fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Mijn eerste lingerieset van Sapph

De laatste tijd schrijf ik steeds vaker over Lingerie. Ik vind lingerie iets moois wat een vrouw nog vrouwelijker laat voelen. Zelf draag ik ontzettend graag mooie lingerie en ik vind het dan ook absoluut geen taboe om over te schrijven. Laatst mocht ik een setje bij Sapph shoppen en daar was ik direct heel enthousiast over. Ik ken het merk al een hele tijd maar nog nooit eerder heb ik er een setje van gehad. In dit artikel lees je alles over mijn eerste lingerieset van Sapph en over de Sapph Shopping Days waarbij je dit weekend shopt met 20% korting!!

Mijn eerste lingerieset van Sapph

Sapph heeft een prachtige Basis Collectie en heeft nu natuurlijk speciaal voor de herfst en winter ook een nieuwe collectie. De Herfst/Winter 2018 look van Sapph is glamour chic gecombineerd met streetstyle. De inspiratie komt voort uit London en je vindt in de collectie dan ook gedurfde en provocerende kleuren terug. Get ready, because London is Calling! 

Het liefst draag ik een BH met in ieder geval zwarte bandjes aangezien ik dit het prettigst vind combineren met mijn kledingitems. Bij een bandje met een kleurtje is dat naar mijn mening net wat lastiger. Vandaar dat als mijn eerste lingerieset van Sapph gekozen heb voor de Gaudy Push Up Bh gecombineerd met de Gaudy Boxer String. Deze lijn is zwart maar heeft een heel tof multicolour geweven draad door het kant zitten voor een extra speels effect. Ik heb uiteraard de maat gekozen die ik altijd kies bij een lingeriesetje en hij zat eigenlijk direct als gegoten. Voor als je twijfelt over je maat hebben ze ook nog een handige six steps to size perfect. Vooral de BH is echt ontzettend mooi en zit heerlijk. De boxer string valt mij persoonlijk iets tegen. Niet vanwege de vormgeving maar ik vind hem vrij stug en daardoor als slipje niet heel lekker zitten. Nu heb ik genoeg andere zwarte slips die ik perfect met de BH kan combineren dus dat is voor mij geen heel groot probleem.

 • Gaudy Push Up BH kost € 41,95
 • Gaudy Boxer String kost € 19,55

Sapph Shopping Days

De timing is perfect! Dit weekend zijn namelijk de Sapph Shopping Days! Om precies te zijn van vrijdag 28 t/m zondag 30 september. Tijdens deze Shopping Days shop je het gehele weekend met 20% korting op lingerie en badmode met de kortingscode shoppingdays. Mocht jij dus ook heel graag eens een setje van Sapph proberen of is dit al een flinke tijd jouw favoriete merk? Sla je slag dit weekend!

Heb jij een lingeriesetje van Sapph? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

18 Reacties

 1. 6 oktober 2018 / 19:54

  Ziet er erg mooi uit en ook nog eens betaalbaar, leuk!

 2. 4 oktober 2018 / 19:05

  Ik ben dol op dit betaalbare en mooie merk! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik meerdere items in mijn lade heb liggen 🙂 Dit setje vind ik ook prachtig <3

 3. 4 oktober 2018 / 09:39

  Wat een prachtig lingerie setje, vind de glitters erop erg mooi!

 4. 3 oktober 2018 / 21:44

  Mooi zeg! Moet eerlijk zeggen dat ik zelf te weinig aandacht aan mijn lingerie besteed, oeps….

 5. 3 oktober 2018 / 16:09

  Wat een mooie set heb jij uitgekozen. Het staat je vast heel chic.
  Vriendlief is er altijd heel erg blij mee als ik hier aandacht aan besteed haha. Maar voor mijzelf moet het vooral comfortabel zitten en nuttig zijn.

 6. 3 oktober 2018 / 12:28

  Je hebt echt een prachtig setje uitgekozen meis, heel erg chique!

 7. 3 oktober 2018 / 10:50

  Wat een prachtig setje is dit zeg, ik hou dr van! 😀

 8. 3 oktober 2018 / 09:26

  oph wauw prachtig setje, ik heb ook nog nooit een setje gehad van SAPPH. Ben wel benieuwd nu!

 9. 1 oktober 2018 / 19:40

  Wat een prachtig setje! Ik heb nog nooit lingerie van Sapph gehad maar heb er al vaak reclames van gezien. Misschien moet ik me er toch ook maar eens aan gaan wagen want ze verkopen echt vet mooie lingerie.

 10. 30 september 2018 / 19:47

  Heb zelf geen lingerie van Sapph maar dit is wel een heel mooi setje

 11. 30 september 2018 / 18:07

  Oh wat een mooie! Ik ben enorm fan van dit metk maar deze had ik nog niet eerder voorbij zien komen.

 12. 30 september 2018 / 17:34

  Mooi setje aan een nette prijs ! Het merk was me onbekend ! Weeral iets bijgeleerd vandaag !

 13. 30 september 2018 / 15:39

  Wat een mooi setje. Ik koop echt heel weinig lingerie (vind het vaak zonde van mijn geld) en in mijn cupmaat is het soms moeilijk shoppen.

 14. Naomi
  30 september 2018 / 14:28

  mooi setje heb zelf ook meerdere setjes van Sapph zijn altijd goed

 15. 30 september 2018 / 12:09

  Wat een mooi setje!

 16. 30 september 2018 / 09:47

  Ik houd van lingerie en het is zo belangrijk, zonde dat soms mensen hier geen aandacht aan schenken. Ik kende Sapph niet maar vind dit een prachtig setje!