord. Ik dacht eerst dat het om die chocola ging. Maar ik vind de verpakking in ieder geval erg leuk.

 11. 14 januari 2019 / 11:59

  Aaah wat een geweldig setje, haha! Zo cute! De producten klinken ook ideaal.

 12. 14 januari 2019 / 10:26

  Ik ken dit product helemaal niet, maar vind het naast super schattig ook heel handig, bedankt voor het delen.

 13. 14 januari 2019 / 09:01

  Tony Moly heeft zulke leuke setjes! Dit klinkt weer als een heel fijn product 🙂

 14. 14 januari 2019 / 08:46

  Klinkt goed en de producten zien er leuk uit seg :-)!