fbpx
92   184
149   298
118   224
130   291
123   342

Rimmel London Stay Matte Summer Nudes

Rimmel London Stay Matte Summer Nudes

Summer Nudes, klinkt heel interessant!! Het is vandaag weer tijd om wat lipproducten te reviewen en dan heb ik het over de Rimmel London Stay Matte Summer Nudes. Ik ben heel benieuwd, jij ook? Let’s go! 

Rimmel London Stay Matte Summer Nudes

De Rimmel London Stay Matte lipproducten heb ik al een paar keer voorbij zien komen, zowel online als in de schappen. Gek genoeg had ik ze nog niet getest dus ik was blij verrast met dit perspakket. In de collectie ‘Stay Matte’ zijn nu, special voor de zomer, een aantal nieuwe kleuren uitgebracht onder de naam ‘Summer Nudes’. Uiteraard vertel ik je hier alles over!

De verpakking is precies hetzelfde als de ‘normale’ Stay Matte lipsticks. De lipsticks zitten in een (heel toepasselijk) matte huls met zwarte dop. De tekst op de verpakking is in het wit en omdat het een liquid lipstick is breng je hem aan met een sponsapplicator.

In totaal heb ik de volgende 4 kleuren ontvangen:

 • 706 – Raw Embrace
 • 723 – Troublemaker
 • 725 – Love Bite
 • 860 – Urban Affair

Off to the swatches!!

Swatch

De kleuren zien er op de swatch heel goed uit. Ze zijn mooi gepigmenteerd, brengen gelijkmatig aan en blijven nog heel even vloeibaar. Persoonlijk vind ik het juist fijn als het heel even duurt voordat een liquid lipstick matte opdroogt omdat dit je de tijd geeft de lipstick echt perfect aan te brengen en eventuele foutjes te corrigeren.

Raw Embrace is, zoals ik al dacht, gewoon echt totaal niet mijn kleur. Hij is veel te licht en het lijkt wel alsof ik concealer op mijn lippen heb aangebracht. Het flatteert me alles behalve en laat me er zelfs ziekjes uitzien. Nee, dit is hem duidelijk niet voor mij. Troublemaker komt gelukkig een stuk beter richting mijn straatje. Het is een donkere, paarse kleur die mooi dekt en makkelijk aanbrengt. Vervolgens komt Love Bite, die in plaats van paars juist meer naar bruin neigt en eigenlijk net zo makkelijk en mooi egaal aanbrengt als Troublemaker. Lest maar not best, Urban Affair, de donkerste van de drie. Wederom een paarse tint maar eentje die zich helaas iets moeilijker laat aanbrengen. Hij is wat vlekkerig en niet zo egaal waardoor het erg lastig is om hem mooi aan te brengen.

Conclusie

Leuk om weer eens te schrijven over producten van Rimmel London. Een merk wat bij mij sowieso ver bovenaan staat in het lijstje als het gaat om fijne make-up merken die te vinden zijn in de drogisterijen. Ik vond eerlijk gezegd de kleurkeuze ontzettend verrassend gezien de tijd van het jaar en de naam ‘Summer Nudes’. Voor mij zijn dit namelijk vrij donkere kleuren die ik sneller in de herfst/winter zou dragen. Desalniettemin zijn het mooie producten van een goede kwaliteit. Raw Embrace is totaal niet mijn ding en Urban Affair viel qua dekking een tikkie tegen maar Troublemaker en Love Bite zijn wat mij betreft echt pareltjes.

Deze Rimmel London Stay Matte Summer Nudes kosten € 10,99 en is (vanaf begin juli) te koop in de drogisterijen. 

Welk kleurtje spreekt jou het meest aan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

6 Reacties

 1. 11 juli 2018 / 15:55

  Love bite vind ik errug mooi!

 2. 11 juli 2018 / 14:48

  wat een mooie kleuren!! Ik ben altijd dol op matte lipstiften, dus deze ga ik zeker proberen. thanks voor de tip. de eerste vind ik inderdaad ook te licht.

 3. 11 juli 2018 / 14:09

  Mooie kleurtjes 🙂

 4. 11 juli 2018 / 13:55

  Wat een mooie producten heb je ontvangen! De eerste vind ik iets te licht maar de andere drie staan je heel goed! 🙂

 5. 11 juli 2018 / 12:28

  Wat een mooie kleurtjes, maar Troublemaker is mijn favoriet!

 6. 11 juli 2018 / 09:21

  Heel fijn vind ik deze! 🙂