fbpx
23   76
142   352
142   249
115   278
121   203

OOTD Off to the City

OOTD Off to the City

Yes!! Ik ben er weer lekker op uitgetrokken om outfitfotos te maken. Samen met mijn vriend en spiegelreflexcamera, op vakantie! Jawel, deze foto’s zijn gemaakt in Frankrijk, omgeving Castellane. Een tijdje terug mocht ik shoppen bij een van mijn favoriete kleding webshops, namelijk My Jewellery. Hier scoorde ik 3 toffe t-shirts uit de City collectie en ik laat je in deze OOTD Off to the City dan ook 3 verschillende lookjes zien.

OOTD Off to the City

OOTD Off to the City

Details Outfit 1 – L’amour

Oeh hoe leuk is dit donkerblauwe T-Shirt met pastelkleurige opdruk? Ik combineer hem met mijn lichte highwaisted jeans van Pull & Bear en daaronder draag ik mijn nieuwe favoriete slippers van Timberland. Dit is echt een standaard ‘Lindsey’ lookje, lekker simpel en casual. Heerlijk!!

 • T-Shirt – My Jewellery
 • High Waisted Jeans- Pull and Bear 
 • Slippers – Timberland 
 • Zonnebril – Guess 
 • Cluth – Guess

OOTD Off to the CityOOTD Off to the City

Details Outfit 2 – Stripes 

Time to get cute! Je bent van mij vaker een jeans gewend maar dit T-Shirt combineer ik met een super leuk zwart A-Lijn rokje van My Jewellery (die helaas niet meer te koop is in de webshop). Dit shirtje is aan de voorkant vrij simpel maar heeft op de achterkant de tekst ‘La Vie Est Belle’ gestikt met een turkoois kleurige draad. Dat maakt dit shirtje net even wat specialer. Om de look af te maken draag ik mijn toffe witte sneakers.

 • T-Shirt – My Jewellery
 • Rok – My Jewellery
 • Sneakers – Tom Tailor  
 • Tas – Supertrash
 • Zonnebril – Polaroid 

OOTD Off to the CityOOTD Off to the City

Details Outfit 3 – La Vie Est Belle 

Tijd voor outfitje drie. Dit T-Shirt is misschien wel het simpelste van de drie maar daardoor zeker niet minder leuk. Hij is helemaal zwart en op de linkerborst staat ‘La Vie Est Belle’ geborduurd met hele lichtroze draad. Ik vind het een heel tof, basic shirtje dat eigenlijk altijd goed is. Makkelijk te combineren en daardoor weer extra leuk door er bijvoorbeeld een knalroze tasje bij te dragen.

 • T-Shirt – My Jewellery
 • High Waisted Jeans- Dr. Denim
 • Sneakers – Nike 
 • Cluth – Valentino 
 • Zonnebril – Guess

Alle drie de City Shirts zijn te koop bij My Jewellery

 • Shirt 1 – City Shirt L’amour Dark Blue – € 29,95
 • Shirt 2 – Striped City Shirt La Vie Est Belle White/Black – € 29,95
 • Shirt 3 – City Shirt La Vie Est Belle Black – € 29,95
  • Ik heb alle drie de shirtjes in maat S.

Welk t-shirt vind jij het leukst van de drie? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

15 Reacties

 1. 19 mei 2018 / 12:12

  Toffe outfits heb je… én een supertoffe zonnebril van Guess!

 2. 18 mei 2018 / 22:55

  Toffe smaak, ik houd hier erg van! Ik vind ze allemaal mooi staan maar in 3e shirt staat je het leukst!

 3. 18 mei 2018 / 17:20

  Ik vind jou persoonlijk de derde het mooiste staan.
  ook heel leuk dat je tussen de outfitfoto’s nog sfeerbeeldjes van de omgeving zet,d at vind ik echt leuk!

 4. 18 mei 2018 / 10:10

  Mooie outfits zeg! Ik vind vooral de 2de outift erg mooi en lekker zomers. De rok staat je super goed!

 5. 17 mei 2018 / 22:22

  Super leuke outfits. Zelf vind ik 3 het leukste bij je staan

 6. 17 mei 2018 / 20:07

  De outfits staan je prachtig! Alledrie anders, maar je kan het goed hebben! Ik ben verliefd op je roze tasje!

 7. 17 mei 2018 / 18:55

  Super leuk zeg! Vooral de laatste look vind ik tof.

 8. 17 mei 2018 / 11:28

  Wat een leuke foto’s , op prachtige locaties. Ik vind vooral het streepshirt leuk!

 9. 17 mei 2018 / 11:28

  Ik draag áltijd streepjes, dus logisch zou je dan denken dat het streepjesshirt de favoriet is. Maar ik zou denk ik de laatste kopen. Lekker plain black met een kleine opdruk, eventueel gecombineerd met een broek met een drukke print. Like!

 10. 17 mei 2018 / 10:25

  Leuk! Wat maak je de foto’s ook op leuke locaties 🙂 Ik ben altijd fan van streepjes, die outfit wint!

 11. 17 mei 2018 / 10:14

  Leuke foto’s! De tweede outfit met het streepjes shirt vind ik het leukste 🙂

 12. 17 mei 2018 / 09:29

  Toffe foto’s! Ik vind de laatste outfit de leukste. High-waisted jeans zijn ook mijn favoriet.

 13. 17 mei 2018 / 08:32

  Heel leuk! De tweede outfit is mijn favoriet.

 14. 17 mei 2018 / 06:57

  Hele leuke outfits! Ik ga voor het all time favorite streepjesshirt!