fbpx
115   211
123   247
125   297
151   342
145   310

Get to know me in GIFS

Templates op Instagram zijn ongelofelijk populair. Ik kan niet door mijn Instagram Stories heen bladeren of er komt weer een toffe ‘get to know me’ template voorbij. Deze week kwam ik de Get to know me in GIFS template tegen van @lycheeart en die vond ik direct zo leuk dat ik hem besloot ‘in te vullen’ en nu dus zelfs verder toe te lichten in een artikel!

Get to know me in GIFS

Holland

Ja, over de eerste valt natuurlijk vrij weinig te zeggen. Waar kom je vandaan? Nederland! Ik ben (als het goed is, haha) 100% Nederlands en woon al mijn hele leven in het altijd gezellige Brabant!

Reizen

Eerlijk gezegd heb ik best lang over deze GIF na moeten denken. Ik ben iemand die zoveel leuk vind en heb verschillende hobby’s. Als ik echt 1 ding in mijn leven altijd zou kunnen doen dan is dat denk ik wel reizen. Ik heb twee jaar geleden een roadtrip gemaakt door West-Amerika en vorig jaar een rondreis door Thailand.. de wishlist van plaatsen die ik nog wil bezoeken is daardoor eigenlijk alleen maar langer geworden. Ja, reizen samen met mijn vriend.. my fave!!

Roze

Roze.. lekker girly. Ik merk trouwens dat dit niet perse echt roze hoeft te zijn maar dat ik vooral neig naar hele mooie, zachte kleuren. Denk hierbij naast roze ook aan pastelgeel, lichtblauw, mintygroen etc. Ik ben gewoon niet zo van de harde, primaire kleuren..

Sushi

Jep.. je kunt me er voor wakker maken. Ik vind sushi namelijk echt zoo lekker! Als we uiteten gaan ga ik eigenlijk het liefst sushi eten omdat ik het anders bijna zonde vind. Haha, jep.. dat best erg, maar wel de realiteit. Ik denk dat ik sushi gewoon de hele dag, iedere dag kan eten.

Cocktail

Tijdens een avondje stappen heel de avond cocktails wegdrinken is natuurlijk een beetje aan de prijzige kant maar als ik echt mijn favoriete drankje moet kiezen dan is het wel een hele goede cocktail. Een pornstar martini of een amaretto sour.. yumm! heerlijk! Oh en het liefst op een terras, in het zonnetje, met een hapje erbij. Lekker mensen kijken, haha!

Hond en Kat 

Ja.. hier kan ik natuurlijk niet tussen kiezen! Sinds mijn vriend en ik samenwonen hadden we de eerste week onze kat Sjakie al en sinds een paar maanden is onze Mechelse Herder Puppy Spyke erbij gekomen. Ze zijn allebei ontzettend lief, zowel tegen ons als tegen elkaar. Heel leuk om te zien en natuurlijk onmogelijk om tussen te kiezen.

Zomer!

Op dit moment, midden in de zomer, ben ik helemaal in mijn nopjes. De zomer is namelijk absoluut mijn favoriete seizoen. Heerlijk naar buiten in rokjes, jurkjes, topjes, korte broekjes en slippers.. ultiem genieten! Was het in Nederland maar wat vaker lekkerder weer. Begrijp ik niet verkeerd, ik ben dol op ons landje, maar iets vaker het zonnetje zou me zeker goed doen!

The Lion King

Echt een favoriet Disney karakter heb ik niet maar mijn favoriete Disney film is absoluut The Lion King. Ik heb hem heel vaak gezien en ben ook bij de musical geweest. De film heeft een speciale betekenis en mijn goede vrienden en familie die dit lezen weten precies wat ik bedoel x

NYC 

Dit was ook wel echt een hele lastige hoor! Zoals eerder al beschreven is reizen mijn favorite thing to do en staan er heel wat bestemmingen op mijn lijstje. Zo staat Australië en Nieuw-Zeeland heel ver bovenaan en is 1 ding kiezen in deze GIF eigenlijk onmogelijk. De reden dat ik New York heb gekozen is omdat ik, tussen al het verre reizen door, weinig stedentrips heb gemaakt de afgelopen twee jaar. Iets wat ik daarvoor juist heel vaak deed. Tijd voor een stedentripje dus! Bovenaan mijn lijstje staat dan toch wel New York, heerlijk genieten met mijn beste vriendin.

Wat is jouw ‘Dream Place to Visit?
Ultieme tips met ‘Lindsey, hier moet je echt naartoe!’ zijn heel welkom in de comments!  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

3 Reacties

  1. 10 juli 2018 / 18:26

    Ik ga zo graag naar New York! Een bezoek aan die stad heeft me nog nooit teleurgesteld.

  2. 10 juli 2018 / 08:01

    Wat een leuke GIFs! Ik ben ook dol op honden en katten. En de Lion King blijft geweldig!!

  3. 5 juli 2018 / 08:44

    New York is een ongelooflijke stad. Terecht dat het bovenaan je lijstje staat. Ik wil terug! ♥♥