fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OOTD Ready for 2019!

Yes! Het is zover; de allereerste week van 2019 zit er alweer op. Blijft toch gek; dat je zo lang naar de feestdagen uit kijkt en dat het nu alweer één week in januari verder is. Stiekem heb ik ongelofelijk veel zin in het nieuwe jaar en ben ik vastberaden er weer een fantastisch jaar van te maken. Er staan alweer leuke plannen in de agenda waar ik heel erg naar uitkijk. Alhoewel januari altijd een beetje een saaie maand is na de feestmaand december heb ik toch al wat leuke dingen op de planning staan. Vandaag een nieuwe outfitpost, een lekker basic lookje! Mag wel weer een keer na al die feestlookjes toch? Ik vind van wel! Kijk je mee?

OOTD Ready for 2019!

Als je mijn blog al lang leest dan weet je dat ik 9 van de 10 keer outfitfoto’s maak met mijn moeder. Wij vinden dit beide altijd heel erg gezellig en leuk om te doen dus in 2019 gaan we hier lekker mee verder. Sterker nog; ik ben dit jaar van plan om meer outfitjes te delen via mijn blog en instagram! Op nieuwjaarsdag zijn we er dan ook weer samen op uit getrokken om outfitfoto’s te maken. Dit keer van een basic lookje, gewoon lekker buiten in de winterjas. Deze zwart gemêleerde winterjas is van ZUSSS en dient (eerlijk gezegd) niet echt als ‘winter-winter’ jas. Oftewel; als het echt heel koud is dan ga je van deze jas niet genoeg warmte krijgen. Toch draag ik hem regelmatig met een lekker warme, grijze sjaal. Zeker naar bijvoorbeeld een feestje vind ik het een mooie, nette jas om te dragen. Hieronder draag ik mijn gebreide trui van Superdry, een zwarte broek van Costes en mijn Chelsea Boots van Tamaris.

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 11 januari 2019 / 11:12

  Toffe outfit, zo ben je helemaal klaar voor 2019! Voor die schoenen zijn echt te gek 🙂

 2. 10 januari 2019 / 10:32

  Hele leuke outfit! Wat lief van je moeder. Handig als er iemand voor je foto`s te maken.

 3. 9 januari 2019 / 17:41

  Mooi hoor. Je hebt echt stijl!! En superleuk dat je dit samen met je moeder doet

 4. 9 januari 2019 / 17:38

  Mooi hoor. Je hebt echt stijl!! En superleuk dat je dit met je moeder doet

 5. 9 januari 2019 / 11:30

  Ach, mijn moeder maakte ook vaak foto’s van mij. Zo verdrietig dat dat niet meer kan…
  De meeste foto’s maakt mijn man. Hij is het meest in de buurt. In ieder geval in het weekend. Net ook een look gefotografeerd en meteen een foto op Instagram geplaatst.
  Een leuke look! Jammer dat de jas niet dik genoeg is. Aan de andere kant hebben we inmiddels allemaal wel meerdere jassen volgens mij? Is ook fijn voor de afwisseling.

 6. 8 januari 2019 / 14:23

  Gezellig dat je dit samen met je moeder doet. Wonen jullie vlakbij elkaar? Ik vind het een mooie, neutrale outfit. Echt winters ook.

 7. 8 januari 2019 / 13:58

  Leuke outfit! Deze maand staat vooral in teken van het maken van nieuwe websites. Daar kom ik de saaie dagen wel mee door!

 8. 8 januari 2019 / 12:32

  Mooie outfit, je jas is erg mooi, ondanks dat hij niet heel winterproof is!

 9. 8 januari 2019 / 11:52

  Wat een leuke outfit! De sjaal ziet er heel cozy uit 🙂

 10. 8 januari 2019 / 11:36

  Leuke outfit! Eentje die je overal naar kan aantrekken. Als het fris is buiten

 11. 8 januari 2019 / 07:07

  Leuke outfit, super stoere boots! Ik vind zuss altijd leuke items hebben, heb zelf een prachtige portomonee van zuss.