fbpx
23   61
54   127
44   89
55   586
86   229

Mijn tweede hands items

Mijn tweede hands items

Vroeger waren tweede hands items vooral te koop in kringloopwinkels. Tegenwoordig zijn niet alleen de ‘normale’ winkels veelal naar het wereld wijde web verplaatst, de kringloopwinkels doen gezellig mee. Omdat ik zelf ook wat tweede hands items hebt leek het me leuk om deze te laten zien. Ben jij benieuwd naar mijn tweede hands items?

Mijn tweede hands items

‘Zoek en zij gult vinden’, een uitspraak die zeker geldt voor tweede hands items. Soms moet je gewoon heel lang zoeken en dan vind je uiteindelijk het item waar je misschien al wel jaren naar op zoek bent.

MAC MSF Stereo Rose

Bij mij was dit het geval bij de MAC MSF Stereo Rose. Deze MSF was jaren geleden een Limited Edition in een collectie van MAC. Vooral de meiden van 2WMN, destijds LiveLifeGorgeous, waren er helemaal lyrisch over. Online en in iedere MAC winkel greep ik mis maar ‘Stereo Rose’ bleef op mijn wishlist staan. Uiteindelijk heb ik hem, via Instagram, tweede hands weten te kopen. Onaangeraakt en nog helemaal gaaf. Jeetje, wat had ik een geluk! Ik ben er nog steeds iedere dag super blij mee en gebruik de MSF super vaak.

Mijn tweede hands items

Kawasaki Ninja & Audi A1 

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je dat ik ook een kant heb die iets minder meisjesachtig is dan de beauty en fashion. Zo heb ik al jaren een motor en daar rijd ik (vooral in de zomer) het allerliefst op. Eén keer per jaar gaan mijn vriend en ik naar Zuid-Frankrijk met onze motoren op de aanhanger om daar prachtige ritten te rijden. Letterlijk uitwaaien, heerlijk is dat!

Opgroeiende tussen mijn vader en broer, mega auto fanaten, heb ik ook nogal wat kennis in huis van auto’s. Ieder type weet ik wel te onderscheiden en in de welbekende mannen & auto’s discussies kan ik mij prima mengen. Ik heb één auto heel lang op het oog gehad en in de zomer van 2017 schafte ik hem eindelijk aan. Mijn prachtige Audi A1! Zowel mijn motor als mijn auto heb ik tweede hands gekocht en online gevonden. In deze wereld wordt dat een ‘occasion’ genoemd.

Vaartland.nl 

Het online kopen van auto’s wordt vooral onder vrouwen steeds populairder. Een goede website om occasions te vinden is o.a. Vaartland.nl online occasion kopen. Deze website biedt je de kans om een auto online te kopen en vervolgens wordt de auto bij jou thuis afgeleverd voor de proefrit. Nadat Vaartland.nl de auto bij jouw thuis af levert voor een proefrit mag je de auto twee weken lang ervaren. Als de auto toch niet bevalt mag je hem kosteloos weer omruilen voor een ander of je krijgt je geld terug. Oftewel: op deze manier kun je een auto bewuster kopen aangezien je veel langer de tijd hebt om de auto te ervaren om uiteindelijk de weloverwogen beslissing te maken of dit wel of niet de auto van je dromen is. Als je de auto besluit te kopen, koop je deze altijd met 6 maanden garantie. Wil je het nog luxer?

Mijn tweede hands items

Onze kledingkast 

Items weggooien die eigenlijk nog in goede staat zijn is eigenlijk gewoon heel erg zonde. Zelf vind ik het dan ook leuk om eigen items te verkopen en daar andere mensen weer heel blij mee te maken. Zo kochten wij onze grote garderobekast over van mijn nicht. Zij ging samenwonen met haar vriend waardoor er geen plaats meer was voor de kast. Super zonde want de kast was eigenlijk net nieuw en nog in een hele goede staat! Het kostte even wat werk (mijn nicht woonde namelijk 4 hoog!!!) maar uiteindelijk was de kast uit elkaar en zette wij heb een aantal uren later weer in elkaar in onze eigen woning. Zij blij en wij blij, top geregeld toch? Oh en onze kat Sjakie ook blij, als we hem kwijt zijn ligt hij namelijk verstopt in de kast!

Wishlist

Je kent hem wel, de meest klassieke Chanel Bag! Poepieduur maar echt zo’n collectors item die je leven lang meegaat. Er zijn websites die prachtige, tweede hands designertassen verkopen. De prijs scheelt aanzienlijk terwijl de tas er als nieuw uitziet. De tassen worden helemaal gecheckt en worden alleen verkocht met een certificaat van echtheid. Ja, als ik echt een ’tweede hands’ item moet plaatsen op mijn wishlist dan zal dit hem zijn!

Heb jij tweede hands items? Zo ja, wat is je favoriet?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

16 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 20:32

  Ik heb vorig jaar tweedehands kleding gekocht. Als ik het niet zeg ziet niemand het. Prachtige motor trouwens!

 2. Anja
  19 mei 2018 / 20:01

  Ik ben dol op tweedehands en dan het liefst gratis of voor zo min mogelijk. Veel spullen in huis zijn ook tweedehand.

 3. 19 mei 2018 / 17:21

  ik ben altijd op zoek naar mooie vintage items, zowel voor in mijn interieur als kleding. Wat gaaf dat je motor rijdt!! dat is nog een wens van mij

 4. 19 mei 2018 / 17:05

  Ik heb ook wel een aantal tweedehands items, maar op beautygebied heb ik dat eigenlijk niet.

 5. 19 mei 2018 / 16:46

  Marktplaats kan zo ontzettend fijn zijn! Ik heb er meerdere dingen voor onze dochter op gekocht maar ook voor onszelf. Sterker nog, onze huidige uitzet komt er voor een deel vandaan. Wij houden enorm van teakhout en dat is in de winkel erg duur, via Marktplaats hebben wij goede deals hierop gehad.

 6. 19 mei 2018 / 12:02

  Ooh ik hou er ook wel van af en toe eens iets online te scoren op een tweedehandssite.

 7. 19 mei 2018 / 11:53

  Bij mij doet marktplaats het ook altijd goed en heb ik in het verleden veel gebruikt. Niets mis met tweedehands spullen. Oh en gaaf om lekker met de motor rond te toeren!

 8. 19 mei 2018 / 11:11

  Ja, heel veel eigenlijk. Bijna ons hele huis is ingericht met tweedehands spullen.

 9. 19 mei 2018 / 10:19

  Ik heb instagram ook al een aantal keer gebruikt om makeup spulletjes te kopen, inderdaad handig!

 10. 19 mei 2018 / 09:59

  grappig, zei zo juist tegen manlief : laten we nog even langs de kringloop gaan straks…( mijn blauw wit servies behoeft uitbreiding )

 11. 18 mei 2018 / 23:50

  Love tweedehands items! Ik shop met name graag Ted Baker via Marktplaats 🙂

 12. 18 mei 2018 / 22:44

  Ik heb ook wel tweedehands items, mijn telefoon is daar een voorbeeld van.

 13. 18 mei 2018 / 21:30

  Leuk om te lezen. Wat een mooie auto heb jij! En gaaf dat je motor rijdt.

 14. 17 mei 2018 / 22:28

  Leuk artikel! Maar behalve dat: Zo cool dat je motor rijdt! Heel tof 🙂