fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Lingerie; een perfect kerstcadeau!

Hierbij geef ik je goede tips voor je partner. Vind je het leuk om met kerst een prachtig nieuw lingeriesetje te ontvangen? Zorg dan even dat jouw partner dit artikel te lezen krijgt! Of gebruik deze tips natuurlijk om zelf een mooi setje voor je partner te scoren! Want naar mijn mening is lingerie een perfect kerstcadeau.

Lingerie; een perfect kerstcadeau!

Wat is nou het perfecte cadeau voor jouw vriendin of vrouw? Natuurlijk is het ontzettend attent om een prachtige lingerieset onder de boom te hebben liggen. Ik denk eerlijk gezegd dat dit iedere vrouw een confidence boost geeft en dat je met een cadeau zoals dit al-tijd scoort!

Lingerie

Laat ik eerst even vooropstellen; er is méér dan een string of een BH. Dat is natuurlijk wat je meteen denkt als je ‘lingeriesetje’ zegt maar rondom de kerst zijn er hele kerstcollecties van lingerie verkrijgbaar. Gelukkig valt er onder het woord ‘lingerie’ veel meer dan alleen de slips en de bh’s. Denk bijvoorbeeld aan een mooie slipdress of een body. Nèt even iets anders waardoor het wellicht extra leuk is om zoiets te krijgen. Al weet jij natuurlijk wat het best bij je partner past.

Wat vind jij mooi?

Kies allereerst voor iets wat jijzelf mooi vind. Klinkt gek maar natuurlijk wil je je partner iets geven wat je zelf echt mooi vind. Luister niet teveel naar een verkoper maar kies een setje wat jou positief verrast. Als je partner dan vraagt waarom je die hebt gekozen dan kun je dit dan ook echt onderbouwen en aangeven waarom jij voor deze hebt gekozen! Dat maakt het extra leuk, vind je niet?

Kies de juiste maat!

Tsja.. als je dan dè perfecte lingerie hebt gevonden dan moet je natuurlijk wel aankomen met de goede maat. Wat je het beste kunt doen is eventjes de kast in sneaken en spieken in de lingerie van je partner. Dat is wat veiliger dan het gewoon ‘op de man af’ vragen en dat doet wellicht iets vermoeden.

Lingerie kopen voor een vrouw, dat doe je (naar mijn mening) zo! Kies een prachtige lingerieset en kijk eens verder dan een normale bh of slip. Ga vervolgens voor een item die jouw aanspreekt en zorg dat je de juiste maat te pakken krijgt. Laat het mooi en luxe inpakken en ik weet zeker dat je met dit cadeau onder de kerstboom punten scoort. Wellicht houd je er nog een leuke kerstnacht aan over, hihi! Belangrijkste is dat je partner zich gevleid en vooral heel mooi, comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Webshoptip: LASCANA!

Nog 1 laatste tip; kies iets wat ècht bij je partner past maar ga misschien daar nèt iets buiten. Je wilt niet aankomen met een huidkleurige BH en naadloze slip maar ook niet met een kinky set terwijl dat totaal niet bij je partner past. Zet hem op, neem deze tips mee in je achterhoofd en dan komt het vast helemaal goed!

Wat is jouw favoriete lingeriemerk?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 6 december 2018 / 11:59

    Mijn favoriete lingeriemerk is toch echt Victoria’s Secret! 🙂

    • 6 december 2018 / 12:01

      Ah ik vind VS ook super fijn inderdaad! Tijdens mijn reis door Amerika een aantal mooie items gescoord 🙂