fbpx
33   78
133   295
148   356
162   396
166   443

Leuke DIY projecten voor in huis

Je hebt het vast al gemerkt, naast beauty komen er de laatste tijd ook heel veel fashion- en interieurgerelateerde artikelen online. Ik rommel wat aan in ons huis en kan daar echt van genieten. Plantje hier, lampje daar.. alles krijgt zo’n beetje om de 2 maanden een nieuw plaatsje. Tijd dus weer voor een nieuw interieurgerelateerd artikel. Ik laat je Leuke DIY projecten voor in en buiten huis zien.

 1. Een muursticker met mijn logo
  Wij hebben in huis 4 slaapkamers en één daarvan heb ik geconfisqueerd tot ‘blogkamer’. Ik heb daar een bureau, heel mijn make-up stash en blogproducten liggen. Mijn camera + accessoires en apparatuur etc. etc. Deze hele kamer is voorzien van witte muren en wat mij betreft mag daar wel even iets aan gedaan worden. Vandar dat ik zat te denken om op één lange muur een muursticker te plakken met mijn bloglogo. Past er natuurlijk heel erg goed bij en het breekt een beetje dat ‘witte’. Ik zag in de webshop van MeermetStickers dat zij de mogelijkheid hebben tot het zelf ontwerpen van een muursticker dus dat is ideaal!
 2. Bloembak van een pallet
  Als je een beetje rondspeurt op Pinterest dan zie je een miljoen DIY projecten met pallets. Ik heb mijn inspiratie hier vandaag gehaald en bedacht dat ik een bloembak van een pallet wil maken. Een hangbak aan de garagemuur. Dit is namelijk een vrij kale muur en wat mij betreft mocht er wel wat aan gedaan worden. Omdat het looppad vlak langs de muur afloopt zocht ik iets wat vrij plat was en daarvoor is een pallet natuurlijk perfect. Hij is natuurlijk nog niet af maar we doen er nog whitewash over, plankjes eronder en de planten kunnen erin. Leuk toch?
 3. Macramé Plantenhangers
  Plantenhangers, ze zijn super hip! Stiekem vind ik het heel leuk om mijn ‘beachhouse’ buiten nog een iets meer beachy ibiza vibe te geven en daar horen naar mijn mening plantenhangers absoluut bij. Het lijkt me leuk om deze zelf te maken zodat ze precies worden zoals ik ze voor ogen heb. Ik zie ze namelijk genoeg langs komen en toch zijn ze dan nèt niet wat ik zoek. Tijd om ze zelf te maken dus!

Dit zijn op dit moment 3 Leuke DIY projecten voor in huis. Natuurlijk ga ik hier mee aan de slag en geef ik binnenkort weer een update van het resultaat. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

8 Reacties

 1. 16 juli 2018 / 08:41

  Die macramé plantenhanger staat ook nog op mijn DIY lijstje!

 2. 14 juli 2018 / 16:05

  De bloembak van een pallet vind ik echt een super leuk idee voor in de tuin 😀

 3. 14 juli 2018 / 10:55

  wat leuk bedacht zo een plantenbak van een pallet ik heb ooit eens een bed gemaakt met palletten

 4. 13 juli 2018 / 23:05

  Leuke ideeën! Ben heel benieuwd naar het resultaat. Ik krijg zelf ook meer de neiging om wat te veranderen in huis. Maar zie er een beetje tegen op. En sommige dingen zijn nog niet eens af.

 5. 13 juli 2018 / 12:50

  Ik vind het idee van een blogkamer erg leuk! Ik noem het nu altijd gewoon kantoortje maar blogkamer is veel leuker eigenlijk!

 6. 13 juli 2018 / 12:45

  Het is zo leuk om dingen zelf te maken, geeft zoveel voldoening 😀

 7. 13 juli 2018 / 12:12

  Leuk, ben benieuwd naar het resultaat. Wij hebben ook een eigen plantenbak gemaakt, was een leuk projectje

 8. 13 juli 2018 / 11:04

  Leuke dingen! Ik heb zelf ook eens een bed van pallets gemaakt. Super handig!