fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Bioré Micellair reinigingswater

Yes! Bioré heeft weer twee gloednieuwe producten gelanceerd. De Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en de Bioré Micellair reinigingswater met Baking Soda. Ik heb al meerdere reviews geschreven over de producten en natuurlijk kan dit reiningswater in deze reeks niet ontbreken. Lees je mee?

Bioré Micellair reinigingswater

Ik reinig mijn huid iedere avond met Micellair water. Persoonlijk vind ik dit de fijnste manier van reinigen en het verwijderen van mijn make-up. Meestal gebruik ik die van Garnier en natuurlijk vind ik het maar al te leuk om nieuwe merken uit te proberen.

Na die hele reeks met reviews zijn de verpakkingen me natuurlijk welbekend. Dit zijn wederom typische Bioré verpakkingen. Zoals altijd de houtskool variant voornamelijk zwart en de Baking soda licht blauw. Een verpakking die naar mijn mening prima in orde is!

“De Micellair Reinigingswaters van Bioré maken gebruik van de Japanse technologie en dit maakt ze juist zo uniek. In tegenstelling tot andere Micellair waters, zijn de formules speciaal ontworpen om maximaal te kunnen reinigen. De unieke mix van reinigingsdeeltjes neemt vet en vuil op, reinigt de poriën en verwijdert waterproof make-up op milde wijze.”

Test

Natuurlijk heb ik beide reinigingswaters getest. Op mijn hand heb ik twee swatches gezet van mijn meest matte en long lasting liquid lipstick. De bovenste lijn heb ik verwijderd met de houtskool variant en de onderste lijn met de Baking Soda variant. De middelste foto is na 2x wrijven met een wattenschijfje en op de rechter foto zie je dat beide varianten de lipstick 100% verwijderen.

Conclusie

Goed om te weten is dat de houtskool variant geschikt is voor de normale tot vette huid en de Baking Soda variant geschikt is voor de gecombineerde huid. Mijn huid valt zelf in de categorie ‘normaal’ en dat zorgt ervoor dat de houtskool variant mijn favoriet is. Na het gebruik voelt mijn huid absoluut schoon en verfrist aan. Op de huid blijft geen laagje liggen dus afspoelen is niet nodig. Waterproof make-up is voor deze Bioré Micellair reinigingswater geen enkel probleem. Zeker een aanrader dus!

Deze Bioré Micellair reinigingswater bevat 300ml. per flacon en kost € 8,99 en is verkrijgbaar in de drogisterijen. 

Reinig jij je huid iedere dag goed? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 17 oktober 2018 / 11:33

  Fijne review! Ik had hier een reinigingsgel van, maar daar reageerde mijn huid helaas niet zo goed op.

 2. 17 oktober 2018 / 10:59

  Ik ben ook erg tevreden over het merk. Heb deze producten nog niet geprobeerd.

 3. 16 oktober 2018 / 21:04

  Ik ken het merk niet. Wel die van Garnier. Ik vind de term: Micellair alleen nog steeds niet klinken met huidverzorging. Als het maar een interessante naam heeft kopen mensen het wel haha. In ieder geval fijn te lezen dat dit merk voor jou doet wat het moet doen. Geef mij maar gewoon water en zeep 🙂

 4. 16 oktober 2018 / 10:07

  Ik ken Bioré alleen van hun neusstrips maar deze producten zien er ook fijn uit!

 5. 16 oktober 2018 / 09:42

  Ik zie steeds meer producten met baking soda voorbij komen. Interessant. Wel iets om uit te proberen, kijken of het bij mijn type huid werkt!

 6. 15 oktober 2018 / 22:26

  Ik ken het merk helemaal niet en ben heel benieuwd hoe hij reageert op een gevoelige huid!

 7. 15 oktober 2018 / 22:20

  Dit merk is nieuw voor mij maar zou ik graag eens uit willen proberen. Ik denk dat mijn voorkeur ook de houtskool variant zou zijn.

 8. 15 oktober 2018 / 21:01

  ik ben wel een fan van dit merk!
  ik hou van al hun houtskool varianten

 9. 15 oktober 2018 / 19:33

  Bioré is echt een fijn merk! Dit product heb ik nog niet geprobeerd, maar hij klinkt fijn!

 10. 15 oktober 2018 / 08:42

  Klinkt als twee prima reinigingswaters. Je ziet op de swatch foto ook goed dat ze hun werk goed doen.