fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie!

OMG! Wat is het koud! Op de een of andere manier komt het dit jaar wel echt als een shock dat het ineens zo koud is. Wellicht komt dat door de heerlijke, warme zomer die we hebben gehad. Het was even wennen maar na het aanschaffen van een aantal heerlijke truien is het tijd voor een echte winterse OOTD. Daarnaast heb ik ook een super leuke winactie die je niet wilt missen!

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie

Een coltruien en rokken behoren helemaal tot de trends voor de winter van 2018. Eigenlijk kun je zelf stellen dat dit absoluut een musthave in je kast is. Dat vind ik helemaal fantastisch want ik ben gek op coltruien. Ik heb er dan ook al een stuk over 5 aangeschaft waarvan dit er eentje is.

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie

Ik draag een hele warme, mega fluffy coltrui. Hij is in een crèmekleur die ‘sugar swizzle’ wordt genoemd, heeft een hele grote col en wijdere mouwen. Volgens mij noemen ze dit ‘ballonmouwen’ en deze geven de trui een lekker winterse en cozy feeling. De fit is een loose fit waardoor hij lekker baggy valt en mega comfy zit. Love it!! 

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie

Alhoewel ik nog vaak een spijkerbroek draag maakt deze ook steeds vaker plaats voor jurkjes en rokken en gelukkig kan dat in de winter ook prima. Ik combineer deze coltrui met een zwarte rok van Arizona. Deze rok is net wat stoerder door de spijkerstof en de destroyed look en dat vind ik nou net een goede combi met deze trui.

Natuurlijk draag ik er een lekkere dikke panty onder. Ik ben een gigantische koukleum dus 20 denier zit er bij mij met 4 graden niet in. Minimaal 40 of 60 denier! Om de look af te maken draag ik mijn zwart lederen bikerboots en om deze een wat winterse look te geven draag ik hier dikke grijze sokken bij die ik net een klein randje boven de boots uit laat steken. Verder draag ik gouden sieraden en besloot ik mijn haar eens (voor de verandering) in een staart te dragen.

OOTD Leven in een Coltrui + Winactie

Winactie

Ik mag een shoptegoed van Sans Online t.w.v. €50.00 verloten! Hoe tof is dat? Dat komt natuurlijk heel goed van pas want we zitten bijna in de feestmaand December! Gelukkig staat de shop van Sans Online vol met feestjurken en andere toffe, feestelijke items waardoor ik 100% zeker weet dat jij hier jouw kerstoutfit gaat scoren. Hoe doe je mee?

 • Like mijn facebookpagina
 • Volg mij op Instagram (@lindseybeljaars)
 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je laat weten dat je meedoet aan de winactie. (zorg dat je een geldig emailadres vermeld in het daarvoor bestemde vakje)
  • Alle links naar mijn Social Media kanalen kun je rechts in de sidebar vinden bij de roze bolletjes!

Deze winactie loopt t/m maandag 10 december 2018. De winnaar zal ik privé een mailtje sturen!

Details

 • Coltrui – Noisy May
 • Rok – Arizona
 • Sieraden – My Jewellery & Cartier
 • Biker Boots – My Jewellery 

Heb jij een coltrui in je kast hangen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

33 Reacties

 1. 8 december 2018 / 10:21

  Wat heb jij super leuke blogs om te lezen!! Ik zag de post van Sans voorbij komen over de win actie, ik wilde natuurlijk gelijk mee doen! Ik kom vaak bij Sans en heb nu door jou blog weer nieuwe inspiratie opgedaan voor kleding! Bedankt! Hopelijk mag ik ook zo’n leuk setje scoren met de €50,- shop te goed!! 🙂

 2. Saskia
  7 december 2018 / 17:07

  Mmmm heerlijk een coltrui is zo lekker cozy met dit weer! Heb er eigenlijk geen meer in de kast hangen, hoewel het wel ideaal is omdat ik vooral kouwelijk ben in m’n nek. Ik maak Dolgraag een kansje, wat zou het een Heerlijke Verwennerij zijn om een mooi kerstjurkje te kunnen shoppen (dat is alweer lang geleden)! Onwijs bedankt voor deze Lieve Kans Lindsey & Gezellige Feestdagen alvast! PS: Wat leuk, ik zie dat je ook uit Brabant komt! ??➡️???

 3. Anneliese de Waal
  2 december 2018 / 15:53

  Ik doe graag mee, leuk om iets te shoppen met de feestdagen, waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 4. Anne Dierselhuis
  1 december 2018 / 19:00

  De website is le0uk mär de reallife winkel in rijssen nog veel leuker… als je dan n keer in de buurt bent…. het is maar n tip?
  Bedankt voor deze gave winactie/kans… waag graag n kans?? ik heb nog wel ruimte in mijn kast voor een aantal nieuwe kledingstukken
  Instap:ennad22

 5. brants harry
  1 december 2018 / 18:00

  shoptegoed altijd leuk, meegedaan voor mijn vrouwtje

 6. Jouvence.nl
  30 november 2018 / 23:40

  Wat een leuke trui, staat je goed en lijkt me heerlijk warm zitten!

 7. Nelly
  29 november 2018 / 19:01

  Ik loot graag mee.

 8. Anita H.
  29 november 2018 / 18:44

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie.

 9. anita kempenaers
  29 november 2018 / 18:18

  ziet er een warme trui uit, shoptegoed altijd leuk doe graag mee

 10. Margret
  29 november 2018 / 13:32

  Leuk voor mijn dochter op haar zwarte rokje!

 11. Danielle
  29 november 2018 / 10:01

  Die coltrui ziet er inderdaad heerlijk comfy uit! <3 Sans-online is al tijden mijn favoriete webshop! Alle leukste merken bij elkaar! Zou super graag het shoptegoed willen winnen!

  Liefs Daniëlle

 12. Amber
  29 november 2018 / 09:57

  Jaaa shoptegoed voor een te gekke kerstoutfit is altijd welkom ???

 13. elisabeth maria martina
  29 november 2018 / 09:14

  wat een mooi gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar
  mijn schoen al staat klaar #duimenmaar

 14. 28 november 2018 / 19:19

  Heerlijk om zo te leven, voor eeuwig in een heerlijke trui. Ik teken ervoor!

 15. 28 november 2018 / 16:18

  Wat een toffe coltrui. Ik vind het voor mezelf eerlijk niets. Ik vind dat het te veel kriebelt!

 16. hillybillybeauty
  28 november 2018 / 14:50

  Gave outfit! Na twee jaar jurkjes te hebben gedragen heb ik onlangs weer een spijkerbroek gekocht, een lekkere warme trui zou ik ook zo dragen ?

 17. Stephanie
  28 november 2018 / 13:19

  Yayyy, ik doe mee! Heerlijk zo’n warme coltrui om de komende wintermaanden mee door te komen :). Sans is overigens ook nog eens een van mijn favo winkels, super leuke en veelzijdige collecties! 🙂

 18. Amber
  28 november 2018 / 09:50

  Oee, zo’n lekkere trui zou ik ook wel willen! Ik doe mee aan de winactie 🙂

 19. Marian B
  27 november 2018 / 20:35

  Leuke trui! Niet voor mij want ik kan niet zo goed tegen coltruien, ze kriebelen bij mij altijd zo. Maar een fijn shoptegoed voor de kerst is natuurlijk heel erg lekker, het proberen waard!

 20. 27 november 2018 / 18:58

  Wat een leuke trui! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 21. Annemiek
  27 november 2018 / 17:30

  Wat een leuke rok. ?? Ik draag nooit truien omdat ik het snel warm krijg en dan wat uit moet kunnen doen. Ik draag jasjes en vesten. Want buiten is het natuurlijk wel koud. Het lijkt me leuk om te winnen maar ik ben gaan minderen met social media. Ik heb geen Instagram.

 22. Mariette
  27 november 2018 / 16:16

  Leuk voor mijn dochter een warme trui. Klaagt veel dat ze het koud heeft. Ze is over 2 weken jarig en zou een gaaf verjaardagskado zijn !!

 23. Ingrid
  27 november 2018 / 16:12

  Oh wat een heerlijke trui om in weg te kruipen bij deze kou.

 24. Jolijn
  27 november 2018 / 12:55

  Wat een onwijs leuke outfit!
  Ik doe ook graag mee met de winactie, ik volg je op de genoemde social media.
  XX

 25. 27 november 2018 / 11:40

  Wat een geweldige trui <3 Ik vind dit zo'n leuke webshop. Ik wil ook nog wat mooie truien scoren, dus doe heel graag mee! Ik like je op FB en volg op je op IG!

 26. 27 november 2018 / 10:33

  Loveeee witte truien!! Staat je goed 🙂

 27. Karin
  27 november 2018 / 10:26

  Jaa gave coltrui.. echt iets voor mij! En na de zwangerschap kan mijn kast echt wel weer wat nieuws en leuks gebruiken..

 28. 27 november 2018 / 10:00

  Wat een toffe outfit! Heerlijk altijd zo’n trui met een fijne coltrui erbij. Hier ook echt een koukleum haha!
  En wat een leuke winactie! Ik kan zeker nog wat tofs voor de decembermaand gebruiken zeg.
  Ik volgde ja al op Instagram en nu ook op Facebook!

  Liefs Lonneke

 29. 27 november 2018 / 09:48

  Ik kan deze winter ook niet zonder dikke truien 🙂 Ben ook echt een koukleum en kom het liefst niet onder mijn deken vandaan haha. Ik doe graag mee, kan nog wel een leuke trui of boek gebruiken voor deze winter.

 30. Marina Korink
  27 november 2018 / 09:18

  Wat heb je een leuke outfit aan!! Heel mooi ?. En ja…het is ook koud. Ik wou dat het al Lente was. Hihi. Maar ik ben een koukleum en houd van warme truien ?. Ik maak dan ook heel graag kans op dit geweldige shoptegoed omdat ik niet genoeg warme truien kan hebben met deze koude dagen!!!

 31. 27 november 2018 / 09:00

  Wat een heerlijke trui! <3
  Liefs,
  Evelien

 32. 27 november 2018 / 07:53

  Jaaa ik wil!!!
  Wat een super fijne trui is dit!