fbpx
23   76
142   352
142   249
115   278
121   203

De leukste badpakken voor de zomer

De leukste badpakken voor de zomer

Alhoewel ik echt een bikini-meisje ben heb ik mijn oog dit jaar toch laten vallen op prachtige badpakken. Ieder jaar zie ik op mijn instagram meiden voorbij komen die een badpak gewoon echt volledig rocken. Dat terwijl ik het eigenlijk helemaal nog nooit geprobeerd heb en het is toch wel tijd om daar verandering in te brengen. In dit artikel laat ik je de leukste badpakken voor de zomer zien. Help jij mij kiezen?

De leukste badpakken voor de zomer

Badpak 1Badpak 2Badpak 3

 • Amazing Lace 
  • Hoe tof is dit ‘lace’ badpak? Hij is wit en onderdeel van de Caro_e_ collectie. Ik kan gelukkig goed bruin worden en hoe tof is het dan om een wit badpak aan te hebben? Deze ‘lace’ details vind ik prachtig en de gekruiste bandjes op de rug maken het voor mij helemaal af!
 • Good vibes only
  • Een lekker casual badpak. Zwart met de tekst ‘Good Vibes Only’! Perfect voor de vakantie toch? Ik vind het prachtig hoe dit badpak is uitgesneden en de details op de heupen en rug maken hem net iets speelser en meer speciaal.
 • Crafty Crochet
  • Dit is even weer iets totaal anders. Dit badpak heeft een heel mooie donkerblauwe/teal achtige kleur en lijkt volledig gehaakt. De voorkant is opengewerkt en vanaf de achterkant is het net of je gewoon een bikini aan hebt. Een heel mooi vrouwelijk model!

Tsja, welke moet ik nou kiezen? Ik vind het toch wel heel erg lastig aangezien ik de badpakken allemaal zo leuk vind. Sowieso ben ik van plan om één badpak aan te schaffen om gewoon eens te kijken of het iets voor mij is. Misschien is het een goed idee om ze alle drie te bestellen om te kijken welke het beste bij me staat. Al staan er nog veel meer toffe badpakken op de webshop van Hunkemöller en was het wel heel moeilijk om er überhaupt 3 te kiezen. Help me out!! 

Welk badpak zou jij kiezen uit dit lijstje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit is een samenwerking.

2 Reacties

 1. 13 april 2018 / 09:15

  Badpak 2 vind ik heel mooi!

 2. Mandy
  12 april 2018 / 19:53

  Badpak 1 ??