fbpx
89   268
105   217
104   184
131   292
132   289

OOTD My Birthday

OOTD My Birthday

Yeeehaa! Vorige week donderdag mocht ik 24 kaarsjes uitblazen. Uiteraard heb ik dit lekker gevierd en heb ik voor mijn blog een ‘IT’s MY 24th BIRTHDAY‘ artikel geschreven inclusief winactie! Samen met mijn moeder fotografeerde ik de OOTD My Birthday die ik vandaag graag met je deel!

OOTD My Birthday

OOTD My Birthday

Gelukkig zat het weer 100% mee. Hoe heerlijk is het dat de lente nu toch echt lijkt te beginnen en dat we zelfs al wat dagen naar buiten konden zonder jas? Ik heb er echt ontzettend van genoten, een extra cadeautje op mijn verjaardag! Verder koos ik niet voor een mega feestelijke look. Ik moest op mijn verjaardag namelijk gewoon werken, al kwam er s’avonds wel gezellig visite. Tijd voor een casual outfitje dus..

OOTD My Birthday

Ik draag een sportieve, bordeaux rode top van My Jewellery. Deze top heb ik inmiddels een tijdje en is op dit moment één van mijn favoriete tops. De kwaliteit is top, het kleurtje vind ik ontzettend leuk en de witte strepen maken hem helemaal af.

Mijn broek is van Levi’s. Eerlijk gezegd kan ik mij niet eens meer herinneren hoe lang ik deze al heb, in ieder geval al mega lang. De kwaliteit is fantastisch dus ik draag hem met veel plezier!

Qua sieraden heb ik het dit keer rustig gehouden (haha!). Ik draag een gouden ketting van Heart to Get, kleine hartjes oorstekers van Pandora en een zwart horloge van Cluse. Oh en een zilveren ring van Ti Sento!

Hoe tof zijn mijn nieuwe schoenen? Deze zijn van Tom Tailor en ik bestelde ze via Otto. Ze zijn wit, met een dikke zool, satijnen veterse en een donkerblauwe ruffle langs de zijkant. Ik ben er echt ontzettend blij mee!!

Het is een casual outfitje waar ik mijzelf erg prettig in voel. Mijn vriend zou zeggen: ‘Dit is echt een Linnie Outfit’, haha! Je ziet mij eigenlijk al snel met een jeans en sneakers die ik dan combineer met bijvoorbeeld een top of blouse.

OOTD My Birthday

Outfit Details

 • Top – MyJewellery
 • Skinny Jeans – Levi’s
 • Sneakers – Tom Tailor
 • Oorbellen – Pandora
 • Ketting – Heart to Get
 • Ring – Ti Sento
 • Horloge – Cluse

Ben jij een rokjes of spijkerbroeken persoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

6 Reacties

 1. 12 april 2018 / 18:59

  Ah wat zie je er leuk uit girl! Happy Bday nog!

 2. 11 april 2018 / 06:42

  Hele leuke outfit en nog gefeliciteerd! Ik ben een echt spijkerbroekenpersoon 🙂

 3. 10 april 2018 / 20:35

  Leuke outfit! Nog gefeliciteerd xo

 4. 10 april 2018 / 17:18

  Leuke outfit, en oh my je puppy! <3 Nog van harte gefeliciteerd!

 5. 10 april 2018 / 09:12

  Wat een leuke trui! En nog van harte gefeliciteerd natuurlijk 🙂

 6. 10 april 2018 / 09:05

  Wat een leuke outfit! Lekker casual, daar hou ik van. Nog van harte gefeliciteerd <3