fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Sierkussens voor in de tuin

Sierkussens voor in de tuin? Je vraagt je misschien af waarom ik begin over Sierkussens voor in de tuin wanneer de herfst in volle gang is en de winter bijna voor de deur staat. Het klinkt misschien gek maar in dit artikel geef ik je ‘een tip van flip’. Geloof me, dit wil je lezen!

Sierkussens voor in de tuin

‘Voor in de Tuin’ oftewel buiten. Deze sierkussens zijn bedoeld voor in bijvoorbeeld een loungeset of op een houten tuinbank. Meestal worden tuinkussens gebruikt ter comfort maar steeds vaker zien we dat een loungeset ook wat wordt aangekleed met wat leuke sierkussens. Top dus dat hier speciaal buiten varianten voor worden gemaakt. Maar in het kader van ‘omdenken’, waarom zouden ze niet binnen kunnen? Waarom kopen we voor binnen ‘binnenkussens’ en voor buiten ‘buitenkussens’?

Sinds april 2017 wonen mijn vriend en ik samen en met een hond en kat in huis waren onze eerste gekochte sierkussens duidelijk aan een vervanging toe. Ik was al een tijdje op zoek naar toffe, nieuwe sierkussens en uiteindelijk ben ik gegaan voor twee simpele varianten. Een groot vierkant kussen in een linnen kleur en een rechthoekig kussen in een taupe kleur. Gelukkig vind ik persoonlijk de kleurcombinatie perfect!

De tip van flip is echter dat dit buitenkussens zijn. Dat zou je toch serieus niet zeggen? In eerste instantie was ik uiteraard op zoek naar binnenkussens tot dat ik een artikel las over de stof van buitenkussens. Deze kussens zijn gemaakt van de sterke synthetische stof ‘Dralon’. Een water- en vuilafstotende stof die heel makkelijk te reinigen is. Hoe mega ideaal is dit met een hond en een kat? Ik kreeg gelijk een soort eureka momentje!

Inmiddels genieten we al een hele tijd van onze kussens. Ze blijven super mooi en vuil haal je er inderdaad moeiteloos vanaf. Niemand die bij ons op de bank zit heeft in de gaten dat het buitenkussens zijn, ze zijn comfortabel, kwalitatief super goed en zien er mooi uit. Sierkussens voor in de tuin kunnen dus ook prima op de bank in de woonkamer!

Wat vind jij van deze tip van flip?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 15 november 2018 / 18:09

    Gaaf! Ideaal die speciale stof die waterdicht is, kan je ze nog eens vergeten 😉

  2. 15 november 2018 / 15:26

    Kussens kunnen zowel binnen als buiten, dus het is gewoon een marketingpraatje! Ik vind ze op jouw bank superleuk, en je hond is helemaal geweldig! ♥