fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Een horloge van Hout

Stiekem ben ik groot horlogefan. Ik heb verschillende exemplaren van verschillende merken en hierin wissel ik dagelijks graag af. Bij iedere outfit weet ik wel weer een bijpassend horloge te matchen. Vandaag voeg ik een nieuw horloge toe aan mijn collectie en dat is er niet zomaar een. Het is namelijke en horloge van hout. Geloof me, dit wil je zien!

Een horloge van Hout

Je ziet het de laatste tijd steeds meer; horloges van hout. Stiekem vind ik het een heel tof en stoer effect geven en was ik heel benieuwd naar deze horloges. Dit horloge komt van Greenwatch en een leuk weetje is dat zij, al doet de naam anders vermoeden, niet alleen horloges van hout hebben. Naast horloges hebben zij namelijk ook houten zonnebrillen.

Dit model is de ‘Nightfall‘ en is een unisex model. Hij is een degelijk horloge met een zakelijk design. Ik zie mijn vriend deze bijvoorbeeld zeker dragen naar zijn werk. Hij heeft een donkere band waardoor het niet direct opvalt dat het toch echt hout is. De wijzerplaat vind ik zelf prachtig ontworpen en deze geeft echt ‘body’ aan het horloge.

Voordelen van dit horloge

  • Vederlicht (53 gram)
  • Spatwaterproof
  • Zelf op maat maken
  • Levering binnen 2 dagen
  • Unisex ontwerp
  • Bijdrage aan de natuur

Op het laatste puntje van de voordelen wil ik nog even terugkomen. Door het kopen van een horloge van Greenwatch lever je namelijk een belangrijke bijdrage aan de natuur en aanleg van vele bossen wereldwijd. Bij iedere aankoop van een horloge plant Greenwatch, via de stichting Plant A Billion Trees, één boom terug.

  • Dit Greenwatch Nightfall Horloge kost € 99,- en is te koop bij Greenwatch. Je scoort hem op dit moment voor € 67,50 en voor € 12,50 extra laat je een persoonlijke tekst graveren in het horloge. Extra tof als cadeau!

Wat vind jij van een horloge van hout?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 2 januari 2019 / 22:31

    Wat is die stoer zeg! Leuk dat je hem kunt laten graveren ook, maakt het ook meteen een tof cadeau!