fbpx
117   238
100   176
123   261
116   313
109   218

De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon

Oh Yess!! Gisteren stond mijn vriend, de postbode, weer aan de deur. Dit keer met een wel heel fijn pakketje van Treaclemoon. Sowieso één van de fijnste merken als het gaat om shower mousses en Body Lotion. Bof ik even dat er in dit pakket De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon zaten. Ik laat ze je bij deze zien!

De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon

Laten we eerst even alle complimenten geven aan het design. Het ziet er toch weer mega fleurig uit? Treaclemoon houdt van lachende gezichten, nou dat is wel duidelijk! Zij hebben de afgelopen maand met heel veel liefde, tijd en energie keihard aan deze producten gewerkt en mij ontzettend nieuwsgierig gemaakt.

In totaal zijn er drie nieuwe body lotions en twee nieuwe creamy shower mousses, namelijk:

 • Sugared Grapefruit Sunrise – Creamy Shower Mousse
 • Iced Strawberry Dream – Creamy Shower Mousse
 • Calming Sea Secrets – Body Lotion
 • My Coconut Island – Body Lotion
 • Happy Melon Sorbet – Body Lotion

de geur van sprankelende grapefruit, zoete rijpe aardbeien, de zilte geheimen van de zee, tropische kokosnoot of een tintelfrisse meloensorbet…? Zo kun je qua geurbelevingen weer even terug dromen naar die heerlijke zomermaanden! 

Sugared Grapefruit Sunrise – Creamy Shower Mousse

She loves that gentle hour ahead of the dawn, the one before the first dew sparkled and the hasy sun tiptoed its way into morning and kissed all the little piglets on the nose.

Oh grapefruit, verrassend!! Het is een hele volle mousse, precies zoals ik van Treaclemoon ben gewend. De geur is heerlijk fris en zoetig, love it. De mousse bevat verzorgende arganolie voor een soepele en zachte huid.

Calming The Sea – Body Lotion

As she built a castle in the sand, the waves kissed the sea shore and the rhytmic sound and salty air cleansed her weary mind. She loved the sea and mysteries.

Deze body lotion ruikt heerlijk naar de zee, zonnebrandcrème en echt zomer. Alsof je je waant op het strand van Ibiza. Calming the Sea is hier dan ook een perfecte naam voor. De lotion is verrijkt met verzorgende- en voedende avocado- en druivenpit oliën, sheabutter en glycerine.

My Coconut Island – Body Lotion

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

Als je mij al een tijdje kent dan weet je dat ik ontzettend van kokos houd. Zowel van de geur als van de smaak. Natuurlijk is bij deze Body Lotion de geur van toepassing en die is fantastisch. Heerlijk tropisch, ik waan me direct op een parelwit strand. Dit is overigens al wel een bestaande geur van Treaclemoon.

Happy Melon Sorbet – Body Lotion

She made a necklace from the smooth seeth and a wonky little boat from the cheery yellow skin and set sail on the clear orange river where the strawberry ducks played.

Denk aan een sorbet ijsje en aan heerlijke, waterige, frisse, sappige en zoete meloen. Got it? Dat is precies waar ik bij deze Body Lotion aan moest denken. Misschien is dit zelfs wel mijn favoriet van de drie, de geur vind ik echt verrassend lekker!

Conclusie

I love… De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon. De Creamy Shower Mousses zijn sowieso al favoriet van mij en ik vind deze grapefruit geur echt heel erg lekker. De body lotions zijn ook erg prettig in gebruik. De substantie is precies goed, niet te dun maar ook niet te dik. Hij smeert makkelijk uit en trekt (redelijk) snel in. Zoals gezegd is Happy Melon Sorbet toch wel echt mijn favoriet.

Goed om te weten is dat de producten van Treaclemoon vrij zijn van dierproeven, siliconen, parabenen en minerale oliën.

De Creamy Shower Mousses kosten €5,99 p/st. en de Body Lotions kosten €3,49 p/st. Deze zijn allemaal te koop bij Etos en de Iced Strawberry Dream is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf week 41. 

 Wat vind jij van de nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

8 Reacties

 1. 30 augustus 2018 / 13:02

  Oeh Happy Melon Sorbet klinkt erg goed! Ik ken de shower mousses van Treaclemoon nog niet verder. Heb er wel een handcreme van en die vind ik erg lekker. 🙂

 2. 29 augustus 2018 / 22:46

  Snel uittesten maar!!

 3. VWillemse
  29 augustus 2018 / 16:04

  Heel benieuwd naar de calming sea geur..

 4. 29 augustus 2018 / 09:45

  Ik heb een douchegel met ginger, ruikt zo lekker fris! Ben benieuwd naar de showermousse

 5. 29 augustus 2018 / 08:52

  Ik heb al lang niets meer van Treaclemoon geprobeerd. Deze producten zien er weer goed uit!

 6. 29 augustus 2018 / 07:46

  Ik ben echt gek op het merk! De strawberry mousse klinkt goed! Die geur is een van mijn favorieten!

 7. 29 augustus 2018 / 06:23

  Ik vind de shower mousses echt heel lekker van Treaclemoon. De body lotinos klinken fijn, die kokosvariant ken ik als shower mousse en die was hier zo op.