fbpx
54   152
93   157
129   223
101   258
116   194

Summer Home Wishlist 2018

Summer Home Wishlist 2018

Wooho!! De zomer is bijna officieel begonnen en ik heb al volledig last van de zomerkriebels. Dit uit zich vooral in mijn interieur die ik het liefst een volledige make-over geef. Nu is dat een beetje overdreven maar ik heb onlangs lekker lopen surfen op het wereld wijde web en een Summer Home Wishlist 2018 gevormd. Ben jij benieuwd naar deze wishlist? Read on!!

Summer Home Wishlist 2018

 1. Verlichtingssnoer
  In de achtertuin ben ik een soort Summer Beach House aan het creëren. Nu heb ik al hele schattige lampjes opgehangen maar ik kwam deze tegen bij HEMA en tsja… die passen er gewoon nog perfect bij! Hoe schattig is dit verlichtingssnoer met een blaadje, citroentje en een stukje drakenfruit? Tè leuk, als je het mij vraagt!
 2. Een wit/bamboe dienbland
  In huis hebben wij een vrij industriële inrichting met een tikkeltje landelijk en Scandinavisch. Nu de zomer (bijna) is begonnen wil ik toch net wat meer neigen naar dat lichte, Scandinavische gevoel. Ik kwam deze Rond Bamboe Dienblad tegen en ik dacht meteen: “Yes!! Dat is precies wat ik zoek!” Bedenk er een paar prachtige, pastelkleurige kaarsen bij en ik zie een hele mooie setting voor me op tafel.
 3. Nog meer kamerplanten
  Jep.. vorige week plaatste ik een artikel over Een jungle in de Woonkamer. Dat wordt alleen nog maar erger want ik heb nog wel een aantal leuke kamerplanten op mijn wishlist staan. Degene die ik nu het hoogst op mijn lijstje heb staan is de ‘Olifantspoot‘. Hoe bijzonder, grappig en tof is deze plant? Echt een eyecatcher in de woonkamer!
 4. Kleurrijke windlichten
  Om even terug te komen op de mooie pastelkleurige kaarsen. Bij Esprit kwam ik deze Set van 2 kaarsen tegen in een heel mooi aardenwerken potje. Precies de pasteltinten die ik juist zo mooi vind. Mooie, lichte en natuurlijke kleuren. Ik denk dat ze prachtig gaan staan op het witte dienblad met bamboe.
 5. Letterbord
  Ik weet eerlijk gezegd niet eens of deze letterborden nog ‘hip’ zijn maar een rage is het zeker geweest. Een tijdje terug zag ik deze in koraalkleur en dat zorgde er eigenlijk voor het eerst voor dat ik er ook eentje wilde hebben. Het lijkt me tof om hier een vrolijke zomerquote op te zetten. Een quote met een knipoog en om net wat meer kleur te creëren in huis. Gezellig toch?

Zo! Dit is mijn Summer Home Wishlist 2018. Heb jij al iets gekocht om de zomer mee in huis te halen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

3 Reacties

 1. 4 juli 2018 / 09:51

  Oeh, ik mis ook nog steeds een letterbord! Ik ben benieuwd naar je beach house in de achtertuin, klinkt erg tof. 😉

 2. 3 juli 2018 / 20:35

  Ja!! Zo’n letterbord is zo leuk, ik heb er ook een!

 3. 3 juli 2018 / 16:33

  Wat een geweldige items staan er op je wishlist! Love them <3
  Liefs,
  Evelien