fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Eindelijk is het op mijn blog weer tijd voor een review van een geur. Ik review vandaag de gloednieuwe Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette. Aan dit geurtje is iets heel speciaals dus geloof me, dit wil je lezen!

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

De luchtjes van Bruno Banani kennen we denk ik allemaal wel. In ieder geval, mij doet het meteen denken aan mijn ‘jeugd’ waarin ik genoeg luchtjes van Bruno Banani versleten heb. Toch is deze geur niet kinderlijk maar juist heel vrouwelijk. Durf de vrouw te zijn die je wilt zijn. Niet voor niets heeft deze geur de naam; Daring Woman!

Dare to Stand Out

Bruno Banani probeert met deze flacon Outstanding te zijn. Het flesje is schuin ontworpen, is helemaal geribbeld en heeft een gouden, glanzende dop. De dop is extra apart door de kleine duivelhoorntjes. Een klein speels effect en naar mijn mening extra leuk! De doos zelf is ook schuin en geribbeld uitgevoerd in een perzikachtige kleur. De flacon en de verpakking matchen dus top bij elkaar!

Daring Woman

Deze geur is erg warm en elegant. Vrouwelijk, zoals ik aan het begin van dit artikel al zei. Het is een blend van bloemen en fruit ingrediënten. Deze Eau de Toilette bevat de volgende geurnoten:

 • Topnoten: Bergamot, romige perziknoten, sappige groene appel
 • Hartnoten: Boeket van oranjebloesem en roosnoten, harsige tint van cederhout
 • Basisnoten: Sensuele geurnoten van sandelhout, benzoë- en muskusnoten

Time to Release Technologie

Huh wat? Een Time to Release Technologie? Ik zal je even uitleggen wat dit is. Je kent het wel, je sprayt in de ochtend je favoriete geur op en voordat je middagpauze begint is de geur in geen velden of wegen meer te bekennen. Jammer want je bent vergeten de flacon in je tas te gooien.

De Time to Release Technologie is een inkapselingstechnologie bestaande uit een natuurlijk voorkomend suikermolecuul met een olie-aantrekkende kern en een wateraantrekkend omhulsel. Je huid lost het buitenste molecuul op waardoor de geur weer opnieuw vrijkomt. Oftewel; waar andere geuren vervlogen zijn wordt deze geur opnieuw geactiveerd. Je geniet dus langer van deze geur!

Conclusie

Wat vind ik zelf van de geur? Eerlijk gezegd vind ik hem heerlijk en ben ik aangenaam verrast door Bruno Banani. Het is een hele warme, frisse ergens zoete en sensuele geur. Heerlijk en echt perfect voor de nazomer/herfst. De lancering van Bruno Banani is daarmee dus echt perfect. Voor de prijs hoef je het overigens ook zeker niet te laten…

Deze Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette bevat 20ml. en kost € 20,- De geur is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete geur? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. Willemse
  19 september 2018 / 08:34

  Op een gegeven moment zeg je “Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette bevat de volgende geurnoten:” …. dat is vadt een foutje.
  Het lijkt mij het een heerlijke geur.
  Ik weet niet of ik het zou kopen maar dat komt eigenlijk door de flacon.
  Die niemand verder ziet natuurlijk haha

 2. 19 september 2018 / 08:29

  Ik kan mezelf niet voorstellen hoe deze geur ruikt. Mijn favoriete geurnoten zitten niet in dit parfum, maar ik ben wel erg nieuwsgierig hoe deze in het echt ruikt :-).