fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Lente Home Wishlist 2018

Lente Home Wishlist 2018

Wooho!! Heb jij net als ik al de lentekriebels? Ik ben al met de grote schoonmaak begonnen en nu is het tijd om de winter in mijn interieur voorlopig vaarwel te zeggen. Kom maar op met de lente in huis! Hiervoor heb ik een Lente Home Wishlist 2018 met producten die ik graag aan mijn interieur wil toevoegen. Ben jij benieuwd naar deze wishlist? Lees gezellig mee!

Lente Home Wishlist 2018

 1. Verse bloemen in een tof vaasje
  Dit rekje met reageerbuisjes kwam ik tegen bij HEMA en ik dacht meteen: die wil ik!! In eerste instantie denk je misschien, wat moet ik hiermee? Maar stel je dit toffe rekje eens voor met in ieder reageerbuisje een toffe, felle bloem? Daarmee haal je toch direct de lente in huis? Ik zie het al helemaal voor me!!
 2. Een fris, peachy kleuraccent
  Een dekentje heb je natuurlijk niet echt nodig in de lente maar het kan wel een eyecatcher zijn in je interieur. Bij Esprit kwam ik dit toffe dekentje tegen in een peachy koraalkleur met een mooi ‘ombre’ verloop. Het is geen dikke deken maar juist zo’n lekker luchtig dekentje waardoor ik het perfect vind voor de lente. Deze peachy deken van Esprit kan gebruikt worden voor een fris kleuraccent in je interieur. Ik zie hem al leuk gedrapeerd op de hoek van mijn bank liggen.
 3. Tropisch tintje in huis
  Naast bloemen vind ik een tropische plant super tof in huis. Geeft zo’n lekker tropisch sfeertje. Ik heb al verschillende planten in huis zoals een pannenkoekenplant en een Dracaena maar nu heb ik de Gatenplant (Monstera ‘Pertusum’) op het oog. Een plant die precies dat sfeertje heeft wat ik zoek. In een toffe, linnen plantenzak is het plaatje compleet.
 4. Kleurrijke windlichten
  Bij de lente denk je natuurlijk niet meteen aan kaarsen, aangezien dat wel echt ontzettend bij de herfst en winter hoort. Toch kun je ook prima kaarsen branden in de lente. Ik schreef laatst een artikel met tips om de lente in huis te halen en daar gaf ik de tip om eens een heerlijke ‘lente-geurkaars’ te branden. Hoe leuk is dat om te doen in deze kleurrijke melkglazen windlichten van Esprit? Lekker kleur in huis, perfect voor de lente als je het mij vraagt! Mijn favoriete geurkaars voor de lente is Clean Cotton van Yankee Candle.
 5. Nieuwe lijsten
  Boven de eettafel hebben wij een wand vol met fotolijsten. In verschillende grootte hebben wie hier een soort fotowand met zwart-wit posters van gemaakt waar ik nog iedere dag ontzettend blij mee ben. Toch lijkt het me leuk om bijvoorbeeld 2 posters te vervangen voor posters die wat meer ‘Lente’ schreeuwen, zoals deze twee lichtroze posters met cactussen erop. Ik denk dat dit de inrichting helemaal zal afmaken.

Zo! Dit is mijn Lente Home Wishlist 2018. Heb jij al iets gekocht om de lente mee in huis te halen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 08:39

  Zo’n peachy deken maakt het wel heel vrolijk in huis! Zelf hou ik ook van mooie okergele en blauwe tinten in huis.

 2. 1 maart 2018 / 05:57

  Ik krijg helemaal zin in de lente! Dat dekentje is echt prachtig! Trouwens, puntje 5 (kussens) klopt de omschrijving niet helemaal 😉

 3. 28 februari 2018 / 09:22

  Die reageerbuisjes zijn inderdaad erg tof! Nu je het zegt, ik zie er zo grote margrieten in!

 4. 28 februari 2018 / 08:42

  nee, nog niet, maar ik heb daar wel zin in. Ik heb echt zo’n zin in de lente! De kou moet nu maar eens weg!

 5. 27 februari 2018 / 22:13

  Wat een toffe items! Prachtige frisse kleurtjes! Ik ben ook wel weer toe aan de lente. Nog een weekje deze kou en dan ben ik er wel weer klaar mee 😉

 6. 27 februari 2018 / 21:45

  Zo fijn dat in de winkels alle voorjaarskleurtjes alweer komen te hangen he. Ik ben net terug van de Ikea en daar hadden ze ook alweer allemaal zulke leuke accessoires in pastel tinten, helemaal leuk voor het voorjaar!
  Op mijn lente wish-list staat onze tuin aanleggen, zodat we dit voorjaar lekker buiten kunnen zitten.

 7. 27 februari 2018 / 20:05

  Ik wil lente, ik HAAT winter…. maar die is nog neit echt weg blijkbaar,. Je, de lente in huis halen dan maar, ik begin met narcissen, denk ik, ik zag er te koop staan deze week.

 8. 27 februari 2018 / 19:09

  Jaaaa laat de lente maar komen hoor. Heerlijk weer de deuren open kunnen doen zonder dat je tenen er afvriezen.
  Leuk die windlichten!! Kunnen ook zo de tuin in trouwens.
  Ik heb bloemetjes gekocht om het alvast een beetje lente achtig te maken hier binnen 🙂

 9. 27 februari 2018 / 18:19

  Toffe items! 🙂

 10. 27 februari 2018 / 16:36

  Leuk lijstje!
  Ik probeer zelf juist op te letten om niet teveel geld uit te geven aan interieur-dingetjes, omdat het vaak zo tijdelijk is. Ik heb grotere doelen voor m’n geld 😉 Maar ik geniet wel van zulke plaatjes!

 11. Verena
  27 februari 2018 / 15:24

  Wat een leuk lijstje heb je! Komt helemaal overeen met mijn smaak. Ben zelf ook dol op de tropische tinten 🙂

 12. 27 februari 2018 / 15:18

  Wat leuk zeg, allemaal verschillende kleurtjes, lekker vrolijk. Ik begin al zin te krijgen in de lente