32   120
56   159
30   187
39   169
18   171

5 cadeautips voor Moederdag + Kortingscode

cadeautips voor Moederdag

Aanstaande zondag is het zover, Moederdag! Tijd om alle moeders eens goed in het zonnetje te zetten. Omdat het toch lastig is om ieder jaar weer iets te bedenken heb ik een lijstje gemaakt met 5 cadeautips voor Moederdag. Hopelijk kun je hiertussen dè gouden tip vinden en kun jij aanstaande zondag je moeder eens goed in de watten leggen!

Cadeautips voor Moederdag

cadeautips voor Moederdag

 • Samen een kettinkje
  • Het idee is cliché maar My Jewellery heeft er een mega leuke twist aan gegeven. Samen een kettinkje, niet zoetsappig maar gewoon een leuk hartje. Ze passen in elkaar maar zijn los van elkaar ook gewoon super leuk! De verpakking met het kartonnetje erachter waarop staat ‘With Love’ maakt het helemaal af. Dit is toch gewoon super leuk om cadeau te geven?
 • Neem haar mee op pad! 
  • Stiekem denk ik dat ik mijn moeder het meest blij ga maken met gewoon lekker een dagje weg. Misschien shoppen met tussendoor een high-tea? Zo’n gezellig moeder-dochter dagje! Helaas ben ik dit jaar met Moederdag niet thuis maar Mam, dat komt nog goed hoor xx
 • Verras haar met een orchidee + Kortingscode 
  • Bloemen zijn natuurlijk altijd goed en ik denk dan ook dat iedere moeder hier blij van gaat worden. Zelf vind ik het geven van een veldboeket ontzettend leuk maar ergens ook doodzonde aangezien er een week later niets meer van over is. Wat dacht je van een orchidee? Een prachtige plant met een super lange levensduur. Bij een goede verzorging zal je moeder er namelijk jarenlang plezier van hebben. In de webshop Het Beste van de Kweker heb je op dit moment speciaal voor Moederdag mooie pakketaanbiedingen. Je ontvangt twee orchideeën in een mooie pot voor een hele scherpe prijs. Je kan het pakket nog extra opleuken met een kaartje of een reep chocolade. Hoe leuk is dat? Een makkelijke en leuke manier om online het perfecte Moederdagcadeau te kopen. Met de kortingscode Moederdag krijg je 10% korting op je bestelling. Deze is uiteraard geldig t/m 13 mei.
 • Verwenpakketje
  • Bij Moederdag bedank je natuurlijk je moeder voor alles wat ze voor je doet. Al moet je dit eigenlijk iedere dag doen, het is goed om er eens een dag echt bij stil te staan. Geef haar lekker een verwenpakket. Het leukste is dan wel als je het zelf samenstelt. Ga naar bijvoorbeeld Kruidvat of Douglas en kies gewoon allerlei leuke producten uit. In een mandje, kaartje erbij en je bent klaar om je moeder te verrassen!
 • Gewoon ff lachen! 
  • Je kunt het natuurlijk ook gewoon lekker luchtig houden! Deze mok vind ik gewoon hilarisch en ik weet zeker dat mijn moeder hier enorm om zou kunnen lachen, haha! Op de achterkant kun je de mok personaliseren met ‘With Love, (je naam)’. Is toch gewoon lachen?

Dit waren mijn 5 cadeautips voor Moederdag. 

Heb jij al bedacht waarmee jij je moeder gaat verrassen zondag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat gesponsorde links.

2 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 18:33

  Leuke tips, ik heb een pakketje bij Thebodyshop geshopt. Daar is ze dol op.

 2. 8 mei 2018 / 12:51

  Goede tips! Mijn mama is gek op orchideeën dus op Moederdag krijgt ze er sowieso eentje van mij. Ik heb ook nog een parfum voor haar gekocht. Hopelijk is ze er blij mee!

Lees vorig bericht:
Kocostar Foot Moisture Pack

Als beautyblogger test ik ontelbaar veel maskertjes uit. Absoluut geen straf hoor, want ik ben dol op maskertjes. Ik heb...

Sluiten