fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Seasonal Body Butters

Afgelopen zondag plaatste ik allerlei foto’s op Instagram Stories van mijn perspakketjes. Ik merk dat jullie het leuk vinden om via Instagram Stories op de hoogte gehouden te worden van de perspakketjes die ik ontvang. Hierbij plaatste ik ook een stukje tekst dat ik de herfst/winter de leukste periode vind als het gaat om perspakketjes en dat is mede door The Body Shop. Ik ontving een fantastisch pakket met hun Holiday Gift Sets en deze The Body Shop Seasonal Body Butters. Vandaag is het de beurt aan de Seasonal Body Butters maar houd mijn blog zeker in de gaten want ook de Holiday Gift Sets komen absoluut nog voorbij!

The Body Shop Seasonal Body Butters

De Body Butters van The Body Shop ken je vast wel. Het is al jarenlang één van de meest populaire producten van The Body Shop. Ik heb er zelf al heel veel gehad en smeer niets liever op mijn lijf dan een heerlijke body butter van The Body Shop. Zeker in de winter een absolute Holy Grail!

Wanneer er Limited Collecties bij The Body Shop te krijgen zijn dan zit er in deze lijn eigenlijk altijd wel een Body Butter. Dit is bijvoorbeeld bij de Banana Mania en de Vanilla Pumpkin het geval geweest. Deze beide lijnen ruiken overigens ook echt goddelijk!!

Speciaal voor de feestdagen heeft The Body Shop drie Seasonal Special Edition lijnen ontwikkeld, namelijk:

 • Vanilla Marshmallow
 • Berry Bon Bon
 • Peppermint Candy Cane

Gelukkig zijn er van deze geuren niet alleen body butters te krijgen maar bijvoorbeeld ook een handcrème, showergel en een showerscrub.

The Body Shop Vanilla Marshmallow

In het perspakket viel deze Vanilla Marshmallow mij het eerste op. Deze body butter bevat vanille-extract uit Madagascar en een rijke, verzorgende, romige formule. De geur is een hele warme vanillegeur en doet zelfs ergens aan karamel denken. Wellicht dat dat het zoete is van de marshmallow. Ik ben dol op de geur van vanille en het kan dan ook niet anders dan dat dit mijn favoriet is van de drie. Heerlijk!!

The Body Shop Berry Bon Bon

Mocht je houden van een zoete, fruitige geur dan zit je met Berry Bon Bon absoluut goed. Deze body butter bevat cranberryolie uit Noord-Amerika. Zoals gezegd is het echt een heerlijke zoete, fruitige berrygeur. Naar mijn mening absoluut een butter die eigenlijk het gehele jaar door prima is!

The Body Shop Peppermint Candy Cane

Als laatste deze ‘groene’ Peppermint Candy Cane. Ik begrijp heel goed waarom The Body Shop deze keuze heeft gemaakt. Als er iets typerend is voor kerst dan is het uiteraard een Peppermint Candy Cane. The Body Shop beschrijft deze geur als ‘fris met een vleugje zoet’. Alhoewel deze geur absoluut niet mijn favoriet is vind ik het juist wel een geschikte body butter voor als je net uit bed stapt of als je net onder de douche uitkomt. Hij heeft zeker dat frisse, verkwikkende effect. Gelukkig heeft deze butter geen cooling effect, wel zo prettig in de winter, haha!

Hierbij een soort ‘swatch’ die de formule van de body butter goed laat zien. Dit is de Vanilla Marshmallow variant in een hele lichtgele, vanillekleur. De kleur van Berry Bon Bon is heel licht roze en die van Peppermint Candy Cane is heel licht groen. Alle drie de boters bevatten sheaboter en hebben bij het aanbrengen een vrij dikke substantie. Zodra ze in aanraking komen met de warmte van je huid smelten ze ietwat, smeren ze ontzettend makkelijk uit en trekken ze redelijk snel in. Je huid voelt na het aanbrengen gewoon echt ontzettend gehydrateerd en soepel aan. De geur die de butters achterlaten is gewoon echt heerlijk.

Conclusie

Ja.. je kunt het al wel lezen. Oh en als je al langer mijn blog volgt dan wist je dit ook al. Ik ben dol op de body butters van The Body Shop en deze The Body Shop Seasonal Body Butters zijn echt weer toppertjes. Mijn favoriet is absoluut Vanilla Marshmallow maar dat is puur voor de geur. Wellicht vind jij een andere geur juist veel fijner. De werking is bij alle drie gewoon echt top!

Deze Seasonal Body Butters van The Body Shop zullen vanaf November te koop zijn in alle filialen en online, voor €16,00 per stuk.

Heb jij al eens een Body Butter van The Body Shop geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 25 oktober 2018 / 22:52

  Van de Body Shop nog niet maar wel van een ander merk. Heerlijk voor de wintermaanden.

 2. 25 oktober 2018 / 21:29

  ohhh ik ben echt heel benieuwd naar de gele en de groene. Mijn drie favo geuren voor verzorgingsproducten zijn kokos, mint en vanille!

 3. 25 oktober 2018 / 09:53

  Ik vind de body butters van TBS altijd zo lekker. Berry Bon Bon lijkt me hiervan erg lekker.

 4. 25 oktober 2018 / 09:41

  Ik heb nog steeds een ongebruikte pot Almond Milk & Honey (denk ik? :’)) liggen. Misschien moet ik die eerst maar eens opmaken, haha.

  • 25 oktober 2018 / 09:54

   Oh die is ook echt heerlijk! Ik houd zelf echt van dat soort warme, romige geuren, zeker voor in de winter!

 5. 24 oktober 2018 / 21:19

  Zulke kerstachtige verpakking. Cherry bon bon is de favo hier.

 6. 24 oktober 2018 / 20:39

  Mooie verpakkingen! Lijkt mij een hele fijne lijn, ik hou wel van body butters! 😀

 7. 24 oktober 2018 / 13:22

  poe €16 ps vind ik best prijzig. Ik ben helaas niet zo’n fan van de body shop, maar de berry variant klinkt wel fijn.

 8. 24 oktober 2018 / 11:26

  Oehh ik vind deze collecties altijd zo lekker ! Binnenkort maar eens naar een winkel om ze eens te ruiken en shoppen 🙂

  • 24 oktober 2018 / 20:44

   Oeh jaa ze zijn echt heerlijk! Ik ben benieuwd welke geur jouw favoriet is. Welke denk je?

 9. 24 oktober 2018 / 10:39

  Nog nooit geprobeerd, maar ze lijken me heerlijk! Als ik moet kiezen zou ik voor Berry Bon Bon gaan.

  • 24 oktober 2018 / 20:43

   Die is ook echt heerlijk, lekker fruitig maar toch warm. Wat is jouw favoriete bodylotion/butter? Of gebruik je dit soort producten sowieso nooit?

 10. 24 oktober 2018 / 10:34

  Wauw wat een leuk perspakket om je brievenbus te vinden zeg! Het ziet er heel goed uit en het lijken me ook nog eens prima producten.

 11. 24 oktober 2018 / 09:53

  De vanilla marshmallow lijkt mij zó lekker! Ik ben erg benieuwd 🙂

 12. 24 oktober 2018 / 08:37

  Ohhh de geuren zien er heerlijk uit!
  Ik ben fan van de body butters van TBS.
  Liefs,
  Evelien

  • 24 oktober 2018 / 20:43

   Heerlijk zijn ze hè? Wat is op dit moment jouw
   favoriet?