fbpx
134   398
246   742
214   733
241   800
213   1012

Samen genieten en ontspannen van een duo massage

Ga jij dit jaar niet op vakantie maar plan je tussendoor lekker wat daagjes weg in eigen land? Goede keus dit jaar! Want zeg even eerlijk, voor de zon hoeven we niet naar het buitenland! Als ik je even één tip mag geven om compleet tot rust te komen dan is het om bijvoorbeeld samen met je vriend, moeder of beste vriendin een massage te nemen. Oftewel; Samen genieten en ontspannen van een duo massage!

Samen genieten en ontspannen van een duo massage

Tijd om te relaxen! Mijn beste vriendin en ik doen het altijd 1x per jaar; een tripje naar Amsterdam. Ik woon vlakbij Breda en Antwerpen is nog dichterbij dan Amsterdam. Toch blijft Amsterdam een fijne stad en alhoewel ik er vaak te vinden ben voor persevents is gewoon even een dagje slenteren in Amsterdam met je bestie gewoon een top uitje.

Weekendje dan maar?

Als je toch van plan bent om naar Amsterdam te gaan en deze zomer niet van plan bent om op vakantie te gaan dan kun je er natuurlijk net zo goed een weekendje van maken. Een overnachting in een andere stad geeft je dan toch echt wel even het gevoel helemaal weg te zijn.

Mijn perfecte weekendje:

 • Dag 1
  • Lunchen op een terrasje
  • Inchecken
  • Shoppen en slenteren langs de grachten
  • Instagram foto’s maken
  • Dineren in een gezellig tentje
  • Film in de bioscoop of avondje stappen
 • Dag 2
  • Ontbijten aan de grachten
  • Een heerlijke duomassage
  • Uitchecken
  • Nog even lekker de stad in
  • Op het gemakje terug naar huis

Oosterse massages in Dutch design. Met biologische thee en huisgemaakte massageolie.

In het Massagehuys in Amsterdam (Jan Evertsenstraat 110H) kun je kiezen voor een duomassage. Er wordt een aparte ruimte voor 2 personen gereserveerd en daar kun je een uurtje genieten van een heerlijke massage. De massage bij het Massagehuys is met 100% natuurlijke massage olie en achteraf kun je genieten van een kopje heerlijke biologische kruidenthee om gehydrateerd het pand weer te verlaten. Een treatment van binnen en van buiten! Hoe heerlijk is het om samen te genieten en te ontspannen van een duo massage in Amsterdam? Even compleet tot rust komen, echt dat vakantiegevoel! Oh en goed om te weten is dat je tijdens een duo afspraak wel een andere massage kunt kiezen. Er wordt op het moment zelf gekeken waar je zin in hebt en welke massage er het beste bij je past.

Persoonlijk zou ik ervoor kiezen de duomassage op de tweede dag te doen. Wellicht ben je moe van dag 1 en op dag 2 ga je dan volkomen ontspannen naar huis. Nog even lekker Amsterdam in na het uitchecken bij het hotel, nog wat instagram foto’s maken, een cappuccino op het terrasje in volkomen zen sferen. Genieten, als je het mij vraagt! Echt een aanrader!

Ik zou het overigens ook heerlijk vinden om dit samen met mijn vriend te doen. Echter maak ik heb met een dagje Amsterdam, shoppen/slenteren en instagramfoto’s maken niet echt heel blij, hahah! Echt iets om te doen als meiden onder elkaar en quality time met je beste vriendin is ook alles behalve vervelend dus eigenlijk kan ik hem geen ongelijk geven! De massage zelf zou hij wel kunnen waarderen, dat weet ik zeker.

Waar zou jouw ‘perfecte’ weekendje weg in eigen land naartoe gaan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

1 Reactie

 1. 23 augustus 2018 / 21:36

  Dat klinkt als een heerlijk weekendje weg! Die massage lijkt mij ook gezellig en fijn om te doen. Voor zoiets pak ik bijna nooit de tijd, dus misschien dat ik het wel doe als ik iemand anders meeneem haha.

Read previous post:
Elly zitzak van Terapy

Meet Elly! Mijn gloednieuwe zitzak van Terapy. Hij is super leuk en zit ongelofelijk comfy. In dit artikel vertel ik...

Close