fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

Mascara is een beautyproduct dat ik iedere dag gebruik. Eigenlijk kun je wel stellen dat ik de deur niet uitga zonder. Met een likje mascara voel ik mij net iets meer ready en iets minder blotebillengezicht, haha! Mascara is dan ook een product dat ik graag uittest. Alhoewel ik genoeg fijne mascara’s in mijn stash heb hoop ik ergens toch nog op die pèrfecte mascara. Zo’n holy grail die je vanaf dat moment het liefst de rest van je leven gebruikt. Is dat het geval met deze The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara?

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

De woorden Extra en Volume zijn bijna niet weg te denken bij een productnaam als het gaat om een mascara. Toch is dat bij deze van The Body Shop eens niet een de orde. Fijn! Eindelijk is een keer iets anders. Dit is namelijk de Lash Sport Waterproof Mascara. Een mascara die bedoeld is voor tijdens het sporten. Tof dat daar ook eens aan is gedacht!

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

De mascara zit in een witte huls met zwarte letters en een soort graffiti print. Dit ziet er stoer en inderdaad sporty uit dus wat mij betreft past het erg goed bij de mascara. Alle tekst is zoals gezegd in het zwart en naast de productnaam tref je ook extra productinformatie zoals de ingrediënten en de inhoud.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

The Body Shop belooft een waterproof mascara die speciaal ontworpen is voor de sporters onder ons. Het borsteltje is vrij simpel en recht. Hij is gemaakt van haartjes in plaats van plastic tandjes en daar ben ik zelf altijd erg fan van. Verder zit er geen gekke vorm in het borsteltje, hij is gewoon rechttoe rechtaan.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

Swatch

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn natuurlijke wimpers zonder mascara. De twee middelste foto’s laten mijn wimpers zien met één laagje van deze The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara op de bovenste wimpers. Twee laagjes mascara op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste zie je op de onderste twee foto’s.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

Hier een fullface foto waarop ik deze Lash Sport Waterproof Mascara draag. Ik draag hier twee laagjes op mijn bovenste wimpers en op mijn onderste wimpers één laag.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

Conclusie

Leuk om weer eens een mascara te testen van The Body Shop. Dit is namelijk niet de eerste, ik reviewde eerder al eens de The Body Shop Lash Hero Mascara. Over die mascara was ik tevreden maar dat ben ik zeker ook over deze Lash Sport mascara. Hij is namelijk inderdaad echt mega waterproof en dat is niet alleen fijn voor de fanatieke sporters onder ons maar ook perfect voor in de zomer! De mascara is bij het aanbrengen wat nattig maar de borstel spreidt mijn wimpers super goed en hij zorgt voor lengte. Een tweede laagje aanbrengen gaat prima, maar wacht hier niet te lang mee. De mascara wordt na een tijdje wat hard en hierdoor blijft hij de hele dag netjes in de krul en goed op z’n plek. Ik ben erg echt heel enthousiast over. Ben je nog op zoek naar een fijne Waterproof Mascara? You’ve found it! 

Deze The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara kost € 13,- Uiteraard is hij te koop bij The Body Shop

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat ontvangen producten en affiliate links

Delen:

7 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 12:24

  Dit ziet eruit als een superfijne mascara! Heel mooi! Ik heb laatst al een bestelling gedaan bij The Body Shop, maar deze neem ik zeker mee bij mijn volgende bestelling!

 2. 20 mei 2018 / 23:54

  Ik vind het resultaat van de mascara erg mooi, ziet er goed uit.

 3. 19 mei 2018 / 12:12

  Ik vind het effect erg mooi! Fijne review 🙂

 4. 19 mei 2018 / 11:28

  Fijn dat hij ook echt waterproof is ook. Ideaal voor tijdens het sporten denk ik.

 5. 19 mei 2018 / 11:04

  Wat een leuke vormgeving heeft de mascara en wat een prachtig effect geeft hij je wimpers! Ziet er goed uit.

 6. 19 mei 2018 / 09:56

  Hij ziet er inderdaad heel goed uit op je ogen! Ik vind het ook altijd fijn om in de zomer waterproof mascara te gebruiken. Geen last van vlekken!

 7. 18 mei 2018 / 23:55

  Ziet er goed uit! 🙂