99   277
229   714
221   1084
308   1024
319   1118

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Vorige week deelde ik met jullie de nieuwste collectie van Primark in het artikel Primark PS K-POP Collectie. Hierop heb ik ongelofelijk veel leuke reacties gekregen en er waren genoeg producten waar jullie graag een review van wilden lezen. Zoals bijvoorbeeld van deze Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Schattig en Cute, twee woorden die deze Jelly Belle Jelly Lipsticks direct bij mij naar boven komen. De lipsticks zitten in een soort fles-achtige verpakking met een doorzichtige dop en een huls in de kleur van de lipstick. Handig, zo zie je direct welk kleurtje je pakt. Op de doorzichtige dop staat in een leuk font de tekst K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick en op de onderkant zit een sticker met daarop de productnaam.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Drie kleuren, dat is natuurlijk wel duidelijk. Deze kleuren zijn:

 • Daisy Chain
 • Pig Tails
 • Pink Laces

Heel leuk dat Primark zo hun best op deze producten heeft gedaan. De vormgeving en een toffe productnaam maken wat mij betreft het plaatje compleet dus naar mijn mening heeft Primark dat echt goed gedaan.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

De naam, Jelly Belle Jelly, doet vermoeden dat het een gloss-achtige lipstick is. Ik verwacht een zachte, romige substantie die wellicht wat meer lijkt op een lippenbalsem dan op een goed gepigmenteerde lipstick. Tijd om eens bij de swatches te kijken of dat echt zo is.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Swatch

Links zie je Daisy Chain, in het midden Pig Tails en rechts Pink Laces. Hier zie je meten dat het inderdaad echt ‘jelly’, glossy lipsticks zijn. Daisy Chain is echt wel heel licht en eerder te zien als lippenbalsem. Pig Tails is overduidelijk roze terwijl Pink Laces neigt naar koraal.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Tijd om de Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick aan te brengen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit eigenlijk wel direct tegenviel. Een matige kwaliteit die je direct doet denken aan kindermake-up. Misschien is dat wel de combinatie van de verpakking, de geur en lipstick zelf. Daisy Chain is zo licht dat je hem amper ziet en daarnaast benadrukt hij velletjes enorm. Pig Tails zie je qua kleur een stuk beter maar brengt ongelijkmatig aan en benadrukt wederom velletjes. Pink Laces daarentegen vind ik wel heel erg mooi. Een mooie, romige substantie die egaal aanbrengt en de velletjes niet accentueert.

Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick

Conclusie

Helaas ben ik niet zo enthousiast als gehoopt. Ik vind de K-Pop Collectie van Primark er fantastisch uitzien en je hoopt dan natuurlijk dat de kwaliteit dat ook is. Helaas is dat bij deze Primark K-Pop Jelly Belle Jelly Lipstick gewoon niet het geval. Omdat ik het belangrijk vind om eerlijk te zijn draai ik daar dan ook niet omheen. Daisy Chain en Pig Tails zijn voor mij echt een no-go. De kleuren zijn licht, brengen niet mooi aan, benadrukken enorm velletjes en voelen gewoon echt aan als kindermake-up. De enige kleur waar ik wel echt over te spreken ben is Pink Laces. Een prima kleur die egaal aanbrengt, prettig aanvoelt en gewoon erg leuk is voor de zomer!

Deze Etos Illuminating Highlighter kost € 3,99 en is te koop bij Etos.

Zou deze highlighter je aanspreken in de schappen?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

12 Reacties

 1. 28 april 2018 / 17:16

  Ze zien er super leuk maar heb ze hier in mijn Primark helaas nog niet gespot!

 2. 23 april 2018 / 22:38

  Jammer dat het tegenvalt, de twee lichtste kleuren vind ik eerlijk gezegd ook niet zo mooi staan.

 3. 23 april 2018 / 17:55

  Wat jammer seg dat ze tegenvallen. Ik vond de kleurtjes anders wel leuk

 4. 23 april 2018 / 14:30

  wat grappig verpakking maar de kleuren zijn erg mooi. Ze staan goed bij jou vooral de rode tint

 5. 23 april 2018 / 12:55

  Jammer dat de kwaliteit een beetje tegenviel, maar ik vond je review wel heel nuttig!

 6. 23 april 2018 / 12:52

  Ik zou nooit make-up kopen bij de primark, al moet ik eerlijk bekennen dat ik er ook niet heel vaak kom. De kleurtjes spreken me wel aan

 7. 23 april 2018 / 12:28

  Ik vind de Jelly Belle er mooi uitzien bij je!

  Maar inderdaad, wel heel zonde dat het zo goedkoop aanvoelt.. Aan de andere kant (oh help, kom niet achter me aan met hooivorken); het ís en blijft primark… En die staan niet bekend om hun denderende kwaliteit…

 8. 23 april 2018 / 12:07

  Ik vind de verpakkingen juist niet leuk. Ik zou ze niet kopen als ik ze zou zien liggen in de winkel. Beetje kinderlijk, haha. Jammer van de kleuren..

 9. 23 april 2018 / 11:16

  Ze zien er echt leuk uit maar wel minder dat ze dan zo ‘speelgoed-ish’ aan voelen. Ik vind pink laces dan wel erg mooi, wellicht dat ik vandaag even een kijkje neem in de winkel ervoor 🙂

 10. 23 april 2018 / 10:54

  Pink Laces vind ik ook wel mooi! Maar snap wel wat je bedoelt met kindermakeup.

 11. 23 april 2018 / 10:03

  Vind de verpakking echt mega schattig maar het klinkt niet heel geweldig.. De meest donkere kleur staat je nog wel erg goed!

 12. 23 april 2018 / 07:51

  Nee, ik vind ze ook niet zo leuk. Toch jammer, want de kleurtjes konden best leuk zijn.

Lees vorig bericht:
Etos Illuminating Highlighter

Unicorns, glitters, roze en holografische prints.. je ziet ze tegenwoordig in bijna iedere make-up collectie opduiken. Het is echt een...

Sluiten