fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

NARS Powermatte Lip Luster

Tijd voor weer een review van een beautyproduct. Dit is zelfs de eerste van 2019! Alhoewel ik ook focus op fashion en interieur blijft beauty natuurlijk nog steeds een groot onderdeel van mijn blog. Vandaag review ik de NARS Powermatte Lip Luster. Let’s go!

NARS Powermatte Lip Luster

Dat ik fan ben van NARS, dat weten we natuurlijk inmiddels wel. Ik gebruik het merk heel graag en natuurlijk vind ik het mega leuk om er steeds nieuwe producten van te mogen reviewen. Dit is mijn eerste kennismaking met de NARS Powermatte Lip Luster.

Dit product komt uit de NARS Holiday Collectie 2018. Vandaar dat de verpakking totaal anders is dan we gewend zijn. De NARS Underground Velvet Lip Glide komt uit dezelfde collectie en heeft dus ook dezelfde verpakking. De vormgeving is geïnspireerd op de iconische punkmode van de 1970’s. Gaaf!

Niet alleen de kartonnen verpakking is anders dan ik gewend ben. Ook de huls van deze Lip Luster is een tikkie anders. Hij is uitgevoerd in een soort ‘gunmetal’ finish en heeft een de zijkant een soort ruitje waar je de Lip Luster ziet zitten. Grappig! Dit product is verkrijgbaar in 6 kleuren, namelijk:

 • Hardcore
  • Shimmering rose gold
 • Shredded
  • Shimmering mauve rose
 • Shatter
  • Shimmering Cocoa
 • Pierce
  • Shimmering Burgundy
 • Combat
  • Shimmery Blackberry
 • Blackheart
  • Shimmering Black/Brown

In dit artikel review ik de NARS Powermatte Lip Luster in de kleur Combat.

Swatch

Eerlijk gezegd begon ik tijdens het fotograferen al te twijfelen. Waarom? Omdat deze Lip Luster zo ontzettend vloeibaar is. Normaal kun je een lipproduct prima even op z’n kant leggen om foto’s te maken. Dat werd bij deze NARS Powermatte Lip Luster toch knap lastig. Oftewel; de vloeistof liep er meteen uit. Tijdens de swatch zelf merkte ik al dat hij echt heel nat is.

Hier heb ik deze NARS Powermatte Lip Luster in Combat aangebracht op mijn lippen. Helaas is er geen wonder gebeurd. Dit lipproduct pakt op mijn lippen helaas ook niet zo best uit.

Conclusie

Jammer! Dit is echt de eerste keer dat NARS mij teleur stelt en ik hoop hiermee gelijk de laatste keer. Deze NARS Powermatte Lip Luster is gewoon echt niet mijn ding. De substantie is veel te nat waardoor het net lijkt alsof je olie op je lippen hebt. Door de donkere kleur gaat hij lopen in de lijntjes van je lippen en hierdoor krijg je hem echt niet mooi aangebracht. Helaas.. echt heel jammer!

Deze NARS Powermatte Lip Luster kost € 26,45 en is te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 13 januari 2019 / 20:57

  Haha wat leuk dat je kunt zien hoeveel er nog in zit! Maar wel heel jammer dat hij zo vloeibaar is.. dat is gewoon niet prettig in gebruik. Jammer want de kleur is wel echt mooi.

 2. 9 januari 2019 / 14:42

  Echt zo jammer dat ze substantie zo gek is. Toen ik de kleur op je lippen zag dacht ik wel even ‘wauw’ want het staat je heel erg mooi. Maarja als de kwaliteit gewoon niet goed is, dan is het de moeite niet waard.

 3. 9 januari 2019 / 10:26

  Wat jammer zeg, hij klonk zo mooi!