fbpx
117   238
100   176
123   261
116   313
109   218

Unboxing #Getitcovered Goodiebag

Unboxing #getitcovered Goodiebag

Oeh!! Het is weer tijd voor een unboxing op mijn blog. In dit artikel unbox ik namelijk de #Getitcovered Goodiebag van Smartphonehoesjes.nl. Geloof me, de inhoud is super tof dus deze Unboxing #Getitcovered Goodiebag wil je zien!

Unboxing #Getitcovered Goodiebag

Van de webshop Smartphonehoesjes.nl kreeg ik de #getitcovered Goodiebag thuisgestuurd. Stiekem ben ik dol op gadgets en ik was dan ook mega nieuwsgierig naar de inhoud van deze Goodiebag. Geloof me, ik was verbaasd over de inhoud!

Popsocket

Het allereerste wat ik uit de goodiebag haalde was deze popsocket. Hoe mega cute is deze lichtroze met mini avocado’s erop? Ik was eerlijk gezegd meteen verliefd en heb hem, na het maken van de bovenstaande foto, direct op mijn telefoon geplakt. Toch wel een goede uitvinding, zo’n popsocket!

Activitytracker van VeryFit

Hoe tof is dit? Er zit gewoon een activitytracker in. Dit is een heel smal, zwart bandje met een digitaal scherm. Hij meet o.a. je hartslag, aantal stappen en verbrandde calorieën. Het allerhandigste is daarnaast dat hij gewoon de tijd aangeeft waardoor je hem als horloge kunt dragen. Alles in één, top toch?

Accezz Xtreme Speaker

Een speakertje is natuurlijk nooit weg maar dit is niet zomaar een speaker. Hij is waterproof en dat maakt hem perfect voor in de badkamer. Toevallig waren we daar nog naar op zoek dus deze speaker komt als geroepen. Er komt mooi geluid uit en is compact. Precies wat we zochten.

Happy Plugs

Je hebt vast weleens iets van Happy Plugs voorbij zien komen. Het is een, voor mij, heel bekend merk dat zijn oorsprong vindt in Zweden. De filosofie achter het merk is dat technische snufjes omgetoverd moeten worden tot fashion musthaves. De oortjes zijn in alle kleuren en designs te verkrijgen en dit zijn de zilveren/grijze uit de deluxe edition.

Nieuwe hoesjes

Oh yes!! Ik was absoluut, 100% toe aan nieuwe telefoonhoesjes. Ik had er namelijk al een aantal versleten en mijn voorraad aan hoesjes was op. De hoesjes in deze #Getitcovered Goodiebag mocht ik zelf kiezen en ik koos voor drie hoesjes. Eén tropische met groene bladeren van Fabienne Chapot. Een vrolijke, typische van Blond Amsterdam en een zwart, leren portemonnee hoesje. Het liefst wil ik nu nog een iPhone 6s hoesje ontwerpen met een foto van mijn vriend en mij in Thailand. Maar.. daarover later meer!

USB Autolader

Een autolader voor smartphones en tablets met USB aansluiting is natuurlijk nooit weg. Ik heb er standaard eentje in de auto liggen en gebruik hem eigenlijk altijd. Naar mijn mening is een USB autolader dan ook een onmisbaar item in mijn auto. Dit is er een van Selencia met een prachtig wit/rosé gouden design.

Fashionchick

Ik moet nog even bedenken wat ik hier mee wilt doen maar dit zijn stickers van Fashionchick. Het is een ‘girls sticker pack’ uit de Rockstar & Rebels collectie. De stickers zelf vind ik erg tof en keck vormgegeven. Misschien is het wel leuk om te op mijn laptop te plakken?

#Getitcovered Powerbank

Zijn er nog mensen die zonder powerbank kunnen? Ik hoor ik in ieder geval duidelijk niet tot die categorie. Sterker nog, ik heb altijd minimaal 1 powerbank bij me en er ligt er ook altijd 1 aan de lader. Ik vind namelijk niets irritanter dan een lege telefoon.

Zo! Is dat niet even een super toffe Goodiebag? Ik kan er in ieder geval voorlopig weer helemaal tegenaan. Hopelijk heeft deze goodiebag je inzicht gegeven in het feit dat Smartphonehoesjes, al doet de naam anders vermoeden, veel meer verkoopt dan alleen smartphonehoesjes. Ook voor boxen, oortjes, een geheugenkaart, speakers en noem het maar op kun je terecht op de webshop. Alles wordt op dezelfde dag gratis (NL&BE) verzonden.

Welk item uit deze #Getitcovered Goodiebag van Smartphonehoesjes.nl vind jij het leukst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

3 Reacties

  1. 20 juni 2018 / 02:15

    Wat een super leuke goodiebag! De popsocket en telefoonhoesjes zijn echt geweldig!

  2. 19 juni 2018 / 18:39

    Leuke inhoud inderdaad! 🙂

  3. 19 juni 2018 / 16:33

    Wat een handige gadgets. Dat blond Amsterdam hoesje ziet er super leuk uit!