fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum

Ken je de Katy Perry’s INDI Eau de Parfum nog? Iets langer dan een jaar geleden schreef ik hier een uitgebreide review over. Dat vind ik nog steeds een heerlijke geur! Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik een persbericht ontving met het bericht dat Katy Perry dit jaar terug komt met een nieuwe parfum. De naam is Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum en in dit artikel vertel ik je er alles over.

Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum

Laat ik beginnen met de verpakking. Naar mijn mening is de verpakking van deze nieuwe ‘Indi Visible’ veel mooier dan die van de INDI geur. Die van INDI was wat simpeltjes met alleen zwart en wit en deze doet toch wat luxer aan. Een mooie, strak vormgegeven verpakking met prachtige kleuren.

De flacon van de geur is hetzelfde als die van de INDI geur, qua vormgeving dan. Het verschil is echter dat deze Indi Visible een doorzichtige flacon heeft en dat de geur zelf blauw is. Hoe tof is dat? De dop is grijs en daardoor lijkt het een beetje op een mannengeur maar dat is gelukkig absoluut niet het geval.

Deze geur bevat de volgende geurnoten:

  • Roze peper, pruim, vanille en rum
  • Gardenia, kokosnoot en tonkaboon
  • Sandelhout, patchoulli, muskus

Waar INDI ergens wat mannelijk/unisex aandeed is dat bij deze Indi Visible een stuk minder het geval. De Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum is duidelijk vrouwelijker en zoeter. Ergens ook erg warm en kruidig wat hem perfect maakt voor de herfst. Een mooie combinatie van geurnoten als je het mij vraagt.

Conclusie

Ga deze Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum zeker eens ruiken als je in de buurt bent van een parfumerie. Het is echt een fijn geur waar ik zeker dol op ben. Nogmaals; een vrouwelijke en zoete geur die door haar warme en kruidige touch perfect is voor de herfst.

Deze Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum bevat 30ml. en kost € 24,- en is te koop bij de diverse parfumerieën. 

Wat is op dit moment jouw favoriete herfstparfum? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 6 november 2018 / 12:35

    Hij klinkt heerlijk! Mooie verpakking ook 🙂

  2. 6 november 2018 / 09:00

    Wat een lekker geurtje hé!