fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn compleet onrealistische wishlist

In een wereld met genoeg celebs die geld hebben als water kan ik mij weleens enorm laten gaan tussen al het pracht en praal op de wereld. De meest luxe en dure merken, het blijft toch wel leuk om er lekker tussen te neuzen. Als normaal werkende Nederlander natuurlijk compleet onhaalbaar en vandaar dat ik het weleens tijd vond om mijn totaal onrealistische wishlist online te gooien. Ben jij benieuwd welke peperdure items hier op staan? Kijk en bling gezellig mee!

Mijn compleet onrealistische wishlist

 • Klassieke Chanel Tas
  • Ik trap af met een prachtige, klassieke Chanel Tas. Hierbij denk ik meteen aan die mooie zwarte tas met een gouden chain uitgevoerd in lamsleer. Een tas die denk ik heel je leven meegaat en eindeloos te combineren is. Dat is dan weer wel een goed excuus bij het kopen van zo’n peperdure tas! Natuurlijk geheel onrealistisch want zo’n prachtig exemplaar kost al snel € 5000,- Maar hé, zeg nooit nooit! Fashionscene legt in een artikel uit waarom er genoeg dames zijn die deze klassieke Chanel tas op hun wishlist hebben staan. #influencer
 • Mercedes G Klasse
  • Natuurlijk kan ook een auto niet ontbreken. Nu zijn er genoeg auto’s die ik prachtig vind zoals bijvoorbeeld een mooie Audi of een Porsche. Mocht het budget er niet toe doen dan zou ik denk ik als eerste gaan voor een Mercedes G Klasse. Ik vind dit zo’n stoere en sportieve bak! De nieuwste Mercedes G Klasse kost zo’n € 175.000,- en dan heb je de goedkoopste variant. Koopje toch?
 • Rolex horloge
  • Tsja.. als ik dan met mijn gloednieuwe Chanel Tas in mijn Mercedes G klasse stap dan kan een mooi, chique klokkie natuurlijk ook niet ontbreken. Ik moet natuurlijk wel bij de tijd blijven, letterlijk en figuurlijk. Voor een mooie Rolex ga je naar prijzen vanaf € 2500,- en dat is natuurlijk niet mis. Mocht je van plan zijn om een Rolex aan te schaffen dan kan dit o.a. via deze website. Mocht je hem daarna ook weer willen verkopen dan kan dit via dezelfde site, wel zo handig!
 • Christian Louboutin Hakken
  • Zonder een goede pump kun je natuurlijk niet de deur uit. Een klassieke zwarte hak doet het altijd goed maar een ‘rode onderkant’ is onmisbaar. De rode onderkant is kenmerkend voor het merk Christian Louboutin. Hèt merk dat natuurlijk bekend staat om haar prachtige, klassieke pumps. Eerlijk is eerlijk, het zijn gewoon echt de pareltjes onder de pumps. De prijzen gaan vanaf € 545,- en dan hebben we het over het meest klassieke model.
 • Cartier Armband
  • Als laatste wil ik een prachtige, roségouden armband van Cartier toevoegen aan mijn compleet onrealistische wishlist. Dit is de love armband van 18K roségoud. Echt een prachtige bangle en een welbekend exemplaar van het merk Cartier. Voor deze roségouden variant betaal je € 3950,-. Heb je liever een geelgouden variant met diamanten dan leg je voor deze armband € 9850,- neer.. Nog even sparen dames! Realitycheck: ik ben ook best blij met mijn nieuwe Buddha to Buddha sieraden die te zien zijn in mijn OOTD New Silver Jewelery hoor!! 

Nu zijn overigens niet alle peperdure items ook per direct mooi. In tegendeel zelfs, soms zijn er items waarvan je denkt; Hier ga je toch geen gigantisch bedrag aan uitgeven? Denk hierbij aan een tas in de vorm van een vuilnisbak van Moschino waar je vrolijk € 670,- voor neer moet leggen. Hier heeft AndC een heel tof artikel over geschreven. Duur is dus niet altijd per definitie mooi! Je kan er ook flink de plank mee misslaan. Met dit in mijn achterhoofd sluit ik mijn compleet onrealistische wishlist af.

Wat staat er op jouw Compleet Onrealistisch Wishlist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 09:55

  Haha, wat een heerlijke wishlist! Zo heb ik ook altijd wel dingen die veeeeel te enthousiast zijn, maar wel heel erg leuk om te willen.

 2. 2 oktober 2018 / 21:52

  Ah love deze onrealistische wishlist. Soms is het gewoon heerlijk om weg te zwijmelen bij alle mooie dingen!