fbpx
93   155
98   175
87   189
64   126
65   930

MUA Prism Highlighters

MUA Prism Highlighters

MUA is een merk dat je waarschijnlijk wel kent. Het is sinds een paar jaar te koop bij Kruidvat en inmiddels niet meer uit de schappen weg te denken. Zij spelen met de MUA Prism highlighters goed in op de holografische trend die op dit moment gaande is. Zijn de highlighters een go of een no go?

MUA Prism Highlighters MUA Prism Highlighters

MUA Prism Highlighters

MUA heeft altijd hele strakke recht toe, recht aan verpakkingen en dat is bij deze Prism Highlighters niet anders. De poeders zitten in een rond, zwart doosje met een transparante deksel en daaromheen een holografische rand. Uiteraard geheel matchend bij het thema. Op de achterkant vind je de extra productinformatie en natuurlijk de productnamen.

MUA Prism Highlighters

MUA Prism Highlighters

Ik review 2 kleuren, namelijk Ultra Violet en Aquatic Shine. De namen verklappen de kleur eigenlijk al dus we kunnen een paarse en een blauwe highlighter verwachten. Alles behalve alledaags dus ik ben super benieuwd.. Al zijn de poeders zelf wel echt mega moeilijk vast te leggen!

MUA over de PRISM Highlighters
Dit zijn de nieuwe multi-tonale highlighters met innovatieve formules die ervoor zorgen dat deze collectie effecten creëert zoals je nog nooit hebt gezien. De producten creëren een driedimensionale, holografische look voor een creatieve, frisse en stralende finish.

MUA Prism Highlighters

MUA Prism Highlighter – Ultra Violet

Op de foto links zie je de highlighter in daglicht en rechts met flitser. Zoals je ziet is het best heel lastig om deze poeder goed vast te leggen. Gelukkig zie je op de foto met flits wel de lichte, paarse gloed verschijnen.

MUA Prism Highlighter - Ultra Violet 

MUA Prism Highlighter – Aquatic Shine

Wederom zie je links de foto met daglicht en rechts met flits. Helaas is het bij Aquatic Shine minder goed gelukt om de blauwe gloed goed op de foto te krijgen. Al is hij wel echt aanwezig.. Tijd om te swatchen!

MUA Prism Highlighters

Swatches

Kijk!! En gelukkig zijn er dan nog altijd de swatches waarmee je de kleuren goed tot zijn recht kunt laten komen. Op de foto links zie je de highlighters in daglicht en rechts weer met flitser. De bovenste swatch is Aquatic Shine en de onderste swatch is Ultra Violet.

Het gekke is dat bij Aquatic Shine de blauwe gloed juist opvalt bij daglicht en dat deze wat wit/zilver wordt met een flitser. Dit terwijl Ultra Violet met swatchen wit/zilver/roze is en met het flitslicht veranderd in die echte paarse gloed!

MUA Prism Highlighters

daglicht – flitser

Hier zie je Ultra Violet. Helaas zie je op mijn huid de gloed van het paarse niet zo heel erg goed overkomen. Zoals je ziet is hij vooral bij een flitser een hele koele, zilveren highlighter.

MUA Prism Highlighters

daglicht – flitser

Dit is Aquatic Shine en bij deze highlighter zie je wel ergens de lichblauwe gloed. Vooral op de foto met flitser.

MUA Prism Highlighters MUA Prism Highlighters

Conclusie

Ik had gehoopt mega enthousiast over deze MUA Prism Highlighters te zijn,maar helaas is dat niet het geval. Al hoewel ik de verpakking en het idee ontzettend tof vind pakt de kwaliteit toch anders uit. Ten eerste zijn de highlighters niet holografisch aangezien ze maar 2 tinten bevatten en dus eerder ‘duo chrome’ genoemd kunnen worden. Daarnaast zijn ze mega poederig zoals je op de swatch en de laatste foto hierboven kunt zien. Oh en dan de grootste afknapper, de highlighters bevatten een overspray! De eerste swatch is dus mega intens maar na een paar keer swatchen worden de poeders steeds minder intens en matter.. Helaas.. deze highlighters zijn een no go voor mij.

Deze MUA Prism Highlighters kosten € 5,99 per stuk en zijn te koop bij o.a. Kruidvat. 

Heb jij iets holografisch in je make-up stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 11 april 2018 / 16:52

  Wat jammer dat ze tegenvallen. Ik ben persoonlijk meer van de warme highlighters.

 2. 11 april 2018 / 14:12

  Ooh wat jammer dat ze zo tegenvallen!
  Liefs,
  Yara

 3. 11 april 2018 / 11:17

  Wat jammer dat ze zo tegenvallen zeg. Altijd zonde!

 4. 11 april 2018 / 10:34

  Wat jammer dat ze zo tegenvallen, vind ze er ook niet goed uitkomen op je huid.
  Fijne eerlijke review!
  Liefs,
  Evelien

 5. 11 april 2018 / 08:30

  Ik las al dat ze een overspray hadden, balen! Ik vind het effect voor die benaming een beetje te soft.