fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Eindelijk mijn droom citytrip maken!

Yes! Het is zover! Ik ga eindelijk mijn droom citytrip maken! Ik heb al heel wat citytrips achter de rug maar er stond altijd 1 stad bovenaan en nu is het eindelijk tijd om deze af te vinden. Ben jij benieuwd naar de stad? Lees snel mee!

Eindelijk mijn droom citytrip maken!

Ik heb het over stad van Times Square, de Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, de Yellow Cabs en Central Park. Jawel; The Big Apple oftewel New York. OMG!!

De tickets en ons verblijf zijn geboekt maar verder moet er natuurlijk veel meer geregeld worden. We reizen natuurlijk naar de Verenigde Staten en dus is het prioriteit nummer 1 om een ESTA te regelen. Het is verplicht om, wanneer je naar Amerika reist, te beschikken over een ESTA of Visum. Sterker nog; luchtvaartmaatschappijen mogen je niet eens meenemen wanneer je geen geldige ESTA bij je hebt. ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation en is een elektronische goedkeuring. Het beste is om je ESTA gelijk te regelen met je vliegtickets om er zeker van te zijn dat je reis goed gaat verlopen. Gelukkig kun je deze in een handomdraai via E-visums aanvragen.

Daarnaast moet ik natuurlijk een hotspots en tip-lijstje maken. Natuurlijk zijn er in New York honderden hotspots en kan ik ze onmogelijk allemaal bezoeken maar alvast een lijstje vooraf maken kan geen kwaad. Uiteraard zijn er ook genoeg bezienswaardigheden in New York die je tijdens een bezoekje toch wel even gezien moet hebben. Ook hier ga ik even een lijstje van maken.

Mijzelf inlezen is dan vervolgens nog wat ik echt even moet doen. Gewoon in van die basic dingen. Dingen waar je gaande weg ook wel achterkomt maar waar ik liever op voorbereid ben. #controlfreak haha! Tijdens een stedentrip ben ik namelijk zo goed mogelijk voorbereid. De tijd is schaars en het is zonde om niet alles te kunnen doen wat je wilt doen. Toch?

Het duurt niet lang meer dus stiekem kan ik zelfs al een klein beetje gaan kijken wat ik mee ga nemen. Dat vind ik ook heerlijk om te doen dus daar ga ik even lekker een momentje van maken. Daarna rest mij niets anders dan; naar Schiphol rijden, in het vliegtuig stappen en genieten!

OMG! Ik heb er zoveel zin in. Natuurlijk laat ik jullie op mijn blog weten hoe het is geweest. Mocht je tussendoor op de hoogte willen blijven, volg mij dan zeker even op Instagram (@Lindseybeljaars) Oh en mocht je nog tips hebben, ze zijn echt zo welkom. Laat ze alsjeblieft achter in de comments. Alvast bedankt x

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 06:48

  Mijn oudste zoon heeft 10 jaar geleden ook New York aangedaan en heeft toch een beetje een kater overgehouden aan the Big Apple qua vervoer. Je moet dus echt alles met het openbaar vervoer doen. Het constante stoppen van taxi’s maakte hem misselijk.

 2. 15 januari 2019 / 21:02

  Heel erg leuk heel veel plezier toegewenst.

 3. Tania
  15 januari 2019 / 18:24

  New York is zo’n zalige stad. Ik ben er vorige oktober voor de vierde keer geweest

 4. 15 januari 2019 / 12:03

  Wat gaaf zeg! New York staat ook nog hoog op mijn lijstje!

 5. 14 januari 2019 / 21:47

  Wat onwijs tof!! Je gaat het daar zo onwijs leuk krijgen!!

 6. Laura
  14 januari 2019 / 18:22

  Heel veel plezier. Ik heb nog nooit new york gezien. Ik ben wel naar lasvegas en san Francisco geweest

 7. 14 januari 2019 / 12:42

  Supertof, heel veel plezier! Ik ben dol op reizen ook.

 8. 12 januari 2019 / 18:57

  Oh, wat ontzettend leuk zeg! Heel veel plezier alvast! <3

 9. 11 januari 2019 / 18:18

  Wat gaaf! Ik ben jaloers, haha! Zoek even ClaireLucia op op YouTube en Instagram, zij laat veel plekjes zien in NYC omdat ze daar nu werkt en woont!

 10. 11 januari 2019 / 09:12

  Wauw..te gek! Ik droom ook om citytrip te maken. Ik hoop dat mij droom ook uitkomen.
  Heel veel plezier!

 11. 10 januari 2019 / 22:58

  Waaaauw wat gaaf! Ik ben er 7 jaar geleden geweest. Het blijft een van mijn mooiste reizen. Héél veel plezier en GENIET!

 12. 10 januari 2019 / 17:01

  Heel tof, dat is toch echt welk een plek waar je gezijn moet zijn. Heel erg leuk en veel plezier gewenst

 13. 10 januari 2019 / 16:24

  Heel erg leuk! Staat bij mij ook hoog op m’n lijstje. Ben er één keer geweest, maar dat was maar heel kort en al meer dan 10 jaar geleden. Voor tips zou ik even bij de highlights van yourlbb op Instagram kijken!

 14. 10 januari 2019 / 15:27

  Het plannen, inlezen en dingen opzoeken voordat je gaat is eigenlijk de helft van de fun!

 15. 10 januari 2019 / 15:22

  Oh wat enorm gaaf! Alvast heel veel plezier daar en geniet ervan!

 16. 10 januari 2019 / 15:02

  Wat ontzettend leuk! New York staat bij mij ook al een hele lange tijd op plaats nummer één van droombestemmingen! Ik snap je enthousiasme. Heel veel plezier 🙂

 17. 10 januari 2019 / 12:17

  Jaaa, zalig! Veel voorpret en alvast ontzettend veel plezier gewenst! Wij zijn er in december 2016 – januari 2017 geweest. Ik wil teruggg! ♥♥

 18. 10 januari 2019 / 11:43

  Waaaaa yesss babe! Zoooo gaaf! Alvast heel veel plezier, koester en geniet?

 19. 10 januari 2019 / 10:47

  Wat supergaaf!! Ik ben echt onwijs jaloers, want bij mij staat New York ook bovenaan ?