fbpx
34   77
113   179
176   293
133   281
136   270

First Things TAG

TAG Time!! Zo nu en dan maak ik ruimte op mijn blog om een leuke TAG in te vullen en vandaag is het weer zo ver. Ik kwam de First Things TAG tegen en vond de stellingen zo leuk dat ik ze direct ben gaan invullen. Lees je mee?

First Things TAG

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Snoozen! Maar dan ook echt maximaal snoozen! Ik ben echt een avondmens en wakker worden is niet echt mijn favoriete ding van de dag. Ik blijf dan ook altijd zoo lang liggen dat het daarna haasten geblazen is.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Oeps, eerlijk gezegd ga ik dus nooit naar de sportschool. Met net een puppy van 10 weken heb ik beweging genoeg zullen we maar zeggen. Toch? Haha!!

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Eten koken? Als ik thuis kom uit mijn werk heb ik altijd mega veel honger. Het eerste dat ik dan ook doe is de pannen op het vuur en koken maar. Oh en natuurlijk mijn vriend, puppy en kat begroeten, hihi!

Eerste auto
Dat was mijn Toyota Aygo. Precies op mijn 18e verjaardag haalde ik mijn rijbewijs. Een tof cadeau en de week daarvoor had ik mijn auto al gekocht. Mijn rijbewijs heb ik dan ook meteen met spoed aangevraagd zodat ik een dag later de weg op kon. Wat was dat een gaaf moment!

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Hmm.. gelukkig heb ik een ongeluk nog nooit gehad. Een boete weleens maar dat was volgens mij voor 5 km te hard rijden ofzo? Niet heel indrukwekkend dus. Netjes hè? Mijn vader heeft een rijschool dus heb een goed voorbeeld gehad!

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Danseres! Sowieso, zonder twijfel. Vroeger heb ik op hoog niveau heel fanatiek gedanst. Mijn grootste droom was dan ook om danseres te worden. Uiteindelijk heb ik hier heel lang over nagedacht en een weloverwogen beslissing gemaakt om geen dansopleiding te gaan volgen. Wellicht vertel ik hier ooit nog weleens wat meer over op mijn blog.

Eerste keus qua drinken
Thee of koffie. Ja, ik ben zowel een thee- als een koffieleut. Eigenlijk drink ik gedurende de dag niets anders dan koffie of thee of water. In het weekend het liefst een (rosé)biertje of een droge rosé. Wij hebben frisdrank alleen in huis voor visite en drinken het zelf nooit..

Eerste keus dessert
Pff.. ik ben echt een zoetekauw en lust eigenlijk alles. Een keuze maken van de dessertkaart vind ik echt ontzettend moeilijk. Toetjes zoals crème brulée, cheesecake en ijs.. ja hoor, kom maar door!

Eerste liedje dat in je opkomt
Zoutelande van BLØF. Dit liedje wordt op dit moment zo grijs gedraaid op de radio dat we er met z’n alle gewoon niet omheen kunnen.

Eerste grote aankoop
Phoe… dat was dan denk ik toch mijn eerste auto?

Eerste baantje
Toen ik 13 was, was mijn broer 16 jaar en hij had destijds een bijbaatje in een spoelkeuken van een cateringsbedrijf bij ons in de buurt. Ze zochten versterking dus ik ben daar eigenlijk ook gaan werken. Ik kan je ”een ding verklappen: één grote chaos in die spoelkeuken, haha! Mijn broer en ik hebben gigantisch gelachen!

Eerste keer in het vliegtuig
Oh toen was heél jong.. ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar niet eens meer iets van weet. Sinds ik mij kan herinneren zijn wij vroeger op vliegvakantie geweest en volgens mij ben ik nooit bang of iets geweest in het vliegtuig?

Wat doe jij als eerste ’s ochtends?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 23 april 2018 / 09:54

  Leuke tag! Leuk om zo de dingen te lezen. Volgende week vliegen wij, met de kindjes voor het eerst. Ik ben heel benieuwd haha

 2. 18 april 2018 / 16:38

  Heel veel snoozen!! En vervolgens een douche om echt wakker te worden.

 3. 18 april 2018 / 12:04

  Danseres top 🙂 Veel succes ik ben wel benieuwd hoe je dat gaat doen zonder opleiding. Alles is mogelijk en daar hou ik wel van 🙂

 4. 18 april 2018 / 09:58

  Leuke tag en ben zelf ook gaan nadenken wat ik allemaal voor het eerst doe, grappig om verschillenden overeenkomsten te lezen.e niceread

 5. 18 april 2018 / 08:06

  heb ook nooit fris in huis staan alleen als er bezoek komt leuk een tag post !

 6. 17 april 2018 / 20:02

  Niet meer snoozen. Wel het lampje op mijn nachtkastje op de minst felle stand aan. Even bijkomen. Als ik het goed doe heel langzaam wakker worden totdat ik de voetjes van kleuter op de gang hoor rennen en ze nog even bij mij in bed springt (H. staat een uur eerder op. Ja, mijn wekker gaat om 6.15 uur dus reken maar uit). Als ik het ‘slecht’ doe, dan ga ik direct even snel Instagram, mijn mail en Facebook (tijdlijn) langs. Slecht, I know. A-relaxed begin van de dag.

 7. 17 april 2018 / 17:16

  Leuke tag! Dans je nu nog wel eens of heb je je dansschoenen helemaal aan de wilgen gehangen?

 8. 17 april 2018 / 16:24

  wat een ochtend ritueel. snoezen duf ik niet aan. blijf ik slapen.

 9. 17 april 2018 / 14:17

  leuke tag! maarre…waar staat : je eerste zoen?? 😉

 10. 17 april 2018 / 12:18

  Snoozen…. heerlijk is dat! Geeft het niet extra druk, als je vader een rijschool heeft, om netjes te rijden? Was je in 1 keer geslaagd?

 11. 17 april 2018 / 12:08

  Wat een leuke tag! Tof dat je vroeger op zo’n hoog niveau hebt gedanst! Dans je nu nog wel eens? Het eerste wat ik ’s ochtends doe is mijn telefoon checken, haha. Lekker door Instagram scrollen en blogjes lezen 🙂

 12. 17 april 2018 / 11:32

  Wat een leuke tag, deze wil ik wel overnemen 🙂

  Het eerste wat ik in de ochtend doe is op mijn telefoon kijken..

 13. 17 april 2018 / 11:19

  Leuk om zo wat meer van jou te lezen. Ik begin ’s morgens met een rustig ontbijtje met mijn kinderen, snoozen is er niet echt bij.

 14. 17 april 2018 / 11:09

  Wat een leuke tag. Ik herken me in veel dingen en ook mijn eerste grote aankoop was mijn Aygo. Die heb ik nog steeds trouwens haha! Snoozen doe ik nou echt nooit. Dat werkt niet voor mij 🙂

 15. 17 april 2018 / 10:56

  Snoozen probeer ik zo weinig mogelijk te doen. Ik doe het enkel als ik mijn wekker te vroeg gezet heb. :’) Mijn wekker gaat meestal om 6.30 uur. Ik check social media en lees een hoofdstukje of twee voordat ik mezelf uit bed hijs.

 16. 17 april 2018 / 10:21

  grappig om zo wat een inkijk te hebben in je ochtendritueel haha 🙂

 17. 17 april 2018 / 09:40

  Thee zetten! Een boterham eten, bloggen en daarna hardlopen.

 18. 17 april 2018 / 07:07

  Leuke tag! Ik snooze nooit haha maar spring meteen onder de douche 🙂

 19. 17 april 2018 / 06:29

  Leuke tag.. ook snoezen tegenwoordig haha!