fbpx
28   58
93   135
89   124
111   186
107   196

Twee producten van Kikkerland

Ken je het merk Kikkerland? Het is een mega leuk merk en perfect als ‘cadeautjes’. Omdat de kerst er aan zit te komen laat ik je in dit artikel twee producten van Kikkerland zien. Eén die wellicht wat leuker is voor een vrouw en één die wat leuker is voor de man. Kijk je mee?

Twee producten van Kikkerland

Mocht je op zoek zijn naar een origineel cadeau voor de kerst? Moet het niet te duur zijn en is het meer een leuk kleinigheidje? Dan zit je bij het merk Kikkerland goed! Ze hebben namelijk echt hele toffe items zoals een houten wekker, een barbecue koffer en een iPhone Ventilator. Dat klinkt al leuk toch?

Kikkerland Groothoeklens voor Smartphone

Eind november schreef ik een artikel over de Kikkerland Cameralens voor Smartphone. Ik vond deze lenzen zo tof dat ik besloot te kijken of het merk nog meer varianten heeft. Luckily they do! Dit is de Kikkerland Groothoeklens voor Smartphone. De draait de lens op een clip en die clip klem je voor de camera. Dit kan zowel op de normale als op de selfiestand. Deze lens geeft een 180 graden beeldhoek en zorgt voor hele originele foto’s. Bij een selfie zorg je er overigens voor dat er veel meer mensen op één foto passen. Hoe leuk? Bijgeleverd zit een lenzenbeschermer en een zakje waar je alles in kunt bewaren. Ideaal om altijd bij je te hebben dus!

Kikkerland 4-in-1 Multitool Pen

Is degene waar jij een cadeau voor zoekt een echte handyman? Dan is deze Kikkerland 4-in-1 Multitool Pen een mega leuk cadeautje ‘voor erbij’. De naam zegt het al, deze pen heeft vier functies, namelijk:

 • Pen
 • Liniaal
 • Schroevendraaier
  • Kruiskop
  • Platte
 • Waterpas

Hoe handig is dat? Het ideale cadeau voor de klussers onder ons. Mijn vriend is absoluut een handyman en ik zie het al helemaal voor me dat hij deze altijd in zijn tas heeft zitten!

 • Deze twee producten van Kikkerland zijn te koop bij Ditverzinjeniet.nl Groothoeklens – € 8,95
  • 4-in-1 Multitool pen – € 3,95

Heb jij weleens van het merk Kikkerland gehoord?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 20 december 2018 / 09:12

  Tof zo’n lensje! 🙂