fbpx
69   120
188   246
168   303
157   303
162   268

5x Lekkers met Pasen

Lekkers met Pasen

Net als met kerst, staat Pasen erom bekend dat er vooral lekker veel wordt gegeten. Uitgebreid brunchen of uiteten, volgens mij doet heel Nederland het. Morgen is het zover en ik denk dat er vandaag heel wat mensen op uit trekken om alle paasboodschappen in huis te halen. Ik ook en daarom deel ik vandaag op de valreep nog even 5x Lekkers met Pasen. Misschien kan ik je ermee inspireren!

5x Lekkers met Pasen

My Muesli Paas Granola

 • Niet ontbijten is voor mij echt een no go. Ik doe het als allereerste in de ochtend en sla geen dag over. Ik kan dan ook gewoon echt wakker worden met flinke honger. Een paasbrunch vind ik hartstikke lekker maar ik kan gewoon echt niet wachten tot bijvoorbeeld 12:00 uur dus ik neem wel een heel licht ontbijtje. Om lekker in het thema te blijven eet ik deze My Muesli Paas Granola met Franse kwark. De granola bevat in honing gebakken havermout en choco-crunchy als granola-basis verfijnd met chocoladevlokken, amandelschijfjes en kleine, krokante gekarameliseerde amandel-balletjes. Klinkt heerlijk, vind je niet? 

Paasstol! 

 • Tsja.. dit vind ik dus echt zo typisch Pasen! We eten het ook met kerst maar eerlijk gezegd vind ik het meer bij Pasen passen en daarom is het voor mij ook onmisbaar voor een paasbrunch. Als ik zo meteen boodschappen ga doen komt er dus absoluut een paastol in mijn winkelwagentje terecht!

Australian EI-CATCHERS

 • Met Pasen wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Als je ergens bent uitgenodigd voor bijvoorbeeld een heerlijke brunch dan is het wel zo leuk om een ‘kleinigheidje’ mee te nemen. Al kun je ze natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf kopen!! Deze luxe gesuikerde eitjes van Australian chocolade met vullingen zoals frisse limoncello, zoete framboos, zachte koffie en romige gianduja zijn perfect voor wat ‘lekkers’ tijdens de koffie.

Egg-Citing!

 • Eieren! Duh, natuurlijk eieren! Als er iets ‘Pasen’ schreeuwt dan is het wel een heerlijk eitje. Hierboven heb ik het over chocolade paaseitjes maar ik bedoel nu gewoon een lekker eitje van de kip. Natuurlijk kun je ze schilderen als activiteit maar ik maak er verse eiersalade van. Een uitje en bieslook erdoor, smeren op een vers pistoletje en eten maar. Yumm!!

Verse Jus d’Orange

 • Nee, ik heb het niet over Jus d’Orange uit pak, echt vers geperst. Oh dat is zoo lekker!! Het is natuurlijk even wat werk maar het is het echt waard! Daarnaast vind ik het perfect passen bij de Lente dus vergeet de sinaasappels niet in je boodschappenkarretje!

Wat zijn jouw plannen met Pasen?
Een heel fijn Paasweekend toegewenst! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 2 april 2018 / 16:41

  Verse jus hoort er inderdaad wel echt bij. Onze paasdagen waren redelijk rustig, gewoon lekker met ons gezin

 2. 2 april 2018 / 14:37

  Ooooo versgeperste jus kun je me echt voor wakker maken! Met een paaseitje dan 😛

 3. 2 april 2018 / 13:42

  ziet er heerlijk uit. Jus uit een pak hoef ik ook niet, doe maar echte geperste sap. Ook ik ervaar dat de Pasen steeds meer betekenis krijgt. Misschien door de leeftijd

 4. 2 april 2018 / 13:34

  laat ik er op paasochtend nou net achter komen dat ik de sinaasappels vergeten ben! Ik had je blog dus eerder moeten lezen, want vers sinaasappelsap hoort voor mij er ook echt bij!

 5. 2 april 2018 / 13:04

  Mooi rijtje, inderdaad allemaal dingen die ik ook met Pasen associeer (qua eten en drinken dan). Dit jaar alleen geen paasstol.

 6. 2 april 2018 / 13:02

  Ik heb met Pasen een broodje met zalm op, was ook echt heerlijk! 🙂

 7. 2 april 2018 / 12:44

  Ziet er erg lekker uit allemaal! 🙂 Zelf moet ik eerlijk bekennen dat pasen een iets grotere betekenis had toen ik nog jong was. Op dit moment vind ik het hebben van een heerlijk en gezellig ontbijtje meer dan voldoende. x

 8. 2 april 2018 / 12:27

  Ziet er allemaal lekker uit! Ik heb dit weekend met paar vrienden gaan Glampen, je kan het trouwens ook vinden op men blog 😉

 9. 31 maart 2018 / 14:43

  Als ik aan pasen denk dan denk ik ook aan een paas brunch met eitjes en verse jus, haha. Dit jaar moet ik beide dagen werken dus geen paasbrunch voor mij, maar die eitjes en jus die ga ik wel even fixen hoor!