fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

OOTD Groen Coljurkje

Eind november plaatste ik een OOTD online met als onderwerp ‘Leven in een Coltrui‘. Dit is overigens nog steeds niet veranderd want op dit moment draag ik 9 van de 10 keer een heerlijke warme coltrui. In dit artikel ga ik verder met mijn ‘col’ verslaving maar dan in de vorm van een jurkje. Benieuwd naar mijn OOTD Groen Coljurkje? Let’s GO! 

OOTD Groen Coljurkje

OOTD Groen Coljurkje

Eerlijk is eerlijk, om in deze tijd van het jaar foto’s te maken is niet heel makkelijk. Sowieso voor mijn productfoto’s is het snel veel te donker en voor mijn outfitfoto’s stiekem toch wel koud en nat. Deze outfitfoto’s heeft mijn vriend gemaakt tijdens een wandeling met onze Mechelse herder Spyke. Even snel-snel tussendoor, haha, en daarna snel mijn jas weer aan!

OOTD Groen Coljurkje

Natuurlijk moest onze pup ook even op de foto. Hij is veel fotogenieker dan ik ben en natuurlijk kon ik het niet laten deze schattige foto in dit artikel te plaatsen. Kijk dat kopje, tè schattig toch? Hij kleurt overigens goed in de setting, vind je niet? Haha!

OOTD Groen Coljurkje

In de winter ben ik dol op warme kleuren waarbij legergroen misschien wel mijn favoriet is. Met een mauve kleurige lipstick is dat natuurlijk altijd al snel goed. Dit jurkje is van Jasjehandtasje en dit is mijn eerste bestelling in deze webshop. Het jurkje kwam netjes binnen en ik draag de maat S/M. Hij zit lekker comfy door de zachte stof en heeft een klein beetje stretch.

OOTD Groen Coljurkje

Ik ben 1.78 meter en ik vind persoonlijk het coljurkje wel een stukje te kort. Hij heeft aan de voorkant een soort overslag waardoor een een punt ontstaat die wel heel hoog eindigt. Vandaag dat ik er een onderrokje onder draag. Dit is voor mij overigens totaal geen probleem aangezien ik die meestal draag onder een jurkje.

Zoals je ziet is de jurk aan de achterkant echt lang zat. Het onderrokje is dan ook alleen om die ‘punt’ op te vullen. Om de outfit compleet te maken draag ik mijn nudekleurige tasje van Ted Baker met zwarte en roségouden details. Natuurlijk vul ik dan ook de rest van de outfit aan met roségouden sieraden. Mijn bikerboots zijn van My Jewellery en maken deze outfit net even wat stoerder!

Details

 • Coljurkje – Jasjehandtasje
 • Onderrokje – HEMA
 • Sieraden – My Jewellery & Cartier
 • Biker Boots – My Jewellery 
 • Clutch – Ted Baker 

Heb jij een jurkje met col in je kast hangen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 4 december 2018 / 11:55

  Ik houd van dit soort jurkjes! Heel chic ook met die split aan de voorkant.

 2. 4 december 2018 / 10:16

  Heel leuk! Ik vind ‘m juist zo tof met dat hoog uitgesneden stuk, ben benieuwd hoe hij bij mij valt. 🙂