fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Elly zitzak van Terapy

Meet Elly! Mijn gloednieuwe zitzak van Terapy. Hij is super leuk en zit ongelofelijk comfy. In dit artikel vertel ik je met heel veel plezier alles over deze Elly zitzak van Terapy.

Elly zitzak van Terapy

Elly zitzak van Terapy

Twee weken geleden belandde er een mailtje in mijn inbox met de vraag of ik Elly wilde uitproberen. Als blogger probeer ik graag van alles uit maar een Zitzak? Dat is toch wel even iets anders. Na het bezoeken van de website werd ik gelijk enthousiast. Het ziet er super leuk uit en klinkt ook nog eens super goed!

De zitzakken van Terapy zijn de meest comfortabele en ergonomische zitzakken in Europa. De vulling is stevig en vormt zich helemaal naar je lichaam. Hiervoor heb je automatisch een goed zitcomfort en zit je eigenlijk altijd in een gezonde houding.

Elly zitzak van Terapy

Ze hebben verschillende zitzakken met mega leuke namen zoals Baloo, Ollie en Dino. Ik koos dus voor Elly en zij is het paradepaartje van Terapy. Gemaakt van rekbaar katoen is Elly ontzettend zacht. Ik koos Elly uit in lichtgrijs en de kleur is echt precies zoals ik had gehoopt. Een beetje warmgrijs/taupe en daardoor staat hij perfect in ons interieur!

Handig om te weten is dat de hoes van Elly afritsbaar is en hierdoor afwasbaar. Hij is verkrijgbaar in 15 kleuren dus het is haast niet mogelijk dat je er geen vind die in je interieur past. Oh en mocht je de kleur beu zijn dan bestel je gewoon een nieuwe hoes in een andere kleur. Ideaal toch?

De vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. De zitzakken zijn namelijk gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

How To Use Elly

Elly staat overal op de website van Terapy afgebeeld als druppelvorm. Toen hij binnenkwam zag ik een vierkante zak en dacht ik heel eventjes dat ik de verkeerde zitzak opgestuurd had gekregen. Gelukkig bleek dat niet het geval, je kunt de Elly gewoon op 2 manieren gebruiken. Plat en dus meer om op te liggen of staand als stoel. Zet Elly rechtop en sla er met je vuist een kuiltje in en Voila! 

Elly zitzak van Terapy

Elly zitzak van Terapy

Mijn vriend en ik hebben beide rug- en nekklachten en slepen op dit moment onze grijze zitzak Elly overal mee naar toe in huis. Hij zit gewoon echt super lekker en we zijn er ontzettend blij mee!

Elly zitzak is verkrijgbaar voor €129,-, de verzendkosten zijn € 10,95 en binnen 1-3 werkdagen staat ze bij jou in huis! Uiteraard verkrijgbaar in de webshop van Terapy.

 • Afmeting: 100 x 80 x 50 cm

Hoe leuk vind jij Elly? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

4 Reacties

 1. 10 september 2018 / 21:51

  Wat een heerlijke zitzakken zijn dit zeg, ze vormen zich perfect naar je lichaam en ik heb nog nooit een zitzak gehad die zo lang in shape bleef. Wij zijn enorm trots dealer van dit merk!

 2. 23 augustus 2018 / 10:51

  Ik vind zitzakken echt iets knus hebben, ik zou alleen niet goed weten waar ik hem moet neerzetten.

 3. 23 augustus 2018 / 09:14

  Oh wat heerlijk! Het lijkt me heel fijn om er op te zitten en ondertussen een leuke film of serie te kijken. Ook de kleur vind ik erg mooi!

 4. 23 augustus 2018 / 08:22

  Wat een mooie zitzak! Staat leuk in je interieur <3
  Liefs,
  Evelien