fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Kerst Gadget Gift Guide

Nog maar heél even en dan is het kerst! Ik kijk er zelf ontzettend naar uit en kan, heel eerlijk gezegd, niet wachten. Ik houd echt van kerst en begin al maanden van te voren met het verzinnen van cadeautjes en het inpakken hiervan. Ben jij qua kerstcadeaus nog niet helemaal binnen? Dan hoop ik je, op de valreep, nog even uit de brand te helpen met deze Kerst Gadget Gift Guide!

Kerst Gadget Gift Guide

  1. Telefoonhoesje
    • Oké, het is misschien geen ‘gadget’ en wellicht wat voor de hand liggend maar dat maakt het cadeau niet minder leuk. Weet jij dat degene waar je een cadeau voor zoekt binnenkort een nieuwe telefoon krijgt? Dan is het natuurlijk een mega goed idee om hem of haar een telefoonhoesje te geven. Dit is bijvoorbeeld het geval bij mijn broer, hij krijgt begin 2019 een nieuwe telefoon van de zaak. Hoe leuk is het dan om met kerst al een telefoonhoesje voor deze nieuwe telefoon te krijgen? Een perfect cadeau, lijkt me. Je kunt het overigens natuurlijk nog net iets bonter maken en een gepersonaliseerd hoesje ontwerpen.
  2. Activity Tracker
    • Een goed voornemen om in 2019 meer te gaan sporten of bewegen? We hebben het bijna allemaal. Om dit extra te stimuleren kun je met kerst een Activity Tracker cadeau geven. Het is een kleine, maar zeer handige accessoire waarmee alle bewegingen nauwkeurig worden gemeten. Dit apparaatje meet niet alleen de gemaakte stappen of afgelegde afstanden maar ook de hartslag en het calorieverbruik. Ze zijn ontzettend betaalbaar en te verkrijgen in veel verschillende leuke kleuren! Ik heb er zelf een draag hem graag als ik bijvoorbeeld de hond uit ga laten. Leuk om te zien hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbruikt bijvoorbeeld.
  3. Huawei P Smart Plus
    • Geloof het of niet, mijn vader heeft nog steeds een Nokia. Hij is er trots op dat hij al jaren meegaat, hij hem maar één keer in de week hoeft op te laden en dat er geen gekke poespas dingen op zitten. Gewoon bellen of SMS’en, that’s it. Verder is hij wel gewoon heel modern aangezien hij thuis gewoon een gloednieuwe iPad heeft en tijdens zijn kantoorbaan van de nieuwste snufjes gebruik maakt op zijn PC. Wij proberen hem dan ook al een tijd aan een smartphone te krijgen en dit zou uiteraard een leuk cadeau zijn voor kerst. Om het te ‘proberen’ is het verstandig niet gelijk de duurste te kiezen en is bijvoorbeeld een Huawei P Smart Plus wellicht een goede optie. Natuurlijk inclusief Huawei P Smart Plus hoesje zodat deze telefoon hopelijk ook weer jaren meegaat, net als zijn Nokia (haha)!

Zo! Dit is mijn Kerst Gadget Gift Guide 2018. Heb jij al iets wat op mijn lijstje staat of je heb je tips? Ik hoor ze graag!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

Dit artikel is een samenwerking.