fbpx
90   151
97   173
86   188
63   125
65   927

Batiste Nude Droogshampoo

Batiste Nude Droogshampoo

Oeh! Batiste heeft weer een nieuwe droogshampoo aan het assortiment toegevoegd. De collectie van Batiste is inmiddels gigantisch en van tropisch tot floral besloten ze het dit keer neutraal te houden. De Nude variant is vrij basic maar daarom natuurlijk niet minder geschikt om te reviewen. Bij deze stel ik je graag voor aan de Batiste Nude Droogshampoo. Kijk je mee?

Batiste Nude Droogshampoo

Droogshampoo is een product dat ik iedere week een aantal keer gebruik. Ik was mijn haar namelijk maar één keer in de week en los het tussendoor op met droogshampoo. Ik denk dat ik ook inmiddels iedere variant van Batiste al heb uitgetest. En geloof me, het is niet voor niets dat ik ze blijf gebruiken.

Batiste is al meer dan 30 jaar UK’s #1 Droogshampoo merk, welke vrouwen de snelste en makkelijkste manier biedt om je haar er goed uit te laten zien. Nu denk ik dat dat niet alleen in de UK is maar inmiddels ook wel in Nederland.

 

I hope your day is as nice as your hair

De Batiste Nude Droogshampoo kwam bij mij binnen in een super leuke doos met een lichtgroene print en oranje vlinders. Ik verwachtte alleen de droogshampoo in de doos maar er zat nog een leuke verrassing in. Namelijk een striped nude headband van My Jewellery. Een hele toffe combi en natuurlijk een leuk extraatje die goed matched bij de droogshampoo.

Batiste over de Nude Droogshampoo
Ben je op zoek naar een droogshampoo met een subtiele geur, die niet te overheersend is in combinatie met je parfum? Ga dan voor Batiste Nude Droogshampoo. Heerlijk naturel, maar met het vertrouwde effect van Batiste!

Conclusie

Ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht dan dat ik deze droogshampoo ook weer top zou vinden. Echt een review is dit dan ook niet, het is meer een ‘product introducering’, haha! De geur is in ieder geval heel subtiel, precies zoals je zou verwachten bij nude. Gewoon een prettige, neutrale en goedwerkende droogshampoo die geen witte waas achterlaat. Wat wil je nog meer?

De Batiste Nude Droogshampoo kost €5,49 – te koop bij Kruidvat

Gebruik jij weleens droogshampoo? Zo ja, wat is je favoriet? 

Delen:

13 Reacties

 1. 20 juni 2018 / 10:47

  Ik kan er vrij weinig mee. Tijdens een event deed een hele bekende hairstyliste mijn haren ermee en het zat fabulous! Geweldig gedaan en heel fijn spul. Ik heb de droogshampoo zelf ook ontvangen, van Maria Nila. Top droogshampoo, alleen kan ik er zelf (nog) niet goed mee overweg. Zij spoot het in mijn haren, kneep en duwde en het zag er waanzinnig uit. Bij mij is het op de ene plek te plat en op de andere hoog (mijn haren). Maar als ik het zo bij jou lees is het een kwestie van oefenen en dan heb je er veel aan. Ik ga het morgen dus uitproberen. Want ik was mijn haar te vaak (om de dag).

 2. 20 juni 2018 / 10:22

  Dit merk is ook grote favoriet bij mij! Nam ik ook mee toen we op vakantie waren met de camper in Amerika.

 3. 20 juni 2018 / 09:56

  Ik gebruik ook regelmatig een droogshampoo, zo gemakkelijk.

 4. 20 juni 2018 / 09:34

  Ik zie vaak droogshampoo’s van dit merk voorbijkomen, toch maar eens proberen. Ik vind droogshampoo echt een uitvinding!

 5. 20 juni 2018 / 08:38

  Nee, echt nooit. Ik vind het toch een viezig idee. Maar deze fles ziet er wel heel leuk uit!

 6. 19 juni 2018 / 16:20

  Ik gebruik het soms dus benieuwd naar deze!

 7. 19 juni 2018 / 16:19

  Ik heb droogshampoo dus pas recent ontdekt, maar ik ben helemaal fan! Deze ken ik nog niet, maar zal ik even opschrijven, lijkt me een fijne!

 8. 19 juni 2018 / 14:55

  de dames thuis hebben nog nooit droogshampoo gebruikt.

 9. 19 juni 2018 / 10:03

  Ik gebruik eigenlijk nooit geen droogshampoo maar ik zou er wel graag mee willen beginnen. Mijn haar zit eigenlijk alleen goed als ik het heb gewassen, maar iedere dag wassen is natuurlijk ook geen pretje. Misschien deze maar eens proberen! 🙂

 10. 19 juni 2018 / 09:50

  Ik heb een droogshampoo nog nooit gebruikt, dus ben eigenlijk wel eens benieuwd hoe het nou werkt, haha. Wie weet ga ik e toch nog eens aan beginnen.

 11. 19 juni 2018 / 09:48

  Prachtige fotos heb je gemaakt. Ik heb ooit wel eens een droogshampoo gebruikt maar was dat niet erg tevreden over misschien moet ik deze nog eens proberen