fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Mijn Kerst 2018

Oh noo! Kerst is alweer voorbij. Hoe stom is het eigenlijk dat het altijd zo snel gaat? Ik kan er altijd enorm naar uitkijken om vervolgens te balen dat het alweer is geweest. Anyways, tijd om nog een beetje na te genieten. In dit artikel zie je mijn kerst 2018.

Mijn Kerst 2018

Stiekem begon onze kerst al op zondag, 23 december. Op deze dag hadden we namelijk een heerlijk kerstdiner gepland staan bij mijn schoonouders thuis. Mijn schoonmoeder maakt altijd een diner voor de hele familie en dat is altijd een ontzettend gezellige avond. Als cadeau bracht ik ‘De grote Kerst Grabbeldoos’ mee. Oftewel; een doos vol met allemaal leuke beauty- en verzorgingsproducten die ik had ingepakt als cadeaus. Zo kon iedereen cadeautjes uitkiezen en kon er eventueel achteraf nog wat worden geruild. Gelukkig viel dit erg goed in de smaak!

Ik heb hier helaas, op mijn outfitfoto na, geen foto’s van gemaakt. 

Op maandag 24 december heb ik een ochtendje gewerkt en in de middag ben ik wat kerstboodschappen gaan doen. Het was een rustig dagje maar omdat het toch ‘kerstavond’ was besloten mijn vriend en ik toch lekker uiteten te gaan. Het werd sushi en het was echt mega lekker! Na het etentje zijn we thuis op de bank geploft met een drankje en natuurlijk de All You Need Is Love Kerstspecial. Al moet ik bekennen dat ik het niet helemaal heb gezien aangezien ik een paar keer een beetje in slaap ben gesukkeld! Oeps, haha!

Eerste kerstdag, 24 december, een dag dat we kerst vierde met mijn familie. Dan heb ik het over mijn ouders, mijn broer en schoonzus en natuurlijk mijn vriend en ik. We spraken om 14:00 uur bij ons thuis af en begonnen met de lootjes. Rond oktober trekken we lootjes en voor degene die je trekt dien je dan een rijmpje te maken en een cadeau te kopen van max. € 25,- De rijmen waren weer hilarisch en de cadeautjes goed gevonden! Rond 17:00 uur was het tijd om richting Holland Casino in Breda te rijden. We doen dit nu al 3 jaar maar ieder jaar valt het weer ontzettend goed in de smaak. Er stond een heerlijk kerstdiner op ons te wachten met live achtergrond muziek. Echt een aanrader!

Na het heerlijke diner reden we naar het huis van mijn ouders. Het is namelijk bij ons traditie om de hele ruimte onder de kerstboom vol te hebben liggen met cadeaus. We kopen allerlei mooie cadeaus voor elkaar, al spannen mijn ouders altijd natuurlijk wel de kroon. We kunnen wel stellen dat we enorm verwend zijn!

Wow, en toen was het alweer 2e kerstdag.. de laatste dag van de kerst! In de ochtend/middag hebben we lekker rustig aan gedaan en een grote wandeling gemaakt met mijn schoonzus en onze honden. In de avond hadden we eigenlijk niet echt plannen en mijn ouders ook niet dus besloten we hen uit te nodigen voor een gezellige, ouderwetse gourmet bij ons thuis. Dit was ook weer een ontzettend gezellige avond met veel lekker eten, haha. Precies hoe het hoort met kerst toch?

Dit was hem al weer, mijn kerst 2018! Wat heb jij gedaan met kerst dit jaar?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: