fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Three Thursday Treasures #2

Vorige week donderdag introduceerde ik mijn gloednieuwe rubriek; Three Thursday Treasures. Inmiddels zijn we weer een weer verder en is het dus tijd voor Three Thursday Treasures #2. Deze week gaat het niet over parfum maar over bodylotion. Ben jij benieuwd wat mijn drie favoriete bodylotions zijn? Lees dan nu zeker verder!

Three Thursday Treasures #2

Three Thursday Treasures #2

Etos Body Care Gallica Rose Lotion

De eerste bodylotion die absoluut tot mijn favorieten behoort is deze Etos Body Care Gallica Rose Lotion. Tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat ik hier, gek genoeg, nog geen artikel over heb geschreven. Stom want het is echt een super fijne lotion. Een top substantie, ideaal in een knijptube en met een heerlijke geur!

The Body Shop Banana Yoghurt

Dit is een Limited Edition collectie van The Body Shop en ik ben er echt helemaal gek op. Om precies te zijn is het de The Body Shop Limited Edition Banana Collectie. De geur is echt typisch de geur van snoep banaantjes. Mega zoet maar ergens ook super lekker. Deze Yoghurt is officieel geen lotion maar eigenlijk net even iets lichter en minder dik. Echt een sappige yoghurt die aanvoelt als een verkoelende gel en mega snel intrekt. Je begrijpt wel wat ik gebruikt heb deze zomer.. 

Treaclemoon Body Lotion Happy Melon Sorbet

Een tijdje terug lanceerde er De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon. In totaal ontving ik één creamy shower mousse en drie body lotions waarvan Happy Melon Sorbet absoluut mijn ultieme favoriet is. De geur is echt fantastisch en de kwaliteit zeker ook!

Dit zijn mijn Three Thursday Treasures op het gebied van Body Lotion. Welke Body Lotion heb jij de afgelopen maand het meest gedragen? Heb je nog een goede tip? Ik ben heel benieuwd!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 21 september 2018 / 21:16

  Die body yoghurt ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd of je ook echt de hele dag naar banaantjes ruikt.

 2. 21 september 2018 / 09:38

  Ik heb die Banana Body Yoghurt ook. M’n vriend was gek op het idee, maar nu vindt hij hem veel te zoet, haha. Geen probleem, dan gebruik ik hem wel. 😉

 3. 20 september 2018 / 22:40

  Die yogurt lijkt mij heerlijk. Zelf niet zo body lotion fan. Maar zijn wel hele goede merken

 4. 20 september 2018 / 20:19

  Producten van de Body Shop zijn echt heerlijk!!!

 5. 20 september 2018 / 18:24

  ze klinken als ijsjes, maar dat is misschien omdat ik nu in Spanje ben en zoveel lekker ijs met gekke namen zien!

 6. Frederique
  20 september 2018 / 17:53

  De geur van snoepbanaantjes vind ik heerlijk. Lijkt me wel apart als geur voor een lotion maar ben wel benieuwd ernaar!

 7. 20 september 2018 / 15:56

  De bodylotion van de Etos lijkt mij wel wat vanweg de naam met Rose er in. Daar houd ik van!

 8. 20 september 2018 / 10:53

  Ah wat ziet dit er lekker uit! Die eerste bodylotion lijkt me onwijs lekker!

 9. 20 september 2018 / 10:41

  Bodylotion is een vaste waarde hier bij ons thuis, voor mij maar eigelijk ook voor de jongens. Die banana yoghurt spreekt me enorm aan en zou ik zelf ook wel eens willen proberen.
  Op naar de bodyshop dus.

  Liefs, Eva
  http://www.evaperez.be

 10. 20 september 2018 / 10:02

  De banana body yogurt van The Body Shop lijkt me zo ontzettend lekker!