fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Primark PS K-POP Collectie

Tijd om eens wat nieuws te introduceren op mijn blog. Ik stel jullie voor aan een compleet nieuwe collectie, namelijk de Primark PS K-POP Collectie. Zonder reviews en onderaan het artikel bepaal jij welke producten ik ga reviewen. Ready? In 3..2..1…

Primark PS K-POP Collectie

Zoals je misschien wel weet heeft Primark haar eigen beautycollectie. Zij timmeren hard aan de weg en maken van iedere collectie inmiddels een feestje. Voor alle ‘Korean Lovers’ is deze collectie een pareltje want de Primark PS K-POP Collectie is geïnspireerd op ‘Korean Beauty’. Ja, je kunt dus een mega schattige collectie verwachten die ik je nu ga laten zien.

K-Pop Bubble Blush Cushion Blusher

Verrassend! Een cushion blusher in deze collectie. Persoonlijk ben ik hier nooit mega over te spreken maar ik vind de verpakkingen er wel echt ‘on point’ uitzien. Ze voelen super degelijk en de kleuren verraden gelijk ook de kleur van de blush, handig! Deze twee kleuren zijn ‘Coral Dreams’ en ‘Pastel Pink’ en in de verpakking vind je ook een sponsje om de blush mee aan te brengen.

K-Pop Sweet Cheeks Blender Sponge & Case

Natuurlijk speelt K-Pop in op de trends en de beautyblender is er daar een van. Nu is er naast de blender zelf ook een case in de set te vinden met een mega hoog ‘hebben’ gehalte. Hoe cute is dit schattig kijkend eitje waar je je beautyblender in kunt opbergen? Eerlijk is eerlijk, al zou het sponsje te wensen over laten dan willen we alsnog allemaal die case hebben!!

K-Pop Beamin Shimmer Powder

Hmm.. wat is dit? Een highlighter? Dat was mijn eerste ingeving maar aangezien er echt een huge spons op het potje zit lijkt me dat een klein beetje onwaarschijnlijk. Als je op het sponsje drukt komt er glitter uit, dat is één ding wat zeker is. Ik denk dat je deze gewoon op je hele lichaam kunt gebruiken. Een beetje glitter kan nooit kwaad toch?

K-Pop Super Cheeky Cheek Tint 

Leuk!! Weer producten voor de ‘cheeks’ en weer in een super toffe verpakking. Dit keer een tube met wederom een sponsapplicator. Ik heb twee kleuren ontvangen, namelijk Bubblegum en Sorbet Crush. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van deze twee vrolijke tubetjes!

K-Pop Sweet Dream Gel Eye Mask

Dit ziet er mega cute uit, maar wanneer gebruik je dit? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog nooit zoiets zelf heb gebruikt. Het is eigenlijk gewoon een leuk oogmasker dat volgens mij ontspannend moet werken? Benieuwd of het werkt!

K-Pop Sugar Rush Eye shadow palette

Oh Yes!! Een oogschaduw palette met maar liefst 9 verschillende kleuren. Hoe tof ziet dit eruit? De kleuren in het palette zijn naar mijn mening alles behalve standaard en zitten in een schattige, hartvormige ‘pan’. Hoe is de kwaliteit? Ik kan niet wachten om er een ooglook mee te maken! Oh en niet geheel onbelangrijk om te vermelden, het palette is ‘Cherry Fragranced’, oftewel: Hij ruikt naar kersen!!!

K-Pop Sweet Cheeks Blush & Highlight palette

In een zelfde soort schattig doosje zit dit blush/highlighter palette. Mij maak je altijd gelukkig met nieuwe blush en highlighters dus dat zit hopelijk wel snor met dit palette. Binnenin zitten, zo te zien, 2 highlighters en 2 blushes en stiekem ben ik al begonnen met swatchen. (I Couldn’t Wait..) Yep en ook dit palette ruikt naar kersen!

K-Pop Pillow Talk Matte Lip cushion 

Hé! Weer een cushion! Een opvallend, terugkomend iets in deze collectie. Dit zijn lipsticks met een mat effect waarvan ik drie kleuren heb ontvangen, namelijk Cuddle, Honey Bun en Jelly Bean. Leuke namen en de kleuren zien er op het eerste oog goed uit.

K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Jelly Jelly, haha! Hoe cute zijn deze lipsticks? Ze zien eruit als kleine flesjes en ik verwacht dat de finish meer als een glossje is, gezien de naam. De kleuren zien er in ieder geval veelbelovend uit! Dit zijn de kleuren Daisy Chain, Pig Tails en Pink Laces. Welke zou jij kiezen?

K-Pop Eye Candy Eyeliner

Hallo 4 eyeliners in de perfecte lente kleuren! Ik ben dol op verschillende kleuren eyeliners en om te spelen met pasteltinten lijkt me tof om te doen. Kom maar op met de lente ooglook!

Ja.. wat wil je dat ik zeg? Deze mega schattige “Korean Beauty” inspired collectie spreekt me echt 100% aan. De collectie schreeuwt cuteness en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Laat in de comments hieronder achter welk product ik volgens jou ècht moet reviewen en dan zorg ik dat de eerste uitgebreide review volgende week online staat!!

De Primark PS K-POP Collectie is nu verkrijgbaar bij Primark!

Welk product moet ik volgens jou ècht reviewen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 15 april 2018 / 20:16

  Jij bent goed bezig geweest in de Primark. Je mandje zal wel vol zijn geweest, haha. Toch goed voor de economie 😉

 2. 15 april 2018 / 13:54

  Oh..ze zien er schattig uit. Superleuk dat Primark nu erg leuke dingen in de cosmetica gebied

 3. 14 april 2018 / 22:58

  Ziet er leuk uit! Vraag me wel af hoe ‘gezond’ het is. Las dat de producten van Claire’s ook niet echt goed zijn, zit asbest in sommigen. Bij goedkope producten in een eigenlijke kledingzaak ben ik toch altijd wat huiverig …

 4. 14 april 2018 / 22:11

  Ik moet toegeven dat ik voor zulke dingen nooit bij primark zou kijken…. ziet er verder wel leuk uit!

 5. 14 april 2018 / 11:27

  In Zuid-Korea heb ik mijn ogen ook uitgekeken op de beauty afdeling, zo leuk dat het nu ook dichter bij huis te verkrijgen is! Alles ziet er zo schattig uit ♥️

 6. 12 april 2018 / 21:44

  oh deze collectie zou je al gewoon kopen omdat ze zo schattig was. Dat sponsje ga ik misschien kopen, dat wil ik al lang testen.

 7. 12 april 2018 / 19:57

  Wat een leuke productjes. Van mij mag je alles reviewen. Ben heel benieuwd

 8. 12 april 2018 / 18:45

  het ziet er zo leuk uit, als ik de volgende keer in de Primark ben ga ik meteen kijken

 9. 12 april 2018 / 14:33

  Ik vind dat het er heel leuk uit ziet! Ik wist niet dat Primark dit soort dingen ook had, naast kleding!